:roflol::roflol:
anam benim kocem çok kızıyo o nevresim takımına naniknanik ben bayılıyom ama yastık durmuyo üstünde
kızlaaaar ya üçlü test sonucum çıkmış şimdi aradım hastaneyi.ama sonucu öğrenemedim galiba yarın gitcem doktora banada dua edin noluuuuuuuuuur.
:roflol::roflol:
anam benim kocem çok kızıyo o nevresim takımına naniknanik ben bayılıyom ama yastık durmuyo üstünde
bebişsiz yaptığım tek tatil balayıı :çok üzgünüm:
ayy yok anam geri dursun benimde kocam istedi satenlari tak diye onu dinledim pisman oldum.erkek adam ne anlar yatak örtüsünden ona soranda kabahat..zati karnimdan bi oyana bi buyana geceleri uyuyamiyorum....sinir geldi bütün gece yastigi yerden topladim
aynen bacı evlendük balayı sora pırtladı bizim velet bu yazda karnımda olsun bare bundan sora kuyruklu yaparıs tatilleri kısmetse :))
kızlaaaar ya üçlü test sonucum çıkmış şimdi aradım hastaneyi.ama sonucu öğrenemedim galiba yarın gitcem doktora banada dua edin noluuuuuuuuuur.
ben sabah tartıldım artılara geçmişim hemi de 2 kilo nerdeysekaydirigubbakcemile2
bu arada bi an gaza da geldim öğrenmeyem şu sıpanın cinsiyetini sürpriz olsun deyüCADIARZU
bi de bişey danışayım didim: Bi küçük proje hazırlamalıyım, seçenekler şu ayarda;
"İstanbul'un tarihi çeşmeleri"
İstanbul'un tarihi ağaçları (çınarlar serviler vs gibi)
İstanbul'un taşları (sadakataşı, atlamataşı, dilektaşı çemberlitaş beşiktaşı vs gibi)
belgeselimsi bişey hazırlamam gerek. Hangisi daha ilgi çekici dersiniz ??fisfisfis
boncukx sen kime gidiyordun canım doktora ısmı ne
hayırlı ve güsel haberlerle gelirsin inşallah canım :Saruboceq:
hade bakalım tatlımm güzel haberler beklıyoruz dualrım senınleee...
bende geçmişi okucaktım ama zamanım kalmadı yemeğe girişmem lazım akşama tekrar okuruum artık..inş herkes iyidir,hersey yolundadır çok öptümm kıslar siziiiiŞeniz
kartanesi ancak vakit bulun yazabildim oyy p.tesi zaten sıkıcı birde yogun ..kız ben kızılaydaydım saat 1 buçuk gibi falan postaneyey gittim güven parkın karşısındaki ışıklardan izmir caddesindeki postaneye kadar giderkene bir kızla karşılaştım o önde yürüyor bir ara yüzünü gördüm bi an benzettim ama emin degilim ne bilem oda bana bir ara dikkatli baktı..bende dedim bu bizim kartanesi olabilirmi gide gide oda postaneye girmesinmi yine baktım emin olamadım aman bee dedim oda benim hemcinsim yanlış anlamaz gidim sordum pardon adınız .....mı diye :roflol::roflol::roflol:yok dedi içimden tüh rezil oldun dedim...sonra afedersiniz birine benzettim emin olamadıgım için sordum dedim...
bu arada kartanem sen geçen hafta sonuda bu hafta sonuda hem agaçlı bir yerlere falan gittik dedim çimli falan nereye gidiyonuz bacım ya bende eşime diyorum gidelim şöyle çimli yerlere gidip oturalım açık havada degişik olur diye...malum şu büyük parklar var ama eşim yerlerini bile adam akıllı bilmiyor hep karasız kalıp vazgeçiyoruz gitmekten .önceden gölbaşındakine gidiyorduk daha farklı yerler olsun diye araştırıyorum netten de çok fazla açık adres falan bulamadım nerede falan diye....
ilahi kartanesi geçen de rüyamda gördüydüm birde üstüne bu olunca belkide kartanesi bu deyiverdim ...ulen sen çıksaydın iyi olurdu yarım saat te olsa iki laf ederdük...neyse zaten toplaşcaz bi cumartesi dimi..bende ablamı bekliyordum ön ce işlerimi hallettim.önüzmüdeki haftada kızılayda olcem ablamın gelinlik provası olcek..
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
bebişim şimdi pıt pıt etttiiiiiiiiiiiiiii :sm_cool::teytey:
hemen aynayı alıp kendime bakiym de bana benzesin :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?