ay canımya bende 3 lü testimin sonucunu p.tesi alacağım ama yarın nazlı amniyosentez sonucunu alacak inşallah hepimiz güzel sağlıklı haberler alırızı ya beklemek gerçekten zor canım
Bu yazdığın bana hiçç yabancı gelmiyor:1rolleyes: benneyaptımki :1no2::Saruboceq:
nannn bensiz ne yaptınız bakıyım sizkızlaaar ben geldim yimekten kartanesi ile başbaşa öğlen yimee yidükk dee :jeyyar: valla küçük resimde ki tarife halt etmiş kartanesi çok daha güzel bencee oturduk yemeğimizi yerken sohbet ettik birazcık valla harika vakit geçirdim nasıl geçti annamadım
ayy yine kilo sorunu yaa ben oğlumda 10 kilo aldım hepciğinide verdim.yine aynı kiloyla hamile kaldım şuan 1,5 kilo aldım hedefim 10 kilo:lepi::lepi::lepi:o kilolar gidecek yer bulur sonrada çıkmak bilmezler
benim 3 yaşında kızım ar onda 13 kilo almıştım sonra erdim çok zor oldu ama erdim sonra ikinciye hamile kalana kadar tekrar aldım şimdiden sonra zaten ardı arkası kesilmez allah sonumuzu hayr etsin:dance:
yazık yaaa
kocası dayaklıkmışş benceklava:
ayyy öylemiii desenize yaranıza parmak bastım ay insan çok kötü oluyor walla allah yardımcınız olsun rabbim inşallah yüzünüze güler benimde inşallah
nannn bensiz ne yaptınız bakıyım sizklava:anlatın bakıyım en ince ayrıntısına kadar nerede buluştunuz merak ederim ben şimcik
ayy yine kilo sorunu yaa ben oğlumda 10 kilo aldım hepciğinide verdim.yine aynı kiloyla hamile kaldım şuan 1,5 kilo aldım hedefim 10 kilo:lepi::lepi::lepi:
nann o ne yaa böle kocada duyulmuş mu hiç yaaa allah karısına sabır versin benimki böle olsa mum ederim adamı wallaklava:
cersu canım güsel haberlerle dönersin inş birşey yoktur
selam herkese.... nasılsınız süprizzzzz
Evet cnm ..Hayırlı haberler inşl:Saruboceq::Saruboceq:nedencanım senindemi başına geldi yoksa beni bi yerlerdenmi hatırladın:sm_confused:
senın ıcın duacıyız arkadasım ınsallah guzel sonuclar cıkar
ay canımya bende 3 lü testimin sonucunu p.tesi alacağım ama yarın nazlı amniyosentez sonucunu alacak inşallah hepimiz güzel sağlıklı haberler alırızı ya beklemek gerçekten zor canım
ayyy öylemiii desenize yaranıza parmak bastım ay insan çok kötü oluyor walla allah yardımcınız olsun rabbim inşallah yüzünüze güler benimde inşallah
hatırlama nazlıcım hatırlamaaa :1hug:
inşallah canımmmmmmm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
nannn bensiz ne yaptınız bakıyım sizklava:anlatın bakıyım en ince ayrıntısına kadar nerede buluştunuz merak ederim ben şimcik
ay ben iki tur atayımda geleyim kızlar yoruldum valla otura otura
ben baktım ikinizinde sınuçlar süper çıkmıştı hiç endişelenmeyin boşuna
Cvp verildi diye yazmadım İnşallah hayırlı haberler alıcaz:Saruboceq::Saruboceq:
ben baktım ikinizinde sınuçlar süper çıkmıştı hiç endişelenmeyin boşuna
benim 2li sonuçlarını gören oldumu almaya gidecem 4:30 da
Sakıncası yok cnm 50/1 çıktı sadece konuyu görür görmez yüreğim daralıyor artık ne bize nede başkasına birşey olsun..Kartanem güzel yazmış hatırlama hatırlama:)Az sonra çıkıcam zaten annemi bekliyorum hala buçuk gibi gelecek kafam dağılsın yeterince düşünüyorum inanın beynimi bugün yerinden çıkarıp şuraya biryere koymak istiyorum dinlensin diye..Allahım büyüktür çok büyük..
kız biz doğru tarihler tutarsa bunların hepsinden sonra doğurcaz yani bu topicde başbaşa kalıciiiiz sen önce doğurda tecrübelerini bana anlatırsın cicim kaydirigubbakcemile3evet canım ben senden önce doğuracam işte
:roflol: :roflol:
yok anam vallaa hissedemedim genee
bi yerde bi sertlik hissettim hemen kocişi çağırdım dinle bakem ses var mı dedim dinledi dinledii ses yoook
ya diyom kızlar hissediyoo ben neden hissedemiyoom eşimin yorumu:
senin karnında yer çok bebiş rahat hareket ediyo ondan çarpmıyo sağa sola -tatlicadiarzu-
sakin sütü kakao yada nesquikle icmeyin deli gibi kabiz olursunuz demedi demeyin sengözlerimebaksanabzeren06 .!.:karakız sütü kakao yada neskuikle falan içsen nasıl olur.. belki hoşuna gider canım....yoğurdu ben yoğurtlu makarna ile tüketebiliyorum... ama yumurta için bi çözüm bulamadım sadece hafta sonu yiyorummm.çünkü eşim çok güzel yapar...
canim bende de sudan tiksinme oluyo icince midem bulaniyo ama mecbur günde 2lt su iciyorum.. normal su canim cekmeyincede maden suyu iciyorum hem rahatlatiyo sende denefunda72 .!.:kıslar bişey soracam.sizdede yemekten sonra ama özellikle akşam yemeğinden sonra midede yanma.rahatsızlık gibi şeyler oluyomu?
bide ben su içemiyorum yaaa.zorla içiyorum ilaç aldığım için.bazende arada zoraki içiyorum.ama içtikten sonra anında midem bulanıyo çok kötü oluyorum.hayret edilecek bişe sudan tiksinen varmı?bendemi bi acaiplik var???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?