ya doktora gidince malaklaşıyom sorcaklarımı unutuyom sora eve gelince aklıma gelio yauwww :mymeka:
ayy inşallah güzel sağlıklı haberlerle gelirsin bitanem uff ya şimdi senin vakitte geçmezz benim öle oldu gün saydımm saat saydım bi yolunu bulup bi gün önce gittim sabırsızlıktan kaydirigubbakcemile3
nan varya korkuyom ahan sana hareket deyü bu velet sana bi gün bi tekme koycak yeri öpecen haaa :roflol::roflol::roflol:
kartanesi ebisceynen buluştunmu dün..?
esebamıydı yine karıştırdım len iyimi ?asebaydı yaa tabii bende iyi degilim anam ..
nazlı gözün aydın valla güzel haberler alalım hep kartanesi en çok senin bebişin hareket etmesini bekliyom
bi taktikte ben vereyim sana doktorum ögretti bogaz yanmalarina, agrilarina, bademcik sismelereine, cok iyi geliyoiçten acıyor canım. 35gr gliserinle 15gr tentürdiyotu eczacıma karıştırtıyorum ve bu karışımı buzdolabımdan hiç eksik etmiyorum. bunu bana çok tecrübeli bir kbb doktoru önermişti. acayip etkili, hatta çok gerektğinde oğluma bile sürüyorum.
ama şimdi cesaret edemedim. zararı olurmu ki diye?
bir arkadaşım demişti meyve suyu birde iki üç lokma kek ye bebek hareketlenir kendini gösterir demişti o her defasında uygulamış bebişini sonuna kadar göstermiş kendini
ya doktora gidince malaklaşıyom sorcaklarımı unutuyom sora eve gelince aklıma gelio yauwww :mymeka:
amin datlumm işallah bizde böle mükemmel anne babalar olarıss :Saruboceq:
kııııııız bendede garanti vardır ha.bende eskiden yerdim çiğ çiğ sonra tenyamıydı neydi ondan olmuştu 10 yıl önce falan.ya doktoruma sorammı bilemedim bugün.adama o kadar soracak şey vardıki şimdi hiçbiri aklıma gelmiyo yaaaaaa.
içten acıyor canım. 35gr gliserinle 15gr tentürdiyotu eczacıma karıştırtıyorum ve bu karışımı buzdolabımdan hiç eksik etmiyorum. bunu bana çok tecrübeli bir kbb doktoru önermişti. acayip etkili, hatta çok gerektğinde oğluma bile sürüyorum.
ama şimdi cesaret edemedim. zararı olurmu ki diye?
anacım ilk defa duyuyom :1shok: peki sorması ayı boğazının içine nası sürüyon gıııı fisfisfis
karışımı dıştan sürüyosun ve boğazına iyi mi geliyor?
valla bilemicem bi zararı varmı yaa
ben ılık suya bikaç damla papatya yağı damlatıp o suyla gargara yapıyodum iyi geliyodu
hayır canlar, içeriden sürüyorum tabikide, küçük bir çatalın ucuna pamuğu sıkıca dolayıp karışıma batırıyorum ve içten boğazımı temizliyorum. biraz öğürtüyor ama çok etkili. bu yüzden acaba zararı olur mu dedim di.
neyse, akşama doktora gidicem, ona bir sorayım bakim bir zararı olur mu? yada bir pastil falan verir belki.
saol cerin karanesine attığın msj halen gülüyom
nazlı gözün aydın valla güzel haberler alalım hep kartanesi en çok senin bebişin hareket etmesini bekliyom
ben artık beklemiyom anam bıraktım o işleri :roflol:
anacim seninki edepli terbiyeli, usturuplu cocuk diye dedim
sana bir önceki randevuda tahmini cinsiyet söylemislermiydi yoksa bu ilkmi olcak
bak ben dondurma taktigini denedim gerckten tepisiyo benim velet dondurma yeyince..yaninda meyve suyuda icmistim sende yap bakalim..doktorda sana rovö$ata ceker belki :roflol:
ben geçen gittiğimde meyve suyu içtim kıpır kıpırdı dr. bile şaşırdı gene öle yapcam bi de çikolata yerim yiyebilirsem
geçen sefer bebişim gösterdi ama dr. sölemedi :dilcikar:
Teşekkür ederim Yarem hepimize nasip olsun güzel günler hiçç bitmesinn..
Listeyi bulayım:)
valla geçmiyo canım yaa
ooof valla çok heyecanlı gidince üçlü falan mı isticek nolcak hiç bilmiyom hee
kocişe diyom sen de gelcen mi yarın diye garip garip bakıyo suratıma ee heralde kaçırırmıyım gibilerinden nerdeyse ben gitmicem o gitcek dr.a :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?