2009 Kasm Anneleri

bircan, elifsun, Juliet, karakızz, N.S.E, NazLı, Nesli+, sevvttaapp bırakın nann geçmişi okumayı aaaa kızıyom ama :oklava:

nazlı naberr cicimmm ?

Sanırım iyiyim enteresan bir ruh haline sahibim bugün annem gelicek onu bekliyorum dışarı çıkacağız kuaföre belki iyi gelir 2 saat geçer diye düşünüyorum yada 1 saat sonra ne yaparım bilemiyorum bugün nasip hayırlısıkaydirigubbakcemile3

Valla Sensin:asigim::asigim::asigim::1hug:a.s.

kızlaaar ben geldim yimekten kartanesi ile başbaşa öğlen yimee yidükk dee :jeyyar: valla küçük resimde ki tarife halt etmiş kartanesi çok daha güzel bencee oturduk yemeğimizi yerken sohbet ettik birazcık valla harika vakit geçirdim nasıl geçti annamadım
hoşgeldünüz yediğiniz içtiğiniz size gördüklerinizi verin bize :)))))))))

bircan, elifsun, Juliet, karakızz, N.S.E, NazLı, Nesli+, sevvttaapp bırakın nann geçmişi okumayı aaaa kızıyom ama :oklava:
geçmişe bakmıyom yavvv

gecmısı okumuyorum kısss seenın yazdıklarını okuyorum henuz kımseyı tanımadıgım ıcın konularınıza katılamıyorum sadece okuyorum:)))

Sanırım iyiyim enteresan bir ruh haline sahibim bugün annem gelicek onu bekliyorum dışarı çıkacağız kuaföre belki iyi gelir 2 saat geçer diye düşünüyorum yada 1 saat sonra ne yaparım bilemiyorum bugün nasip hayırlısıkaydirigubbakcemile3

Valla Sensin:asigim::asigim::asigim::1hug:a.s.

valla utandım :utangac: ne güzel bir insansın sen yaaa Allah hep kalbine göre versin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hoşgeldünüz yediğiniz içtiğiniz size gördüklerinizi verin bize :)))))))))

geçmişe bakmıyom yavvv

çok güldük kartanesiylenn hani internette tanışıp buluşan sevgilileri duydukda hamileleri duymamıştık bir ilke imza attık yanee kaydirigubbakcemile3 güzel hoş bir sohbetti Allah kısmet ederse beraber çıkarız yine yemeğe ayyy kız hiç hamile gibi diil göbüş möbüş yokk maşalllaaahh nazarım değmesin de:nazar:

dilmuh cnaım gel sana da yemek ısmarlayalım ne dersin ?
bu arada kartanesi nerelerde nan acaba hale uğrayıp meyve mi alcakki kendisine ?kaydirigubbakcemile3

geliyom bacım.

çok güldük kartanesiylenn hani internette tanışıp buluşan sevgilileri duydukda hamileleri duymamıştık bir ilke imza attık yanee kaydirigubbakcemile3 güzel hoş bir sohbetti Allah kısmet ederse beraber çıkarız yine yemeğe ayyy kız hiç hamile gibi diil göbüş möbüş yokk maşalllaaahh nazarım değmesin de:nazar:

kaydirigubbakcemile3alemsiniz

iki sevgili hamişler siziiii:))))) inşallah nasip olursa bende katılmak isterim buluşma kervanına. sizlerlen tanışmayı çok istiyommmm bu kasım annelerine aşık oldum. internet sevgililerim :roflol:

valla utandım :utangac: ne güzel bir insansın sen yaaa Allah hep kalbine göre versin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Aminnnn Rabbim hepimizin gönlüne göre versin ya şu resmi buldum şimdi bayıldımm yeğenimin bebeklik hali bizimki az daha kumralı biblo gibiydi maşallah halada öyle kızımız şuan çöok gergin sınavlara girecek nasipse Üniversiteye çok çalıştı inşallah kazanacak bizim fıstığımız:Saruboceq::Saruboceq: işte resim :)))

52.jpg

kaydirigubbakcemile sen gel önce ben senin saçını yolam utanmazlar hem buluşuyonuz hem neler aldığınıda göstercen vallaha kıskandım ayyy çatlayacam hemide o neymiş öle hele bizede göstert bakalım da belkim bizde alalım ya meraktan çatlarım ben he çabık çek resmini bakem

getir demesen şaşaırm zaten şimdi sizin havanızdanda geçilmez vallaha :dilcikar:
bizde buluşuruz nolmuş yane :dilcikar:
:teytey: :teytey: :teytey:
çok da güzel bebiş mama takımıynan suluk almış süpper valla ben de alcammm

tam olmadı galba -tatlicadiarzu-
olmuş ya nan
kızlaaar ben geldim yimekten kartanesi ile başbaşa öğlen yimee yidükk dee :jeyyar: valla küçük resimde ki tarife halt etmiş kartanesi çok daha güzel bencee oturduk yemeğimizi yerken sohbet ettik birazcık valla harika vakit geçirdim nasıl geçti annamadım
ebisceeeem teşekkür ederim kıızz
valla az bi vakitti ama süperdi yaaa
ebisce varya çok tatlı çok şeker bıcır bıcır :1hug:
çok da hoş bi hatuun
yememiz çok güzel geçtiii :sm_cool:

Ebisimm sık sık yapın tatlım bu buluşmaları ne güzel olur karınlar büyüdükçe tokuşacaksınız ay bayılırımm ama şu bebeğe bakmaktann birde az önce bir aşk hikayesi dinledim kafam dağıldı azıcık Derin ve Lara oyyyyyyyyy iki bebişin aşkı:))))))

Aminnnn Rabbim hepimizin gönlüne göre versin ya şu resmi buldum şimdi bayıldımm yeğenimin bebeklik hali bizimki az daha kumralı biblo gibiydi maşallah halada öyle kızımız şuan çöok gergin sınavlara girecek nasipse Üniversiteye çok çalıştı inşallah kazanacak bizim fıstığımız:Saruboceq::Saruboceq: işte resim :)))

52.jpg

ohhhh maaşallahhhhhhhhh

hee siz fotolarıma aldanmayın orda iyicene şişirdimdi karnımıı :sm_cool:

iki sevgili hamişler siziiii:))))) inşallah nasip olursa bende katılmak isterim buluşma kervanına. sizlerlen tanışmayı çok istiyommmm bu kasım annelerine aşık oldum. internet sevgililerim :roflol:

ay canıım gel de buluşalım yaa çok güzel vallaa süperdi bugün güle güle gittim oraya kadar kaydirigubbakcemile3 yetmedi ama valla ebiscem yaaa

Back
X