cerincim belkı haberleri yoktur sen arayıp sölesene kendini yabancı gibi görme annene nasılsan kaynananada öle davranmaya çalış anna ben evdeyım rahatsızım ask olsun o kadar bekledim sizi gemediniz de şaka ile karısık kendı annen olsa sölemesmıydın sıkma canını hiç insanlar görmüyorsa göstereceksin hatalarını kırmafdan
güsel haberlerini bekliyoruz canım dualarımız seninle:Saruboceq:
wahh garibim benim aramadın mı kocişi daha sen
rabbim hepimizin yardımcısı olsun,bebişlerimizi bize bağışlasın mevlam
var haberi kız aynı binadayız iki merdiven çıkcaklar 10 gün raporlu yatacam biliolar ne söliyecem daha zaten yemekleri de bişeye benzemio :dilcikar:
kızlar ben doktora gidiyorum dua edin emi.öpüyorum hepinizi.dikkat edin kendinize
hazır çorba buldum bi taneee yaptımm çok ii diil biliom ama napem bayat ekmeğimde vardı gömüldüm yedim oh allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin annaam normalde yüzüne bakmadığım hazır çorbayı bi yiyişim var koparsınız sezercük oldım gı kaydirigubbakcemile3
valla allah razı olsun benim kaynanm çok iyi inşallah da hep böle gider belkıde kızı yok diye böleama çok anlayışlıdır ben kayın valıdemle oturuyorum şimdi ev alıcaz allah nasip ederse o yüzden onlarla oturuyoruz 4 aydır sabah bile kalktıgımda cogu zaman kahvaltımızı o hazırlamıs oluyo ne yemek istersem aksama yapar. ALLAH HERKESİ İYİ İNSANLAR LA KARŞILAŞTIRSIN ALLAH KAYNANALARA ANLAYIŞ VİCDAN VERSİN bence gelin kaynanadan çekindikce onlar da böle yapıyo hiç çekinmeyin bence eğer ben o insana anne diyorsam benım annem gıbı olmalı ya ben onunla rahat olmalıyım
ya ben dun bebeğimin canıyla uğraşıyorum kanamayla hastaneye gidiyorum onların tek derdi pipi haberi almaktı geldim ilk cinsiyet sordular düşünün.. kız olcak ya belki ondan böleler aklıma başka bişey gelmio senağlama
ya ben dun bebeğimin canıyla uğraşıyorum kanamayla hastaneye gidiyorum onların tek derdi pipi haberi almaktı geldim ilk cinsiyet sordular düşünün.. kız olcak ya belki ondan böleler aklıma başka bişey gelmio senağlama
ama yapılır mı bu kadar da yaa benneyaptımki benim kaynanada tam bir kız manyagı ama olmuyo kı onların ıstedıgı gıbı doguramayız
kızlar karazeytini gören varmı ben 1 kaç gündür görmedim sanki
kızlar benim başımda sabahtan beri inanılmaz bi ağrı var bide sol gözüm kanlanmış... başağrısı midemi bulandırıyo..:çok üzgünüm: çok şükür mesaim bitti.. eve gidip yatcam
kendinize iyi bakın kızlar bebişlere de a.s.
kızlar benim başımda sabahtan beri inanılmaz bi ağrı var bide sol gözüm kanlanmış... başağrısı midemi bulandırıyo..:çok üzgünüm: çok şükür mesaim bitti.. eve gidip yatcam
kendinize iyi bakın kızlar bebişlere de a.s.
Kızlar benimde inanılmaz moralim bozuk 3'lü test sonucumu aldım cidden anlam veremedim ağlamak istiyorum annem dibimde aglıyamıyorumda. Cıkan sonucumda yas riskim 1:540 bebişimin down sendromu riski 1:840 mış. Dr bana 1:100 ün altı için riskli 1:1000 in altı için orta risk grubu diyoruz dedi. Amniyosentez yaptırabilirmişim, yada ondan önce 20. haftada cok cok iyi bir dr a detaylı ultrason yaptırabilirmişim. Ama ben cumartesi dönüyorum ve benim yasadığım yerdeki dr lar çok berbat.
Normalde 1:840 cok kotu degil tahmin edebiliyorum ama dr o kadar moralimi bozduki.
Çok ama çok mutsuzum........
ya noluyo ya kasım annelerine nazar mı değdi nedir senağlama
ya bu doktor milleti ne kaaa duygusuz orda çaresiz kalbi pır pır atan bi anniş var zört zört karamssar konuşup insanın bi anda yaşama zevkini alıyolar elindennn
ama bence senin sonucun çok kötu diil be gulum ağlama üzülme sakın yaa :teselli:
kızlar karazeytini gören varmı ben 1 kaç gündür görmedim sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?