2009 Kasm Anneleri

babam ve oğlumu izliom bu filmi belki 100 defa izledim yine izlerim her izlediğimde de zırlarım

koşturrrrrrrrr tubiş seni kim tutar helal olsun kapat bacım kaydirigubbakcemile3

ilk önce biz istemedik. sonrada o bizi istemedi-tatlicadiarzu-
mafoldumben kinci değilmiş dayanamamış size annesi

kızlar ben çıkıyom kociş geldi dün siz beni aşerttini şimdi ben sizi aşerteyim canım iskender çekti iskender yemeye çıkıyom ooooohhhh canıma değsin
gıcık garı yawww -tatlicadiarzu-

itek gııı sen dun komşuna indin mii sordun mu varmıymış malum şey yerimseniben
canın mı çektı pis bogaz kaydirigubbakcemile bizede hatırlatıyon malum seyi

ben işteyim izlemedim allah sabır versin valla senağlama insan ne ümitlerle bekliyo evlerden ırak allahım kimselere yaşatmasın

canlizimmm nereye gittin bakimmm

çokk konuşmussunuz onu okuyodum kafamçokkarıştı

bende gidiyom kızlar iyi akşamlar düğüne gigiom göbelk atcam alkisalkisalkis lülülülülülü

Selam kızlar ben de aranıza yeni katılıyorum.

13 hafta 4 günlük ben de kasım 2009 da doğum yapacağım kısmetse
henüz cinsiyeti belli değil. 2.5 hafta sonra gideceğiz doktora

allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

sevgiler

hoşgeldin canıımmm a.s. hadi bakalım hayırlısııı e bu zamana kadar nerelerdeydin kıs laelaelaelaelae
anacım kasım annesi kaç olduk 80 olduk heral hihoyyyt

hoşgeldin canıımmm a.s. hadi bakalım hayırlısııı e bu zamana kadar nerelerdeydin kıs laelaelaelaelae
anacım kasım annesi kaç olduk 80 olduk heral hihoyyyt

hoşbulduk canım
aslında daha üye olalı 3-4 ay siteye
ben daha çok preseed topic altında yazışıyordum
ama artık çok şükür riskli dönemi geçtiğim için ben de kasım annelerinin arasında katılayım dedim..

hihoyyyt

bak almayı duşunduğum bu benimmzemuszemus
çok güsel ya bende böyle birsey almayı düşünüyorum kraft tan..güle güle yatsın demı bebişlerimiz...zemuszemus
Rabbım senıde bebişinde korusun sağlıkla kucağımıza alıcaz canımmm
şok oldum bende haberi görünce gercekten güvenılmıcek duruma geldi Rabbım birdaha hiç kımseye bçyle birşeyi karşılaştırmasın.yaşatmasın...O aileye Rabbım sabır versın üzüldüm ya
babam ve oğlumu izliom bu filmi belki 100 defa izledim yine izlerim her izlediğimde de zırlarım
valla ağlamaktan içim mahvoldu benımde bende onu seyrettım şimdi kımbilir kaçıncı kezz

hoşgeldin tatlımm nerelerdeydın yahuu doğurunca mı tanışcaktıkkkk yoksammm kaydirigubbakcemile3 vallahı çoğaldık kaç olduk ya liste nerelerde hiç bılmıyorum yaaa

benimkinin halası yok allahtan hihoyyyt ama babaannesi kız olursa boyu bana çeksin diyo...ben 175 o 155 kaydirigubbakcemile3 kime çekmesi daha mantıklı acaba kaydirigubbakcemile

yav krispi kafam karıştı kafamçokkarıştı puset bebek arabası diil mi yahu CADIARZU...senin dediğin park yatak gibi bişeymi ??

etuuba ve nequelen hoşgeldinizzzzz vereliniortak

ayyy gacılar yordunuz beni haaa adam bana satarken puset dedi bambu beşiklere benzer bişey hasırlardan değil ama demirden

neysem yarın sabah görüşürüz kızlar iskenderi fazla kaçırmışım karnım şişti nefes alamıyom yatacam hadi iyi geceler öpüldünüz göbekli gacılar

Kasım melekleri günaydınnopuyorumnanaktan

Dün burdan tanıdığım bir arkadaşım eşiyle yemeğe geldiler, topyekün tanışmış olduk, çok keyifliydi, bugün de sözleştik hep beraber balık tutmaya gidicez:lepi:
öyle özlemişim ki sahile bile çıkmamışım geçen yazdan beri:uhm:
istavrit zamanı şimdi, tutarsam resim de çekicem naniknanik
hadi bakem uşaklar bana allıcıklar pullucuklar RASTGELE!!!

HAKKAT KRİSPİ PUSET DEDİĞİN ŞEY BENCE PUSET DEEL YAWRIM İKİ GIDIM AKLIM WAR ONU DA SEN ALACAAN HA lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…