![]()
kızlar üstümdekini var gücümle sıktımki iyicene belli olsun kuzum
maşallah

Güzelimm olurmu olur işte zamanında kavgamı verdimki ben kurdu kuzu yapıyorsan tavsiye ediyorum pozitifliği :lepi: ne bekleyebilirimki onlardan hani bak unutulmuyor bazen dedilerki el kızı bunu bir kez duyman yeterli benim gibi biri için el kızıysam peki ya onlar ne olur?El annesimi evet :roflol::roflol:Ozaman takılacak bir durum varmı.Mümkünse bana hiç birşey yapılmasın yapılmasınki minnet borcum olmasın..Derken karşıma melek olarak çıktılar baktılar bir zararı Yok Nazlının e birde yaş bu durmuyor ki yerinde yaşlılık zamanı en iyisi iyi geçinmek üzülüyorum neden üzülüyorum diğer çocuklarıyla problemli tek biz kaldık onun yanında ben takmıyorum çünkü cidden 70 yaşında kötü olsa ne olurki :sm_confused:Anlıyormusun canım yani inanıyorum ben böyle yaşıyorum gerektiği zaman gerekende yapılıyor:asigim:
AA şunuda yazmalıyımki yapması gereken kişi yapmazsa kızarım ama onada birşekilde yaptırırım hani şu sevimlilik ilkesi naniknaniknaniknanik
çok güzel açıklamışsın nazlı.....alkisalkisalkis
bak bu konuda sana katılıyoom ooh benim de evimdeki bi çöpe karışamazlar benim de isteğim bu zaten
malesef kötü huyum eccük inadım var
valla her gidişte bebiş soruolar diye bebiş işinden soğuduydum nerdeyse o yüzden işime karışılmasın ben de kimseye karışmayım ooh daha ne isterimm
bana da uyar sengözlerimebaksanab ben de öle istiyom diye çıkıyo sorunlar
:lepi:yaşasın gelinlerin özgürlüğü