- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
iyide cok SIKIyo beni öyle yapinca doktor bize artik yapisik ikiz muamelesi yapicak nerdeyseay çok güsel yaaa aslan fatih enişte alkisalkisalkisalkisalkisalkis
kapsaydin elinden ultrason aletini jel yaninda duruyo zaten geneldeanam kadın geçen sefer yangından mal kaçırdı zatii
sezeryana yetişcemiiş apar topar çıktık keşke deseydim siz gidin doğurtun gelin biz o zamana kadar bakarız bebişimize kaydirigubbakcemile3
hayır canlar, içeriden sürüyorum tabikide, küçük bir çatalın ucuna pamuğu sıkıca dolayıp karışıma batırıyorum ve içten boğazımı temizliyorum. biraz öğürtüyor ama çok etkili. bu yüzden acaba zararı olur mu dedim di.
neyse, akşama doktora gidicem, ona bir sorayım bakim bir zararı olur mu? yada bir pastil falan verir belki.
anam kadın geçen sefer yangından mal kaçırdı zatii
sezeryana yetişcemiiş apar topar çıktık keşke deseydim siz gidin doğurtun gelin biz o zamana kadar bakarız bebişimize kaydirigubbakcemile3
canısı hiç canını sıkma rabbim korur o bıdığı ama sen yat dinlen kendini yormakizlar ben geldim doktora gittim kanamam duşuk tehlikesi yüzündenmiş senağlama
çok kötüyüm ya 10 gün rapor verdi bi kaç tane ilaç verdi yat hep dinlen dedi
bebeğim için dua edin nolur onu kaybetmek istemiyorummm senağlama senağlamasenağlama
ee senin çoktan çıkmalı canım yaa 2 bebiş var oradakaydirigubbakcemile5günaydın kızlar nabersınız.bebişleriniz nasılll.
benımde yavas yavas göbiş cıkmaya başladıı
BAYRAMMMMMMMMMMMMM VAR BAYRAMMMMMMMMM
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Herşey yolunda Küçücük sağlıklaaaaa yol alıyor Rabbime ne desem az Size ne desem az Allahım Şükürler olsunnnnnnnn..
şükürler olsun canım ablam yaa hepimiz biliyorduk böle bir sonuç alacağını rabbim sağlıcakla kucağına versin inşalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisSonuçlar temizzzzzzzzzzzzzzzz Allahıma Kurban Olayımmmmmmmmmmm Yaşasınnnnnnnn:))Şükürler Olsunnn Kızlarr ya ağlıyorum Sevinçten deliricem bitti geçtii unuttuk herşeyiiiiiiiiiiiiiii geride kaldı hepsii Şükürler Olsunn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canım hemen sor cinsiyetini çünkü aminosentez yapılanların kesin cins.biliyorlarmış.ama bazı dr.lar söylemeyebiliyormuşhmm cinsiyet bilmem sormadımki vallaa:)))))))))))Akşama eşim testleri yine doktora götürecek benide götürürse bakarız ama emin değilim olsun varsınn:)
ne komedisi sen benim halimi gör drama bi tarafta oğluşu uyutuyorum,makinaya çamaşır atıyorum.bir taraftanda burada çene :roflol::roflol::roflol:kızlar sizin yüzünüzden ne haldeyim halimi bi görseniz.bi elimde kitap bi elimde süt ayaklarım karşı sandalyede bi yandanda size laf yetiştiriyom komedi halim
nannn kasım diye diye bu çocuğu kasımda doğuracan demi kıskandın bizi:1closedeyes::roflol: :roflol: :roflol:
büyüyo teyzesiii :CüvCüv:
kasım analarında cok kaldım
bebişte kasımda gelmesse iyidir kaydirigubbakcemile3
kıs uluorta söyleme olan var olmayan var şimdi kartanesi kıskanır benimki oynamıyor diye:roflol:ahan da yettim,bi yarım oda ile yarı banyo bitti, sonra geldim oturdum tam şimdi bunları yazarken de yine kaydı benim minikkaydirigubbakcemile3. Kayık bayık bebem benimm:asigim:
ayy sorma walla ya.benoğluşta kime baksam hamileydi doğuma gittiğimde bana yer kalmayacak diye korkuyordum valladelikafaduldenüleynnn bukadar kasım anası olurmu doktorlar kasım ayın doğrtma rekoru kıracaklar heeee:roflol::roflol:
ayy keşke onların tek gitme gibi bi şansı olsa hemen gönderirim o heyecan beni öldürüyordelikafaduldenvalla geçmiyo canım yaa
ooof valla çok heyecanlı gidince üçlü falan mı isticek nolcak hiç bilmiyom hee
kocişe diyom sen de gelcen mi yarın diye garip garip bakıyo suratıma ee heralde kaçırırmıyım gibilerinden nerdeyse ben gitmicem o gitcek dr.a :roflol: :roflol:
ewet ewet hep birlikte benide unutmayınlaelaelaelaelaeoh ne güzel kartanesş valla bende kıskandım üstelik ben dün ögüre ögüre yatıyordum....inşallah tekrar buluşmak nasip olur hep birlikte ama..
anam kadın geçen sefer yangından mal kaçırdı zatii
wannacım bilmim falla allah şifa versünn
nazlıcım yaşım 32 son adet 14 şubat beklenen doğum tarh 21 kasım 6 haziran kontrol3 lü test ekliyi versen
ayy üstteki ay-yildiz reklamina baktiniz mi bacilar
cok güzel mayo bikiniler var.hatunlar bizden güzel olamaz ama mayolar sahane
bide azcik pahali,bana mayo lazim ya telas sardi simdiden
anaa dilmuh kız 21 yaşındaymışın gı küççük anne senüü :) gerçi rekor itek te heralde o ikinciye hamiş ve o da 21 yaşında
ayy üstteki ay-yildiz reklamina baktiniz mi bacilar
cok güzel mayo bikiniler var.hatunlar bizden güzel olamaz ama mayolar sahane
bide azcik pahali,bana mayo lazim ya telas sardi simdiden
wannacım bilmim falla allah şifa versünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?