2009 Kasm Anneleri

ay canımya bende 3 lü testimin sonucunu p.tesi alacağım ama yarın nazlı amniyosentez sonucunu alacak inşallah hepimiz güzel sağlıklı haberler alırızı ya beklemek gerçekten zor canım

ayyy öylemiii desenize yaranıza parmak bastım ay insan çok kötü oluyor walla allah yardımcınız olsun rabbim inşallah yüzünüze güler benimde inşallah

nannn bensiz ne yaptınız bakıyım sizklava:anlatın bakıyım en ince ayrıntısına kadar nerede buluştunuz merak ederim ben şimcik
ayy yine kilo sorunu yaa ben oğlumda 10 kilo aldım hepciğinide verdim.yine aynı kiloyla hamile kaldım şuan 1,5 kilo aldım hedefim 10 kilo:lepi::lepi::lepi:
yazık yaaa
kocası dayaklıkmışş bence klava:

nann o ne yaa böle kocada duyulmuş mu hiç yaaa allah karısına sabır versin benimki böle olsa mum ederim adamı wallaklava:
cersu canım güsel haberlerle dönersin inş birşey yoktur

he wallah itek,cim benimde hedefim 10 kilo

selam herkese.... nasılsınız süprizzzzz

Hoş geldin canım benim a.s. a.s.

nedencanım senindemi başına geldi yoksa beni bi yerlerdenmi hatırladın:sm_confused:
Evet cnm ..Hayırlı haberler inşl:Saruboceq::Saruboceq:

senın ıcın duacıyız arkadasım ınsallah guzel sonuclar cıkar

Aminnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

ay canımya bende 3 lü testimin sonucunu p.tesi alacağım ama yarın nazlı amniyosentez sonucunu alacak inşallah hepimiz güzel sağlıklı haberler alırızı ya beklemek gerçekten zor canım

Cvp verildi diye yazmadım İnşallah hayırlı haberler alıcaz:Saruboceq::Saruboceq:

ayyy öylemiii desenize yaranıza parmak bastım ay insan çok kötü oluyor walla allah yardımcınız olsun rabbim inşallah yüzünüze güler benimde inşallah

aminnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

hatırlama nazlıcım hatırlamaaa :1hug:

Evet evet evet evetttttttttttttkaydirigubbakcemile5

nannn bensiz ne yaptınız bakıyım sizklava:anlatın bakıyım en ince ayrıntısına kadar nerede buluştunuz merak ederim ben şimcik

canımcımm gittik suluhanın önünde buluştuk ben önce gitmişim bekliyom mor etekli bi hatun gelsin deyuu :roflol: çok komik yaa soona da orda hemen yemeğe oturduk yimek yedik iki lafın belini kırdık geldik ebisce çook çok tatlı maşallahh bayıldım vallaaa
inş. seninle de en yakın zamanda biraraya gelelim :1hug:

kartanesi görüşmüşsünüz oh ne güzel yok d.bakırlı bende görüşem yoksa oralara çıkp gelecem

ya ben bişiy sorucam ama utanıyorumda pofff nasıl desem şeyimde gıdıklanma hissediytorum sanki böyle kaşıyınca geçecek ama dokunmaya çekiniyorum bugündür devamlı oluyor. böyle bişeyi olan var mı hiç aranızda yada neden böyle oluyordur aceppppppppp

Sakıncası yok cnm 50/1 çıktı sadece konuyu görür görmez yüreğim daralıyor artık ne bize nede başkasına birşey olsun..Kartanem güzel yazmış hatırlama hatırlama:)Az sonra çıkıcam zaten annemi bekliyorum hala buçuk gibi gelecek kafam dağılsın yeterince düşünüyorum inanın beynimi bugün yerinden çıkarıp şuraya biryere koymak istiyorum dinlensin diye..Allahım büyüktür çok büyük..

hayırlı haberlerini alıcaz canım. sakin ol lütfen. herşey Rabbimin dilediği gibi olacak ve o bizi görüyor gözetiyor. senin dualarınıda cevapsız bırakmayacak inş :Saruboceq: :Saruboceq:
bazen diyorum bu kadar testler olmasada böyle meraktan çatlatmasalar bizleri.

selam millettt
ayy kafam bulandi valla yarisini okudum kalan yarisi kalsin amma cok yazismissiniz yine

eee sonuc ne oldu bacim
senin ufaklik yine mi tepismedi
bak hele doktoruna ic karninin durumunu sorsana eger ic karnin genisse hem göbegin fazla cikmaz dogal olarakta catlaklarin olmaz hemde bebis böyle accikin gec hissedlir

sakin sütü kakao yada nesquikle icmeyin deli gibi kabiz olursunuz demedi demeyin sengözlerimebaksanab
cilek tozlari var onlari deneyin daha iyi tadi var hemde kabiz yapmiyo

canim bende de sudan tiksinme oluyo icince midem bulaniyo ama mecbur günde 2lt su iciyorum.. normal su canim cekmeyincede maden suyu iciyorum hem rahatlatiyo sende dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…