2009 Kasm Anneleri

canım yaa kıyamam
aynı apartmandasınız ve bi gelip bakmıyolar mı ne insafsızlarmış yaaa

canım sen yaptırma amniyosentez bence
valla önce millete ikili de risk çıkardılar burda şimdi diğer testlerde
en kesin amniyosentez al işte o da dünya para onu yaptırınca bişey çıkmıyo
düşün 840 bebektn biri diye olasılık hesabı bu ne kadar büyük sayı biz kasım anneleri bu kadar yokuz nan yani bize denkgelmicek sıkma canını

ya olmicak şeyler diil yani her halukarda doğurcam diyosanız daha test falan yaptırmayın bence

hah ben de onu dicem diyemedimm
aldırma ihtimalini düşüenemem demişsin ya elifsun bence için rahat allaha güven daha da yaptırma
ben üçlü istese yaptırmıcam galibaa

keşke yatmak zorunda olmasaydım arabaya atlayıp sahile bi yere giderdim yada alışveriş falan kafa dağıtıdım evde yata yata mannak olcam ya siz olmasanız zaten çoktan tımarhaneye giderdim dunden beri

canım yatmak sıkıcı biliyorum ben ne kadar yattım kanamam vardı baştan berii arabaya binmek yasaktı yürümek süpürmek ilişkii geçti şükürr bebişlerimiz için değer Allah sağlık sıhhat versin yetekii:1hug:

evet canım olabilir kız diyedir belki dertleri gerizekalının başkanlarııı
ara kız babanııı onlar rezil olcak sen ne diye utanıyonki
sonra da yüzlerine çarparsın açlıktan ölüyodum babam o kadar yoldan yemek getirdi deyüü
aah babacıım evlenceem zaman gelip evimi temizlemişti yaa hiç temizlik yapmayan adam allah bin kere razı olsun ama onlardan bi kişi bile gelmedi senağlama

ahh canım benim ben gelip yapayım bari sana kaynanadan fayda yok ara kıs kocişi hemde ağla anlasın anasının gelmediğini

bence de kocan da anlasın açlıktan öldüm babamdan isticem de o da görsün kaç paralık olduklarını

şimdi kocişin gelmesine yakın gelirler yada hiç gelmezler o niye inmedi aşağı diye tafra yaparlar du bakalım bahane olarak ne dicekler aa hiç sesin çıkmadı evdemiydin falan derlermiş -tatlicadiarzu-
ölürmüsün öldürür müsünn

ya aslında bencede stres yapmaktansa testi yaptırmamak daha iyidir.aslında boşa yaptırıyoruz çünkü allah korusun birşey çıksa aldıracak mıyız

kociş gelsin canlı bağlantıda ağlicammm öldüm acımdan bi çorbaylanım die acitasyon yapcammm :jeyyar:

walla allah kolaylık versin güzelim ben bu kadarını kaldıramam valla aynı binada birde hiç düşünemiyorum

küçük emrah moduna girdin kız ağlıcaz hepimiz burda şimdi

belki haklısın ama ben kendimi hiç yakın hissetmiyom arayıp isteyemezdim heralde,

Zaten moralim cok bozuk ama bak seni güldüreyim birazcık; sabah kayınbiraderimi master a gitmesi için yurtdışına yolcu ettik. Kayınvalidem ağlıyo tabii, ağlarken ağzından çıkan cümleler şunlar; "Allah iki çocuğumunda hayırlısıyla geri dönüşlerini göstersin, tabii torunumda sağ salim dönsün (bu torunu benim karnımdaki bebek oluyo)" Hüngürtttttt...

Yani anlayacağınız iki oğlu ve torunu sağ salim dönsünler gelin dönmesede olur!!!!!!!!!

Sonra kalabalık birden dönüp buna baktı oda farketti bir sonra ki cümle " Tamam canım herkesin cocugu sağ salim dönsün" :)

Yaaaa eğlen işte....... Valla hayırlısıyla bebişim sağ salim bir doğsunda hiçbiri umurumda değil kim ne derse desin.

valla canım anne gibi görülmez ne olursa olsun ben göremem yani
ya bişey dese ben unutamam ama annem kızsa iki dk sonra geçer

onlara ne yaa töbe töbee
aaaayh bayılazaaaam haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…