2009 Kasm Anneleri

tatlım idrar yolları enfeksyonu olabilir sakın kaşıma kötüye gider soğuk suyla we sabunla sık sık yıka kaşıntısı birazda olsa geçer inşallah ileriye gitmez benim başımdan bir kere geçmişti hatırlamak bile istemiyorum bol bol yıka canım

hımmm anladım canım öncelikle hatırlattığım için kusura bakma ben o günleri yaşadığım için seni çok iyi anlaya biliyorum inan doktorlarda çok abartıyorlar biz hamileleri korkutuyorlar inanıyorumki seninde yarın sonuçların temiz çıkacak rabbim yüzüne güler inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar hepiniz Allahıma emanetsiniz sağlıcakla kalın inş

İnşallah Canlarım dedim Allah büyüktür hepimizin yüzünü güldürsün..Sağlıklı evlatlar nasip etsin..:Saruboceq::Saruboceq:NSE çok öperim cnm benim Şeniz

ay inşallah enfeksiyon kapmam. sabun için mantar yapar dediler emin misin ona göre dediğini yapıcam

kaşıntı mı oluyo canım? mantar falan olabilir...

nazlı kuşumm yarın güzel haberler gelcek sen hiiç merak etme koş hadi gez de geel bizi de merakta bırakma hee

kızlar ben çıkıyom kızımı yedirip uyutacam bende namaz kılıcam yemeğimi yiyecem gelirim oldumu canlarım heepinizi öptüm

sonuç şu kiii gene yok gene yok anacımm
hee dur bakalım cuma sorayım dr. a benim iç karnım genişmiymiş deyüü belkim ondandıır

anaa kız ben bi haftadır akşam sütünden ekstra kakaolu süt alıyom gündüz ondan içiyom hazır
o bende şişkinlik mi yapıyoküüü

ben baktım ikinizinde sınuçlar süper çıkmıştı hiç endişelenmeyin boşuna
benim 2li sonuçlarını gören oldumu almaya gidecem 4:30 da

asabe canım ne demek istedin anlamadım bende nazlıda neyi gördün hangi sonuçları gördün bi tuhaf oldum kıs bi açıklık getir şu konuya

ay inşallah enfeksiyon kapmam. sabun için mantar yapar dediler emin misin ona göre dediğini yapıcam

canım sabun diilde sebamedin genital bölge temizleyicisi var ben ondan kullanıyorum çok rahatlatıyo bence sabun kullanma o bölgenin ph ını değiştirmiş oluyosun

öyle kakaolu makaolu, katkılı şeyler içmeyin yaw.... zararlıııı zarar...klava:

kızlar bir saat sonra karnımdaki bebeğimi kızım yada oğlum diye sevmeye başlıycam allahın izniyle ve testlerimizde yapılcak 4 te randevum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…