• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

bak bi dene iyidir benimkisi pisman olmassin....hem sonra ben geri isterim sen vermek istemezsin bozusuruk kaydirigubbakcemile3

o zaman şöle yapalım hani seninki bebiş için zaradan falan alışveriş yapıyodu yaa hah işte alışveriş zamanında ver onu bana
herbişemizi alsın soona geri veririm kaydirigubbakcemile3

ayy durun anane demişken ondan da bahsedeyim...eşimin ananesi 82 yaşında ama herşeye karışır..herşeyi ben bilirim tribinde suratsız mı suratsız huysuz mu huysuz bi yaşlı ninecik...sürahi hanım gibi bişey yani... lülülülülülü
bana bebiş olmadan bi kaç ay önce şey demişti sen daha ne geziyosun kazık gibi herkesin çocuğu oldu bi sende yok... :bbo: yüreğime kurşun gibi inmişti neyse... dün de diyoki benim kaynana için bak X erkenden doğurdu çocuklarını verdi kiloları şimdi senden küçük görünüyo !!! :1shok: valla ağzım açık kaldı...demek dedim bunlar aralarında böyle şeyler konuşuyo...
bi de allaha şükür elim yüzüm düzgün ...boyum posum yerinde ... şimdiye kadar hep iltifat duydum sağdan solda ama bunlar sayesinde bunalıma gircem nerdeyse.......

kızıııımmm manyakmısıııınnn
valla fıstık kimin hatunsun kıız faceden gördüm ordan biliyom nan
sizin altın kızlar eccük haset gaaba :roflol:

Şaşırdım ne diyeceğime şuan inanın şaşırdım yaşadıklarımı anlatmamın ne size ne bana bir faydası olacak bitti gitti çok şükür..Atlattık o günleri bu kadar pozitif olunurmu sanırım zamanla tanırsınız olunurmu olunmazmı karar verirsiniz.. yerimseniben Bende kızıyorum merak etmeyin bende sinirleniyorum bende sürekli gülen biri değilim sadece ilkem bu sadece...Yani azararını hiç görmedim çekim yasasını kullanıyorum vetamamen buna inanıyorum üstüne çizgi çektiklerimin tencir pilavı gibi tekrar tekrar kaşrıma çıkması benide üzer sizleride..Neden üzeyimki sizleri ne nevresim takımı ne pijama gönüle dokundularmı laflarıyla işte ozaman kalkamazsınız işin içinden..

Konuşmayabilirdim onlarla yada kötülük yapanlarla mesafe denen bir kavramım var araya kocaman bir mesafe ve saygı koydummu kimse yanaşamıyor ya böyle birşey boşverin beni Nazlı susarŞeniz

sana kocamaan öpücükler canım beniimm
valla ben de hayatta bunu keşfettimm eğer birisi bana biraz ters davranıyosa hemen araya bi mesafe suratımı asmam hiçbi zaman ama mesafeyi korurum :kahve: o insanlar nasıl oluyosa bi değişiyolar valla insan şaşıyor yaa
annemden gördüm aynı diilmuhcum gibi kayınvalidesini annesi bellemiş ne deseler yapmış hala da sürekli düşünür arar sorar ama hiçbi zaman kıymet görmedi
o yüzden saygıda kusur etmem ama fazla da yüzgöz olmam bu da benim felsefem :sm_cool:

kızlar merhaba.nasılsınız?ben kötü haberler aldım.dedem ve halamın oğlu vefat etmiş bana söylememişler bebişe bişey olur diye...kaç gün ağladım.çok şükür iyiyim şimdi.

ah canıım başın sağolsuuunnn allah geride kalanlara sağlık versin dicek bişey bulamıyorum

sana kocamaan öpücükler canım beniimm
valla ben de hayatta bunu keşfettimm eğer birisi bana biraz ters davranıyosa hemen araya bi mesafe suratımı asmam hiçbi zaman ama mesafeyi korurum :kahve: o insanlar nasıl oluyosa bi değişiyolar valla insan şaşıyor yaa
annemden gördüm aynı diilmuhcum gibi kayınvalidesini annesi bellemiş ne deseler yapmış hala da sürekli düşünür arar sorar ama hiçbi zaman kıymet görmedi
o yüzden saygıda kusur etmem ama fazla da yüzgöz olmam bu da benim felsefem :sm_cool:

en güzeli valla.barışınca bende mesafe koycam

valla öyle Nazlıcım senin şimdi üzerinden daha çok zaman geçmiş...zaman geçince unutuluyo çoğu şey... ben de çok şey yaşadım...eskisi gibi acıtmıyo artık canımı...ama benimki benle yarıştığı için komik geliyo arada yazıyorum buraya siz de gülün diye...haa bi de ders çıkarsın oğlu olanlar diye delikafadulden.

yıllar sonra bu topicte gelinleri çekiştirmeye devam edermişiz kafamçokkarıştı

aseba canım ne diyosun sen yaaa senin takı setini kaynanan mı taktı :)))
böyle birşeyi ne duydum ne gördüm yaaa,nasıl olur ki bu,sen nasıl müsade
ettin yolardım valla :)))

bi dk yaa ben orayı kaçırmışım noluyoo naaann :oklava:
asebanın setini kaynanası düğünde kendine mi takmışş :tomato:
unique kııız asebanın kaynanası 1-0 öne geçti çabuk bi inci dök :roflol:

ayy durun anane demişken ondan da bahsedeyim...eşimin ananesi 82 yaşında ama herşeye karışır..herşeyi ben bilirim tribinde suratsız mı suratsız huysuz mu huysuz bi yaşlı ninecik...sürahi hanım gibi bişey yani... lülülülülülü
bana bebiş olmadan bi kaç ay önce şey demişti sen daha ne geziyosun kazık gibi herkesin çocuğu oldu bi sende yok... :bbo: yüreğime kurşun gibi inmişti neyse... dün de diyoki benim kaynana için bak X erkenden doğurdu çocuklarını verdi kiloları şimdi senden küçük görünüyo !!! :1shok: valla ağzım açık kaldı...demek dedim bunlar aralarında böyle şeyler konuşuyo...
bi de allaha şükür elim yüzüm düzgün ...boyum posum yerinde ... şimdiye kadar hep iltifat duydum sağdan solda ama bunlar sayesinde bunalıma gircem nerdeyse.......

Uniiiiiiii allah belanı vermesün lan öldüm daaaa takatim kalmadı işyerindekiler tımarhaneye atcaklar iş yapıyorum sanki ekran başında ama koptum laaaaaaaa :roflol::roflol::roflol:
ay yavrum allah sana sabırlar versin yauwwwwwwwwwwwww :Saruboceq:yerimseniben

kızlar merhaba.nasılsınız?ben kötü haberler aldım.dedem ve halamın oğlu vefat etmiş bana söylememişler bebişe bişey olur diye...kaç gün ağladım.çok şükür iyiyim şimdi.

canımm başın sağolsun allah geride kalanlara uzun ömur ve sabırlar versinnn :Saruboceq:

yav oku oku beynim döndü ne kaddar çok yazmışsınız iyide kaynatmışsınız kaynanalar çekiştirilmiş..benimki iyidir hakkını yiyemem arada prürüz oluyor ama bende sanırım çok hassasım ..

kartanesi evet canım asebanın hem Adana hem Osmaniyede düğünü olmuş
adana da aseba takmış osmaniye de kaynanısı takmak istemiş.
face te görebilirsiniz diyoo..

bebeto canım başın sağolsun allah geride kalanlara sabır versin
sende kendini fazla üzme emi
bebişini düşün canım

kızlaar elifsun gitmiş bebişinizin hareketini hissediyomusunuz deyu alternatif topic açmışş
hissedenler gitsin :dilcikar: destnaa koş kıız senin topic açılmış
ben daha da gitmem o topici
yaw benim herşeyim erken olmuş hayatta çabuk konuşmuşum çabuk yürümüşüm erken doğmuşum zati bu çucuk neden bele uyuşuk oldu yarebbim :tomato:

Back
X