2009 Kasm Anneleri

vayyyyyy sıpaaaaaaa ee normal yolla mı oldu o kadar zaman sora bacı

ben korunmayı bıraktktan sonra hemen hamile kaldım. maalesef kalp atışı yoktu kürtaj olmak zorunda kaldım. ondan sonra tam iki sene sonra aşılamayla hamile kaldım hemde ikizdi. maalesef onlarda kürtajla gittiler derken bu ikinci kürtajımdan 2 ay sonra normal yolla hamile kaldım çok şükür. Allahım inşallah bunu kucağıma almayı nasip eder. bi hayal kırıklığı daha yaşayamammafoldumben

kızlar ben çıkıyom kociş geldi dün siz beni aşerttini şimdi ben sizi aşerteyim canım iskender çekti iskender yemeye çıkıyom ooooohhhh canıma değsin

zaten ilk evlenince biz istemiyos deyü gezen tipler sora baya bi uğraşıyo e küstürüyonuz bebeleri onlarda size çektirio sora neyse gelmiş ya hayırlı zaman buymuş demekk zemuszemus

aynı kaynanam gibi konuştun heee.. oda istemediniz istemediniz kısır ettiniz kendinizi diyip duruyoduu.Çok üzgünüm çoook

canııımmmm :teselli: inşallah hiçç bi sorun yaşamadan irfan canı kucaana alcannn :roflol:

gerçi daha ne kadar şişebilirim bilmiyorum. sınırları zorluyorum. ben biraz şişkoyumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…