evlendiğimde ne güzel 49 dum nan hamur işi davetler misafir 1 yılda 10 kilo al 59 la hamile kal olcek işmii bir tane eşofmanım var pantolon gibin zor geçiyordu popomdan şindi gayet rahat giyom anlamadım kız katanesii her şeyimiz komik nankaydirigubbakcemile3 namazı kılıp çıkmam lazımm derse geçkalacam tüm annelerii ve ve karnındaki güzel melekleri öptümm
gelenlere hoşgeldi gidenlere güle güle Allah hepimizin bebişlerini korusun :Saruboceq:
dilmuhcum hamileliğe başladığımız andan itibaren herşeye göğüs germeliyiz Rabbim herdaim yanımızda ondan isteyip diledikten sonra içimiz rahat olsun. bende gidiyorum kendinize cici bakın
karakızz neye yazmıyon napıon nasılsın
mevzey rabbim kucağına almayı nasip etsin kaç ghaftalık ben daha cinsiyetini öğrenemedim
canım malesef herkes o dertten muzdarip evliliğin başlarında nasıl oluyorsa incecik dal gibi hanımlar evlenince beden nasıl oluyorsa kendimizi çokmu koyveriyoruz nedir bidon gibi oluveryoz.
ezan burda yeni okunuyor Allah kabul etsin canım.
Selam Kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir
Benim riskli cıkan ikili testim için yarın riskli gebelik uzmanı bir doktora gideceğim.
acıkcası amniyosentez yapmadan devam etmek istiyorum umarım detaylı ultrasan 3lu-4lu testlerle iyi olduğu sonucuna ulaşırız da amniyosentez olmam
sonucları iki arkadasım da dokturuna gösterecek onların yorumları da inşallah amniyosentez cıkmaz.
kafamdaki sorular biraz sıkıntı yaratıyor? umarım yarınki doktor kontrolunden sonra rahatlarım.
Hepinize selamlar akşam eve gidince tekraar ugrarım
öpuyorum sizi.
ya geçmişi okuyam dedim uykum geldi nan ne kadar cok konuşmuşsunuz öyle ya
neyse ben az evvel dr dan geldim bebişimi gördüm benim zuzumun bugün uyuyacağı tuttu hemde ilkkez babaannesi geldi görmeye ona şöle bi el salladı sonra kapadı bacaklarınıda yattı yani öğrenemedik cinsiyetini falan
3 lü test için kan verdim allahım inşallah sonuçlar iyi çıkar dua edin kızlar ne olur p.tesi alacağım sonuçları ve p.tesi dr tekrar bakacak cinsiyetine öyle dedi tahlil sonuçlarını getirdiğinde gene bakarız cinsiyetine dedi şuan tek isteğim sonucun sağlıklı çıkması
ben şimdi çıkıyorum hem çok yoruldum hemde acıktım bıraz bışıler yiyip yatacağım canlarım hepinizi öptüm
bu arada nazlımla konuştum bugün sesi harikaydı keyfi yerindeydi çok mutlu oldum onu öyle duyunca banada moral oldu perşembe günü allahın izni ile bize çokkkk güzel haberler getirecek nazmılız inşallah dualarımızı eksik etmeyelim kızlar
hepinizi vede bebişlerinizi kocaman öptüm şimdilik
tünaydın kuzu
günaydin sekerpareler ve minik bebisler....
anaaammm yine ceneniz düsmüs dün bitaneniz yoktunuz simdi 20 sayfa yazmissiniz kim okucak okadar yaziyi simdi yaa
ya kizlar hic dikkat ettiniz mi burda yazilanlari okumak sabahlari gazete okumak gibi oldu bizde
Selam Kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir
Benim riskli cıkan ikili testim için yarın riskli gebelik uzmanı bir doktora gideceğim.
acıkcası amniyosentez yapmadan devam etmek istiyorum umarım detaylı ultrasan 3lu-4lu testlerle iyi olduğu sonucuna ulaşırız da amniyosentez olmam
sonucları iki arkadasım da dokturuna gösterecek onların yorumları da inşallah amniyosentez cıkmaz.
kafamdaki sorular biraz sıkıntı yaratıyor? umarım yarınki doktor kontrolunden sonra rahatlarım.
öpuyorum sizi.
güzel haberlerle gelirsin inşallah canım aminiyosetnez yapılmadan atlatırsınSelam Kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir
öpuyorum sizi.
ya geçmişi okuyam dedim uykum geldi nan ne kadar cok konuşmuşsunuz öyle ya
neyse ben az evvel dr dan geldim bebişimi gördüm benim zuzumun bugün uyuyacağı tuttu hemde ilkkez babaannesi geldi görmeye ona şöle bi el salladı sonra kapadı bacaklarınıda yattı yani öğrenemedik cinsiyetini falan
3 lü test için kan verdim allahım inşallah sonuçlar iyi çıkar dua edin kızlar ne olur p.tesi alacağım sonuçları ve p.tesi dr tekrar bakacak cinsiyetine öyle dedi tahlil sonuçlarını getirdiğinde gene bakarız cinsiyetine dedi şuan tek isteğim sonucun sağlıklı çıkması
ben şimdi çıkıyorum hem çok yoruldum hemde acıktım bıraz bışıler yiyip yatacağım canlarım hepinizi öptüm
bu arada nazlımla konuştum bugün sesi harikaydı keyfi yerindeydi çok mutlu oldum onu öyle duyunca banada moral oldu perşembe günü allahın izni ile bize çokkkk güzel haberler getirecek nazmılız inşallah dualarımızı eksik etmeyelim kızlar
hepinizi vede bebişlerinizi kocaman öptüm şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?