2009 Kasm Anneleri

nan bu nesli niye gelmedi hala ondan bişi almam gerek benim
şimdi seiz merak edersiniz anlatayım
hani ben gecenlerde cevahirden hamile kotu aldım demiştimya aynısını neslide almış oda paladdıumdan almış chiccoda karşılaştığımızda birde baktık ikimizde aynı kot var birbirimize gösterdik şimdi siz şuna bakın ben cevahirdeki mağazadan 79 tl ye ama nesli paladıumdaki mağzadan 49 tl ye almış aynı pantolonu anam anam dedim nesli dediki hemen ara onları bende az evvel aradım dedim böle böle onlarda arkadaşınızdaki vede sizdeki bize faturayı gönderebilirseniz eğer size yardımcı oluruz dediler nesliden faturayı istedim şimdi bende

nan bu sefelerde takılardan girdik konuya kaynana çekiştircez yaa
allah var bizimkiler o konuda iyilerdi canım gerçi setimi kocacım kendi aldı ama olsun
neysee
yoğurt yapan gacılar eee sütü hazır süt mü? hazır sütten oluyo mu gıı?
ben nerden bulcam ööle süt satan amcalar yokkiii

hani ben gecenlerde cevahirden hamile kotu aldım demiştimya aynısını neslide almış oda paladdıumdan almış chiccoda karşılaştığımızda birde baktık ikimizde aynı kot var birbirimize gösterdik şimdi siz şuna bakın ben cevahirdeki mağazadan 79 tl ye ama nesli paladıumdaki mağzadan 49 tl ye almış aynı pantolonu anam anam dedim nesli dediki hemen ara onları bende az evvel aradım dedim böle böle onlarda arkadaşınızdaki vede sizdeki bize faturayı gönderebilirseniz eğer size yardımcı oluruz dediler nesliden faturayı istedim şimdi bende

bak naan nasıl da kazıklamışlaaarr
neslü gelmiyo pek yaaa kafamçokkarıştı
ama bu işi çöz 30 az mı kııız

ay kızlar niye takıyonuz kafanıza.ona kalırsa benimkiler bana hiçbişey takmadı hepsini kociş aldı verdi kaynanamlara onlarda taktı ki set met yok tabi.

kızlar bi tarif edin ben bilmiyom yoğurt mayalamayı yaaaa.son zamanlarda taktım bende organik morganik.kendim yapayım istiyorum yoğurdumu
aslında burda işin sırrı sütü kaynatıyosunya sütü mayalıycan zaman süt ne sıcak olacak ne soğuk ılıktan azcık sıcak olcak ama elini yakmıycak ya 1-2 dnemede tutturursun canım 1 kg süte 2 kaşık yoğurt koyabilirsin fakat yoğurt süte iyice karışmalı istersen önce yarım kg sütle dene ziyan olmasın

allah var bizimkiler o konuda iyilerdi canım gerçi setimi kocacım kendi aldı ama olsun
neysee
hazır sütle denedim pek güzel olmuyor bulması zor ama halis mulis köy sütünlen yap en güzeli

aslında burda işin sırrı sütü kaynatıyosunya sütü mayalıycan zaman süt ne sıcak olacak ne soğuk ılıktan azcık sıcak olcak ama elini yakmıycak ya 1-2 dnemede tutturursun canım 1 kg süte 2 kaşık yoğurt koyabilirsin fakat yoğurt süte iyice karışmalı istersen önce yarım kg sütle dene ziyan olmasın

aaaa deneyeyim en kısa zamanda ama hazır sütle olmazmıki

neysee

marketten pastorize al yörükoğlu filan

kız bak hala orda görünüyo bi bak hele

bak ilk yazdıklarına aynen katılıyorum ama sankim siz süte mayayı çok katıyorsunuz ben 5 kilo aldığım süte 1 yemek kaşığı yoğurdu ezip öyle mayalıyorum. ve de çok güzel oluyor ne cılk nede tadında sorun oluyor 6 yıldır bunu bilir bunu yaparım

iyi olmana sevindim bebişinle birlikte Allah her daim yardımcın olsun. bende şükür iyiyim bir plesanta sorunum var onuda atlatacaz inşallah :Saruboceq:

Amin canım inşallah. Allah razı olsun. Allah sana da şifa versin. Sorunlarını da sağsalim hayırlısıyla atlatın inşallah. Sağlıkla bebeklerimizi kucaklayalım. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Back
X