2009 Kasm Anneleri

ay nazlııı ne şirin bir bebek ööyleee
allah yeğenine de allah başarılar versin istediği okulu istediği bölümü hayırlısıyla kazansın inşşalllah

evet evet bence de çok güzel oliyy nazlımm zaten benim burda kimsem yokk kartanesinin de öle ikim yarenlik ederük artıkın :)

evet evet bence de çok güzel oliyy nazlımm zaten benim burda kimsem yokk kartanesinin de öle ikim yarenlik ederük artıkın :)
yaaaaa benimde burda hiç arkadaşım yok herkesle arkadaşlık yapamıom ben ya bulamadım kafa dengi birilerini ama eşimin bi arkadaşı var tatil dönüşü onlarla tanışcam inşallah kafamız uyar

geçmişi okuyodum da yıldım ara verdim :)
çenenizden elektrik üretilebilir mi acebaaaananiknanik manyak gacılar.. Oyyy sizin kaynanalığınızı hayal edemiyom ben. Gevezelerrrrrrrrlülülülülülü

derin & lara hemde ne aşk onlarınki canım kaydirigubbakcemile3

Aminn Kartanem bakın buda bir örnek daha sizze bol bol bakın böyle güzellikler dünyaya getiricez:roflol::roflol:

Azıcık çoşturayım siziii

derin & lara hemde ne aşk onlarınki canım kaydirigubbakcemile3

:)))))))))))))yerim ben onlarııııı aşklarınıda yüzük takan o pamuk elleridekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ya karakızzım sana zahmet şu yukarı eklediğimden hemen bi üstü benzetiver gülüm senin kadar güzel bakkaydirigubbakcemile3

selam kızlar
ayyy anam ne kadar yazmışsınız öyle okuyam dedim olmadı bu arada bana hoşgeldin diyenlere teşekkür ederim takip edemedim
kızlar bişey soracam şu ana kadar kilo aldınızmı aldıysanız ne kadar aldınız ben 1 kilo almışım

ben o elbiseni sevdim benzeri bişey ya bulacam ya diktirecem. ama orda baya karnın varmış gibin duruyor

canım ben onu mudodan aldım anam zaten geçen gün bi alışveriş merkezinde aynısından giyen bi kız görmiyemmiii pişti olduk resmen kaydirigubbakcemile3
o elbiseler bollaştığından karnım iyice belli oluyo

geçmişi okuyodum da yıldım ara verdim :)
çenenizden elektrik üretilebilir mi acebaaaananiknanik manyak gacılar.. Oyyy sizin kaynanalığınızı hayal edemiyom ben. Gevezelerrrrrrrrlülülülülülü

şakkıdı şakkıdı
kadınlar hamamına çevirdik gız burayııı

ben 2.5 3kg kadar aldım ama ben yiyip içip yattım hareket etmemem gerekiodu şimdi yürüyüşe yüzmeye filan başladım

ben de 1 kilo aldım :teytey:

elifsuuuun burda mısııııınnn

canımcımmm facede yazdıkların için çook teşekkürler ben giremiyom şimdi yasaklı da mailden gördümm

pişti olmayı bende sevmem ama bura türkiye canım bişey çıkmaya görsün aynı şey anında herkesin sırtında... yazın hep elbise giymek istiyorum öyle bol tiplerde aman belli oluversin yazın kaynanam beni şiş görsünde benden iş istemesin :jeyyar:

ben 2.5 3kg kadar aldım ama ben yiyip içip yattım hareket etmemem gerekiodu şimdi yürüyüşe yüzmeye filan başladım
hımmm düşük tehlikesimi ardı canım aman boş er kiloları bebişler sağlıklı olsunda gerisi önemli değila.s

ben de 1 kilo aldım :teytey:

hadi bakalım aynı gidiyoz birbirimizi takip edelim bacım :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…