2009 Kasm Anneleri

senin kaynanada çıldırmış.bence iyi kaynana yok yani ben görmedim.

kızlar wc ye gittim şimdi kanama gibi lekelerim olmuş çok korktum kaç gundur de sancıyla tuvalete gidiyodum ya çok korktum doktora gidiyorum dua edinnn senağlama

canım allah yardımcın olsun korkma emi.inşallah önemli bişey yoktur.gelince haber ver

ay sanki biz ağaç kovuğundan çıktık dünyaya kaynanalra hizmet kölelik etmeye geldik ay ne cahillik yaa ne kadar sinir oldum anlatamam evinde doğursun tabi :1shok: :1shok: :1shok:

makinaya allerjiyi de ilk duydum vayy anasını daha nelerrrrrrrrr

çok az almışsın yaa nasıl ayakta kalabildin ki :uhm:

valla çokda iştahım yok ama yediklerim bir güzel geliyor işte sanırım hapların etkisi mi ne

yok kız az değilki normal 13 kilo benim arkadaşım şu an 8 aylık hamile 8 kilo almış ne güzel inşallah bende 10 kilodan fazla almam her doğumda biraz daha katlanıyor kilolar

Kartanesi dr normal dedı zaten bunyem kılo almaya verımlı boyum uzun balık etlı duruyorum...ınsallah verırım bebegım saglıklı olsun dıye yedım balıgı etı ondan boyle oldu....sut te cok tuketıyorum...sanırım kıloyu bunlar yaptı hamıle olmadan once bunları yemezdım bıle...

valla evinde doğursun daha rahat eder hee

ay kızda normal değilki işte deli.ben ona dedim otur evinde dour.bide bir ay sonra gidecek doğumuna bir ay kala yani.bir ay kaynanayla kalacak doğuracak gelecek.e kocasınıda evde bırakıyo.adam doğuma gidecekmiş yanına.saçma dedim ama sonuçta kendi kararı.vermiş kararını

valla o kızcağza acıdım Allah yardımcısı olsun karnı burnunda kalk sen teyyy kaynana yanına ohhh acımasız kaynana

ben 2 kilo almışım canım kaydirigubbakcemile3

karakızzz fatura levoda imiş getirecek
akşam çekerim faksı olar mııa.s

anlaşıldı canım mesaj yerine ulaştı kaydirigubbakcemile3

kızlar wc ye gittim şimdi kanama gibi lekelerim olmuş çok korktum kaç gundur de sancıyla tuvalete gidiyodum ya çok korktum doktora gidiyorum dua edinnn senağlama

canım dularımız seninle inşallah birşey yoktur :Saruboceq:

ay sanki biz ağaç kovuğundan çıktık dünyaya kaynanalra hizmet kölelik etmeye geldik ay ne cahillik yaa ne kadar sinir oldum anlatamam evinde doğursun tabi :1shok: :1shok: :1shok:

ya bende sinir olmuştum ama beni dinlemedi gidecekmiş.dedim bari halıları yıkama.valla gidince köle gibi çalıştıracak eminim.kocasıda göz yumuyo yoksa kadın bu kadar rahat olamazdı geline dimi

yok kız az değilki normal 13 kilo benim arkadaşım şu an 8 aylık hamile 8 kilo almış ne güzel inşallah bende 10 kilodan fazla almam her doğumda biraz daha katlanıyor kilolar

her aya 1er kilo ama hemşire arkadaş 15 kilo ideal dediydi. bir arkadaş var 20 kilo ilen doğum yaptı. inşallah bende çok kilo almam

valla o kızcağza acıdım Allah yardımcısı olsun karnı burnunda kalk sen teyyy kaynana yanına ohhh acımasız kaynana

amaaaaaan canım kızda anlamıyo ben biraz gözünü aç diyom yok anlamıyo.e ezer kaynanada tabi.kocasıda bi alem düşün kız doktora gidecekti bende aradım ne yaptın ne dedi doktor diye,gidemedim dedi.meğer kocası balığa gitmiş doktora gidememiş.adamda rahat ezdiriyo kızı.

evet ya suanda tam 3 kutu ılac kullanıyorum magnezyum demır ve decavıt bıde ılk 3 ay folıc asıt onlar mı yaptı acep(

Ya ben ilk oğluşumda 18 kilo aldım kapıdan sığmazdım okadar yani çokta dert etmeyin kiloları inanın gidiyor hepsi aa tabi yerseniz dikkat etmezseniz kalır..Şimdide hiç düşünmüyorum azıcık sıkı spor diyet gidiyor hepsi burada çoğu arkadaşımın 2 çocuğu var inanmazsınız..Hepsi çok bakımlı ve çok güzel ciks anneler olacağız bizler:)

Birde şuan için az öncede tartıldım hala kilo almamışım ama karnım tocaman bebiş büyüsünde ki sütümü vs içiyorum artık ona yarasın herşey bana değil:)Bu doğumları atlatalım sonra grupça diyet gruplarına üye olup kiloları veririz kaydirigubbakcemile3

ben 2 kilo almışım canım kaydirigubbakcemile3

anlaşıldı canım mesaj yerine ulaştı kaydirigubbakcemile3

canım dularımız seninle inşallah birşey yoktur :Saruboceq:

zaten ilk üç ayda 2,3 kilo normal
her aya 1er kilo ama hemşire arkadaş 15 kilo ideal dediydi. bir arkadaş var 20 kilo ilen doğum yaptı. inşallah bende çok kilo almam

oohhhooo 30 kilo alan ar nasıl alıyorlarsa benim ablam 25 kilo almıştı ay kendimi hiç düşünemiyorum:1no2:

bende elevit kullanoıodum iğrenç bi ilaç Allahtan bitti be bakalım yeni verecekmi ama progynexe devam ediorum az kaldı oda

vitaminler kilo aldırıyordur bencede

kız ne yapsın kocasında iş yok bir kere yalnız başına ne kadar cinlik yapabilir kiii. kocası sahip çıksa belkim kızda o kadar yola gitmek zorunda kalmazdı. herşey kocalarımızda bitiyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…