:1shok: :1shok:
nan uniqueee kız git kaynananı öp bak seninki sadece çamaşır sepeti taşıttırıyodu halı yıkatanlar da varmıııışşş
gerçi benim kaynanam da yanındaki gelinine karnı burnundayken bulaşık makinası kullandırtmamış kız elinde otura otura yıkamış onca bulaşığı kadının bulaşık mak.na alerjisi var da :roflol:
kızlar wc ye gittim şimdi kanama gibi lekelerim olmuş çok korktum kaç gundur de sancıyla tuvalete gidiyodum ya çok korktum doktora gidiyorum dua edinnn senağlama
ay sanki biz ağaç kovuğundan çıktık dünyaya kaynanalra hizmet kölelik etmeye geldik ay ne cahillik yaa ne kadar sinir oldum anlatamam evinde doğursun tabi :1shok: :1shok: :1shok:bende dedim sakın yıkama ayyyyy bide iki tane kızı var kaynananın liseye giden.onlar ders çalışıp yoruluyomuş.kocasıda yıkama sakın demiş.bende dedim git ayaklarını uzat otur temizlik için istiyosa evinde doğur ne işin var orda
:1shok: :1shok:
nan uniqueee kız git kaynananı öp bak seninki sadece çamaşır sepeti taşıttırıyodu halı yıkatanlar da varmıııışşş
gerçi benim kaynanam da yanındaki gelinine karnı burnundayken bulaşık makinası kullandırtmamış kız elinde otura otura yıkamış onca bulaşığı kadının bulaşık mak.na alerjisi var da :roflol:
çok az almışsın yaa nasıl ayakta kalabildin ki :uhm:
valla çokda iştahım yok ama yediklerim bir güzel geliyor işte sanırım hapların etkisi mi ne
valla evinde doğursun daha rahat eder hee
kızlar wc ye gittim şimdi kanama gibi lekelerim olmuş çok korktum kaç gundur de sancıyla tuvalete gidiyodum ya çok korktum doktora gidiyorum dua edinnn senağlama
ay evet ya fena kadın.kız şimdi tatvanda,ama doğumu yanında olsun istediği için kızı taaaaaa gölcüğe getirecek doğum için.o kadın iyice çıldırmış.amaaaaaan valla en güzeli dediğin gibi hasta rolü yapmak kaydirigubbakcemile3
selam kızlar
ayyy anam ne kadar yazmışsınız öyle okuyam dedim olmadı bu arada bana hoşgeldin diyenlere teşekkür ederim takip edemedim
kızlar bişey soracam şu ana kadar kilo aldınızmı aldıysanız ne kadar aldınız ben 1 kilo almışım
karakızzz fatura levoda imiş getirecek
akşam çekerim faksı olar mııa.s
ay sanki biz ağaç kovuğundan çıktık dünyaya kaynanalra hizmet kölelik etmeye geldik ay ne cahillik yaa ne kadar sinir oldum anlatamam evinde doğursun tabi :1shok: :1shok: :1shok:
yok kız az değilki normal 13 kilo benim arkadaşım şu an 8 aylık hamile 8 kilo almış ne güzel inşallah bende 10 kilodan fazla almam her doğumda biraz daha katlanıyor kilolar
valla o kızcağza acıdım Allah yardımcısı olsun karnı burnunda kalk sen teyyy kaynana yanına ohhh acımasız kaynana
ben 2 kilo almışım canım kaydirigubbakcemile3
anlaşıldı canım mesaj yerine ulaştı kaydirigubbakcemile3
canım dularımız seninle inşallah birşey yoktur :Saruboceq:
her aya 1er kilo ama hemşire arkadaş 15 kilo ideal dediydi. bir arkadaş var 20 kilo ilen doğum yaptı. inşallah bende çok kilo almam
makinaya allerjiyi de ilk duydum vayy anasını daha nelerrrrrrrrr
amaaaaaan canım kızda anlamıyo ben biraz gözünü aç diyom yok anlamıyo.e ezer kaynanada tabi.kocasıda bi alem düşün kız doktora gidecekti bende aradım ne yaptın ne dedi doktor diye,gidemedim dedi.meğer kocası balığa gitmiş doktora gidememiş.adamda rahat ezdiriyo kızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?