ya nezaman buluşcanız bende perşembe cuma cumartesi ankaradayım bende geliym yaaaaaaaa
kız biz şimdi öğlen yemeene gidiyooz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya nezaman buluşcanız bende perşembe cuma cumartesi ankaradayım bende geliym yaaaaaaaa
Amin canım inşallah. Allah razı olsun. Allah sana da şifa versin. Sorunlarını da sağsalim hayırlısıyla atlatın inşallah. Sağlıkla bebeklerimizi kucaklayalım. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hııı anladım :roflol:kız biz şimdi öğlen yemeene gidiyooz
[
Hoşbuldum tatlım. Çok nadir geliyorum. Ancak 4-5 mesajım vardır. Denk gelmemişizdir , haklısın. Bebişim çok iyi , çok şükür. Siz nasılsınız bitanem? a.s.
bak naan nasıl da kazıklamışlaaarr
neslü gelmiyo pek yaaa kafamçokkarıştı
ama bu işi çöz 30 az mı kııız
kııııııııııııız nesili az önce yanlış hatırlamıyosam göbiş topiğindeydi
KARTANESİİİİ tappırdan aldığım bebek setini de getiremmi bakcen mi?
getir getiiiir bakceem
bu bir denemedir mg muabbetinden dolayı bakem neye benzicek -tatlicadiarzu-ben de yanma diil de aşırı şişkimlik olyooo -tatlicadiarzu-
aferin yevrruum öğrenmişsin a.s
ben sordum yarem..bişe olmaz dediiiiii kaydirigubbakcemile2
,
dene canım her türlü denemek lazımm.ya tutarsa hesabı yerimseniben..
mide ekşimesi ve yanmasına da bol su içmek, sık sık küçük şeyler atıştırma yani midey,i boş tutmamak gerekiyomuş...
hımm gı uzun kollu mu bu aldıkların adil ışıkta uzun kollu bişi bulmak meselede o bağlamda sordum yane eğer var ise bende bi gidem bakam :)
ya istanbılda pazarlar harika yauwwwnasıl guzel gömlekler var modayı da tam bize göre yaptılar ya gömleklerde falan bir beden buyuk alsan kendine göre tamm hamiş kıyafetü heheh ben 15 liraya çokk gusel bi gömlek aldum uzun kollu ama katlanabiliyo isteğe göre uzun tunik gibi pantolon üstüne göre tam falla kaydirigubbakcemile2
oldumu
oldu
demi
yaprım ben
kızlarrrrrrr ne güzel kaynatmışsınız öyle okudukça gülmekten öldüm :roflol: herkesin bir yarası varmış bu kaynanadan yaaa
yeni gelenler olmuş hepside hoşgelmişler a.s.
bebeto Allah başsağlığı versin canım. üzülme zaman herşeyin ilacıdır. sen bebeğine odaklan o da üzülmesin.
deneme oluyomu acaba görduğum yere bişi yazıyom :roflol:
çok tatlı göbüşün maşşallah sana ve içindeki bebişine![]()
![]()
hepinize merhabaaaaaaaaaaaaaa güzel annişlerrrrrrrr a.s. Şeniz a.s.
bende iyiyim canım bide allahın izni ile şu 3 lü testimide güzel sonuçlarıyla alırsam çok daha iyi olacağım inşallah :Saruboceq:
Hepinize İyi günler Dünya Tatlıları a.s. a.s.
![]()
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn a.s.kızlar merhabalar nasılsınız..
evet canım hatırlıyorum. evet kasım anneleri burda ikamet ediyor:)))Hosbulduk canım dun buldum burayıda senle baska bır konuda karsılasmıstık...ıyı oldu valla tum kasınlılar burda:)))
hoşgeldin Nazlı a.s. resimdeki bebişde ne daddukkkkkkk aynı sen gibin
kızlar merhabalar nasılsınız..
kızlar bugün niye kimsecikler yok.bu arada nesli karakız seni arıyoduuuuuuu
kızlaaar ben geldim yimekten kartanesi ile başbaşa öğlen yimee yidükk dee :jeyyar: valla küçük resimde ki tarife halt etmiş kartanesi çok daha güzel bencee oturduk yemeğimizi yerken sohbet ettik birazcık valla harika vakit geçirdim nasıl geçti annamadım