2009 Kasm Anneleri

:roflol: :roflol: :roflol: çatlak gacı

nevrosky gelmiş hoşgelmiş canım nası gidiyo hmişlik bakalım herşey yolundamı :CüvCüv:

akşamları bendede öyle şişkinlik oluyo canım eğer çok rahatsız olursam maden suyu içiyorum limonlu
ben normaldede suyu aşırı şekilde tüketenlerdenim tatlım sabah daha gözümü açar açmaz iki bardak suyu içerim hamileliktede bişi değişmedi hala aynı hızla devam ediyorum içmeye

maden suyunu doğal olanı için meyveli olanlarda katkı maddesi var internetten okudum maden suyunu sodadan ayırt etmek gerlekiymiş.

hımm gı uzun kollu mu bu aldıkların adil ışıkta uzun kollu bişi bulmak meselede o bağlamda sordum yane eğer var ise bende bi gidem bakam :)

ya istanbılda pazarlar harika yauwww :nazar: nasıl guzel gömlekler var modayı da tam bize göre yaptılar ya gömleklerde falan bir beden buyuk alsan kendine göre tamm hamiş kıyafetü heheh ben 15 liraya çokk gusel bi gömlek aldum uzun kollu ama katlanabiliyo isteğe göre uzun tunik gibi pantolon üstüne göre tam falla kaydirigubbakcemile2

yok anam benimkiler çok seksüüü :roflol: ince askılıı şakkıdı
ben üstlerine kısa penye hırka gibi bişey aldım öle giycemm uzun kollu bişey yok gerçekten dee tunikler de genelde yarım kollu içine gömlek veya badi giyiyomm

Cevap: Maden suyu mu , Soda mi ???

--------------------------------------------------------------------------------

Maden suyu mu , Soda mi ???

Maden suyu niyetine soda icmeyin! Hazmi kolaylastiran, mide bulantisini onleyen maden suyu, bilinenin aksine soda degil... Gunumuzde bircok insan, sagligimiza faydalari saymakla bitmeyen maden sulari hakkinda yanlis bilgilere sahip. Soda' nin Tansiyon artirici, mideyi tembellige alistiran ve ozellikle kadinlar ve cocuklarin tercih etmemesi gereken bir icecek oldugu biliniyor. Oysa maden sulari, icerdigi karbondioksit gazi sebebi ile hazmi kolaylastirdigi gibi mide bulantisini da engelliyor. icmenin yani sira disaridan uygulandiginda cildin guzellesmesinde etkili oluyor. Bu yuzden uzmanlar, gunde 2 litre kadar su ve maden suyu gibi 'yararli sivi' icilmesini tavsiye ediyor.

Beslenme Uzmani Turgay Kose, yer altindan dogal yollarla cikan, mineral bakimindan zengin maden sulari hakkinda merak edilen sorulari cevapladi:

" Maden suyu ile soda arasindaki fark nedir? "

-Maden suyu, icerdigi tum mineraller ve karbondioksit gazi ile birlikte yer altindaki catlaklardan yol bularak yeryuzune cikar ve tamamen dogaldir. -Soda ise su ve sudan yapilan iceceklere uretim sirasinda karbondioksit gazi basilmasiyla elde edilen ve tamamen 'yapay' olan bir icecektir. Her ikisi de mideyi rahatlatma ozelligine sahiptir, ancak sodanin bundan baska hicbir islevi yoktur. Oysa maden, suyu ayni zamanda dogal bir mineral deposudur.

ben bugun meyvesiz kaldım unuttum evden meyviş getirmeyi senağlama karpuz istiom erik istiom kiraz istiom kavun istiom sonra sonrakayısı da yerım cokacimcoook

hee ben artık kiraza dadancam anam kiraz ucuzlamış her gün 1 kilo erik almaktan iflas edecük yakında bee 4 lira 5 lira aaa :oklava:

canım bazı kişilerde özellikle mide yanması çok olurmuş bende daha çok şişkinlik yapıp rahatsız ediyor. dr suyu bol tüketin dedi günde 12 bardak çok önemliymiş gerçi ben hiç 12 bardağa çıkamadım çok çişe götürüyor birde :roflol: :roflol:
suya şeker kat limonata yap bu şekilde dene bir ara benimde sudan tiksinmem olmuştu şükür bu ara yok rahatım.

ayy12 bardakmı 3bardak zor içiyorum ıyyy.dediğin gibi habire wc deyim bende. kaydirigubbakcemile3
ama senin dediğin gibi limonata gibi yapıp içmeyi deniycem bide.sağolcanım.su önemli diyo doktorlar.off offf

maden suyunu doğal olanı için meyveli olanlarda katkı maddesi var internetten okudum maden suyunu sodadan ayırt etmek gerlekiymiş.

aaa ona gerçekten dikkat etmek gerekir bir defa maden suyu farklı soda farklı birşey meyveli olanlar soda ben kızılayın maden suyunu içiyorum sadece içinede limon sıkıyorum çünkü hiç sevmem maden suyunu ama işte bazen midem yanınca içme gereği duyuyorum bu nedenlede öyle içiyorum

ayy12 bardakmı 3bardak zor içiyorum ıyyy.dediğin gibi habire wc deyim bende. kaydirigubbakcemile3
ama senin dediğin gibi limonata gibi yapıp içmeyi deniycem bide.sağolcanım.su önemli diyo doktorlar.off offf

limit 8 bardağı buldu benim ama o günüm nasıl geçiyor sorma :roflol: wc ilen arkadaş olduk :roflol: :roflol:

aaa ona gerçekten dikkat etmek gerekir bir defa maden suyu farklı soda farklı birşey meyveli olanlar soda ben kızılayın maden suyunu içiyorum sadece içinede limon sıkıyorum çünkü hiç sevmem maden suyunu ama işte bazen midem yanınca içme gereği duyuyorum bu nedenlede öyle içiyorum

bende sade olanı içiyom gerçekten çok rahatlıyor midem

kıslar bişey soracam.sizdede yemekten sonra ama özellikle akşam yemeğinden sonra midede yanma.rahatsızlık gibi şeyler oluyomu?
bide ben su içemiyorum yaaa.zorla içiyorum ilaç aldığım için.bazende arada zoraki içiyorum.ama içtikten sonra anında midem bulanıyo çok kötü oluyorum.hayret edilecek bişe sudan tiksinen varmı?bendemi bi acaiplik var???
:roflol:

Canım bende bir ara oluyordu ama geçti çok şükür. Çok zor gerçekten. Allah şifa versin. a.s.

Back
X