tatlım idrar yolları enfeksyonu olabilir sakın kaşıma kötüye gider soğuk suyla we sabunla sık sık yıka kaşıntısı birazda olsa geçer inşallah ileriye gitmez benim başımdan bir kere geçmişti hatırlamak bile istemiyorum bol bol yıka canımya ben bişiy sorucam ama utanıyorumda pofff nasıl desem şeyimde gıdıklanma hissediytorum sanki böyle kaşıyınca geçecek ama dokunmaya çekiniyorum bugündür devamlı oluyor. böyle bişeyi olan var mı hiç aranızda yada neden böyle oluyordur aceppppppppp
Sakıncası yok cnm 50/1 çıktı sadece konuyu görür görmez yüreğim daralıyor artık ne bize nede başkasına birşey olsun..Kartanem güzel yazmış hatırlama hatırlama:)Az sonra çıkıcam zaten annemi bekliyorum hala buçuk gibi gelecek kafam dağılsın yeterince düşünüyorum inanın beynimi bugün yerinden çıkarıp şuraya biryere koymak istiyorum dinlensin diye..Allahım büyüktür çok büyük..
hayırlı haberlerini alıcaz canım. sakin ol lütfen. herşey Rabbimin dilediği gibi olacak ve o bizi görüyor gözetiyor. senin dualarınıda cevapsız bırakmayacak inş :Saruboceq: :Saruboceq:
bazen diyorum bu kadar testler olmasada böyle meraktan çatlatmasalar bizleri.
tatlım idrar yolları enfeksyonu olabilir sakın kaşıma kötüye gider soğuk suyla we sabunla sık sık yıka kaşıntısı birazda olsa geçer inşallah ileriye gitmez benim başımdan bir kere geçmişti hatırlamak bile istemiyorum bol bol yıka canım
hımmm anladım canım öncelikle hatırlattığım için kusura bakma ben o günleri yaşadığım için seni çok iyi anlaya biliyorum inan doktorlarda çok abartıyorlar biz hamileleri korkutuyorlar inanıyorumki seninde yarın sonuçların temiz çıkacak rabbim yüzüne güler inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
kızlar hepiniz Allahıma emanetsiniz sağlıcakla kalın inş
ay inşallah enfeksiyon kapmam. sabun için mantar yapar dediler emin misin ona göre dediğini yapıcamtatlım idrar yolları enfeksyonu olabilir sakın kaşıma kötüye gider soğuk suyla we sabunla sık sık yıka kaşıntısı birazda olsa geçer inşallah ileriye gitmez benim başımdan bir kere geçmişti hatırlamak bile istemiyorum bol bol yıka canım
ya ben bişiy sorucam ama utanıyorumda pofff nasıl desem şeyimde gıdıklanma hissediytorum sanki böyle kaşıyınca geçecek ama dokunmaya çekiniyorum bugündür devamlı oluyor. böyle bişeyi olan var mı hiç aranızda yada neden böyle oluyordur aceppppppppp
Sakıncası yok cnm 50/1 çıktı sadece konuyu görür görmez yüreğim daralıyor artık ne bize nede başkasına birşey olsun..Kartanem güzel yazmış hatırlama hatırlama:)Az sonra çıkıcam zaten annemi bekliyorum hala buçuk gibi gelecek kafam dağılsın yeterince düşünüyorum inanın beynimi bugün yerinden çıkarıp şuraya biryere koymak istiyorum dinlensin diye..Allahım büyüktür çok büyük..
ay inşallah enfeksiyon kapmam. sabun için mantar yapar dediler emin misin ona göre dediğini yapıcam
sabun filan kullanma sadece ellerin temiz olsun yeter su kullan sabun mantar yapmıo ama ordaki doğal dengeyi bozuyomuşay inşallah enfeksiyon kapmam. sabun için mantar yapar dediler emin misin ona göre dediğini yapıcam
ay inşallah enfeksiyon kapmam. sabun için mantar yapar dediler emin misin ona göre dediğini yapıcam
eee sonuc ne oldu bacim
senin ufaklik yine mi tepismedi
bak hele doktoruna ic karninin durumunu sorsana eger ic karnin genisse hem göbegin fazla cikmaz dogal olarakta catlaklarin olmaz hemde bebis böyle accikin gec hissedlir
sakin sütü kakao yada nesquikle icmeyin deli gibi kabiz olursunuz demedi demeyin sengözlerimebaksanab
cilek tozlari var onlari deneyin daha iyi tadi var hemde kabiz yapmiyo
ben baktım ikinizinde sınuçlar süper çıkmıştı hiç endişelenmeyin boşuna
benim 2li sonuçlarını gören oldumu almaya gidecem 4:30 da
bence sabun değil de sebamed'in intimate wash galiba uygun pH lı bir ürünü var onu kullan, bana daha önce dr önermişti uzun zamandır kullanıyorum baya iyi...
sonuç şu kiii gene yok gene yok anacımm
hee dur bakalım cuma sorayım dr. a benim iç karnım genişmiymiş deyüü belkim ondandıır
anaa kız ben bi haftadır akşam sütünden ekstra kakaolu süt alıyom gündüz ondan içiyom hazır
o bende şişkinlik mi yapıyoküüü
Anlamadım gülüm yaa ellerim titrdi resmen bak bişi anlamadım:uhm:
aynı şeyi yazmışız kaydirigubbakcemile2
öyle kakaolu makaolu, katkılı şeyler içmeyin yaw.... zararlıııı zarar...klava:
asabe canım ne demek istedin anlamadım bende nazlıda neyi gördün hangi sonuçları gördün bi tuhaf oldum kıs bi açıklık getir şu konuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?