Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:asigim::asigim::asigim::asigim:Sensin Datlu ŞenizŞenizŞeniz
Hoşgeldin canım sende ŞenizŞeniz
ohhhhhhhhh ne güzel.biz oturalım kızlar böyle bakın hatunlar kaşla göz arasında buluştu geldi
nazlı naberr cicimmm ?
sensin Şeniz
hoşgeldünüz yediğiniz içtiğiniz size gördüklerinizi verin bize :)))))))))kızlaaar ben geldim yimekten kartanesi ile başbaşa öğlen yimee yidükk dee :jeyyar: valla küçük resimde ki tarife halt etmiş kartanesi çok daha güzel bencee oturduk yemeğimizi yerken sohbet ettik birazcık valla harika vakit geçirdim nasıl geçti annamadım
geçmişe bakmıyom yavvvbircan, elifsun, Juliet, karakızz, N.S.E, NazLı, Nesli+, sevvttaapp bırakın nann geçmişi okumayı aaaa kızıyom amaklava:
Sanırım iyiyim enteresan bir ruh haline sahibim bugün annem gelicek onu bekliyorum dışarı çıkacağız kuaföre belki iyi gelir 2 saat geçer diye düşünüyorum yada 1 saat sonra ne yaparım bilemiyorum bugün nasip hayırlısıkaydirigubbakcemile3
Valla Sensin:asigim::asigim::asigim::1hug:a.s.
hoşgeldünüz yediğiniz içtiğiniz size gördüklerinizi verin bize :)))))))))
geçmişe bakmıyom yavvv
dilmuh cnaım gel sana da yemek ısmarlayalım ne dersin ?
bu arada kartanesi nerelerde nan acaba hale uğrayıp meyve mi alcakki kendisine ?kaydirigubbakcemile3
çok güldük kartanesiylenn hani internette tanışıp buluşan sevgilileri duydukda hamileleri duymamıştık bir ilke imza attık yanee kaydirigubbakcemile3 güzel hoş bir sohbetti Allah kısmet ederse beraber çıkarız yine yemeğe ayyy kız hiç hamile gibi diil göbüş möbüş yokk maşalllaaahh nazarım değmesin de![]()
çok güldük kartanesiylenn hani internette tanışıp buluşan sevgilileri duydukda hamileleri duymamıştık bir ilke imza attık yanee kaydirigubbakcemile3 güzel hoş bir sohbetti Allah kısmet ederse beraber çıkarız yine yemeğe ayyy kız hiç hamile gibi diil göbüş möbüş yokk maşalllaaahh nazarım değmesin de![]()
valla utandımne güzel bir insansın sen yaaa Allah hep kalbine göre versin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
:teytey: :teytey: :teytey:kaydirigubbakcemile sen gel önce ben senin saçını yolam utanmazlar hem buluşuyonuz hem neler aldığınıda göstercen vallaha kıskandım ayyy çatlayacam hemide o neymiş öle hele bizede göstert bakalım da belkim bizde alalım ya meraktan çatlarım ben he çabık çek resmini bakem
getir demesen şaşaırm zaten şimdi sizin havanızdanda geçilmez vallaha :dilcikar:
bizde buluşuruz nolmuş yane :dilcikar:
olmuş ya nantam olmadı galba -tatlicadiarzu-
ebisceeeem teşekkür ederim kıızzkızlaaar ben geldim yimekten kartanesi ile başbaşa öğlen yimee yidükk dee :jeyyar: valla küçük resimde ki tarife halt etmiş kartanesi çok daha güzel bencee oturduk yemeğimizi yerken sohbet ettik birazcık valla harika vakit geçirdim nasıl geçti annamadım
dilmuh cnaım gel sana da yemek ısmarlayalım ne dersin ?
bu arada kartanesi nerelerde nan acaba hale uğrayıp meyve mi alcakki kendisine ?kaydirigubbakcemile3
Aminnnn Rabbim hepimizin gönlüne göre versin ya şu resmi buldum şimdi bayıldımm yeğenimin bebeklik hali bizimki az daha kumralı biblo gibiydi maşallah halada öyle kızımız şuan çöok gergin sınavlara girecek nasipse Üniversiteye çok çalıştı inşallah kazanacak bizim fıstığımız:Saruboceq::Saruboceq: işte resim :)))
![]()
iki sevgili hamişler siziiii:))))) inşallah nasip olursa bende katılmak isterim buluşma kervanına. sizlerlen tanışmayı çok istiyommmm bu kasım annelerine aşık oldum. internet sevgililerim :roflol:
hee siz fotolarıma aldanmayın orda iyicene şişirdimdi karnımıı :sm_cool: