selam kızlar
ayyy anam ne kadar yazmışsınız öyle okuyam dedim olmadı bu arada bana hoşgeldin diyenlere teşekkür ederim takip edemedim
kızlar bişey soracam şu ana kadar kilo aldınızmı aldıysanız ne kadar aldınız ben 1 kilo almışım
ewet canım ama atlattık aslında kanama geçirmem bence strestendi şimdi hiçbişeyi umursamamaya çalışıyorumhımmm düşük tehlikesimi ardı canım aman boş er kiloları bebişler sağlıklı olsunda gerisi önemli değila.s
pişti olmayı bende sevmem ama bura türkiye canım bişey çıkmaya görsün aynı şey anında herkesin sırtında... yazın hep elbise giymek istiyorum öyle bol tiplerde aman belli oluversin yazın kaynanam beni şiş görsünde benden iş istemesin :jeyyar:
pişti olmayı bende sevmem ama bura türkiye canım bişey çıkmaya görsün aynı şey anında herkesin sırtında... yazın hep elbise giymek istiyorum öyle bol tiplerde aman belli oluversin yazın kaynanam beni şiş görsünde benden iş istemesin :jeyyar:
ay şaka dimi bu iananmıyorum bu kaynanalara uyuz oluyorum yaaaaaaaaaa yıkamasın delirmişmi yuuuuuuuuuuuuh:roflol: ay çok alemsiiiiiiiiin.
dün bi arkadaşımla konuşuyorum oda 7 aylık hamile.kız doğuma kaynanasına gidecekmiş onların yanında olacakmış doğum.kaynanası aramış geçenlerde kıza demişki seni bekliyoruz gelde halı yıkanacak temizlik yapılacak şakamı dedim yok ciddiymiş.karnı burnunda kıza iş yaptıracakmış.ayyyy çok insafsız oluyo ya bu kaynanalar
canım bende 3kilo bir kaç gram aldım gerçi sade bir karnım var nere gitti o kilolar anlamadım
:roflol: ay çok alemsiiiiiiiiin.
dün bi arkadaşımla konuşuyorum oda 7 aylık hamile.kız doğuma kaynanasına gidecekmiş onların yanında olacakmış doğum.kaynanası aramış geçenlerde kıza demişki seni bekliyoruz gelde halı yıkanacak temizlik yapılacak şakamı dedim yok ciddiymiş.karnı burnunda kıza iş yaptıracakmış.ayyyy çok insafsız oluyo ya bu kaynanalar
ay şaka dimi bu iananmıyorum bu kaynanalara uyuz oluyorum yaaaaaaaaaa yıkamasın delirmişmi yuuuuuuuuuuuuh
:roflol: ay çok alemsiiiiiiiiin.
geçmiş olsun boşer kimseyi kafana takma hiçbişey bebişinden önemli değil canımewet canım ama atlattık aslında kanama geçirmem bence strestendi şimdi hiçbişeyi umursamamaya çalışıyorum
ben fazla almısım ozaman 16 haftalıgım 6 kılo aldım 56 kıloydum sımdı 62(((
ben fazla almısım ozaman 16 haftalıgım 6 kılo aldım 56 kıloydum sımdı 62(((
ayy aman benimkide öyle şeyler istemesin aboooo yandım hasta numaralarına yatarım artık :jeyyar: çarelerde tükenmiii
aman yazık canım o kızcağza da ne fenaymış beee
o kilolar gidecek yer bulur sonrada çıkmak bilmezler
benim 3 yaşında kızım ar onda 13 kilo almıştım sonra erdim çok zor oldu ama erdim sonra ikinciye hamile kalana kadar tekrar aldım şimdiden sonra zaten ardı arkası kesilmez allah sonumuzu hayr etsin:dance:
kızlar wc ye gittim şimdi kanama gibi lekelerim olmuş çok korktum kaç gundur de sancıyla tuvalete gidiyodum ya çok korktum doktora gidiyorum dua edinnn senağlama
bende dedim sakın yıkama ayyyyy bide iki tane kızı var kaynananın liseye giden.onlar ders çalışıp yoruluyomuş.kocasıda yıkama sakın demiş.bende dedim git ayaklarını uzat otur temizlik için istiyosa evinde doğur ne işin var orda
kızlar wc ye gittim şimdi kanama gibi lekelerim olmuş çok korktum kaç gundur de sancıyla tuvalete gidiyodum ya çok korktum doktora gidiyorum dua edinnn senağlama
üzülme canım birşey yoktur inşallah dualarım seninle gidiver bakalım dr a ne diyecek inşallah güzel haberlerin olsunkızlar wc ye gittim şimdi kanama gibi lekelerim olmuş çok korktum kaç gundur de sancıyla tuvalete gidiyodum ya çok korktum doktora gidiyorum dua edinnn senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?