ayy güle güle kullansın bebişkon tatlımmm bak heves ettim ben daha hhhiççççççççççççç bişicik almadım yavruşumaaa yaaa bi çorap bişi mi alsam küscek miniğim banaaa
Allah kolaylık versin canım bana eşim kısmetli gelmişti derslerimi hiç etkilememişti. sende tez zamanda bitirirsin inş.
merhba arkadaşlar bebek hareketlerini hisseden varmı ben hissedemiyorum biran önce hissetmek istiyorum bebişimi.anlatılanlara göre müthiş bi duyguymuş
ay canım ya sen 17 haftadasın ben daha 15 deyim ama kendi çapımda arada bir bişiler hissediyom pıt pıt acaba ben mi uyduruyom :uhm::roflol:
merhba arkadaşlar bebek hareketlerini hisseden varmı ben hissedemiyorum biran önce hissetmek istiyorum bebişimi.anlatılanlara göre müthiş bi duyguymuş
bu yıl ben işe yeni başladım.. bana da tatil yooooook :1no2: aaahhh tatilim olsa Adana'ya anneciğime giderdim, ablacığıma giderdim teyzoşumu (yeğenim) görürdümmm....
kaydirigubbakcemile3valla küscek al bişileeeeeer
amin canım ya ben biraz tembellik ettim bakalım inşallah bitiririm şu okulu.ama sonrası için ne olcak bilmiyorum ya senin bilgin vardır belki açıköğretim bittikten sonra mesela psikoloji masteri yapılıyomu
neden yapılmasın canım fakat dilin iyi olması gerekiyor. birde üniversiteden üniversiteye para harçları değişiyor biraz araştır. özellerde daha kolay ama ücretleri çok fazla.
arkadaşım yurt dışında tezini hazırladı mastırını da bitirdi ama maliyeti çok yüksek oldu.
ay ben 4 yıldır çalışıyorumda noluyo sanki
sadece kurs aralarında bazen 1 haftalık felan tatil oluyo
canım ailen adanada mı
adanalımısın yoksa iş yüzünden mi ordalar
kızlar uçak yolculuğu hamilelikte yasak mı? hava yolları uçak için rapor istiyor muş bu zorunlu mu? bu konuda bilgisi olan var mı?
benimki eşşek kadar oldu hala hissetmiyom valla -tatlicadiarzu- hissedemeden doğurcam heralde :roflol:
sağol canım.ben psikolog olmayı hep isterdim ama kader işte şartlar elvermedi okuyamadım.iyi bakalım o zaman bebiş doğana kadar dilide halledeyimde ben bu işin peşini bırakmayayım.
belkida ayıramıyosundur bağırsak hareketlerine benziyomuş ya.a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?