ilk önce biz istemedik. sonrada o bizi istemedi-tatlicadiarzu-
vayyyyyy sıpaaaaaaa ee normal yolla mı oldu o kadar zaman sora bacı
zaten ilk evlenince biz istemiyos deyü gezen tipler sora baya bi uğraşıyo e küstürüyonuz bebeleri onlarda size çektirio sora neyse gelmiş ya hayırlı zaman buymuş demekk zemuszemus
kızlar ben çıkıyom kociş geldi dün siz beni aşerttini şimdi ben sizi aşerteyim canım iskender çekti iskender yemeye çıkıyom ooooohhhh canıma değsin
ben korunmayı bıraktktan sonra hemen hamile kaldım. maalesef kalp atışı yoktu kürtaj olmak zorunda kaldım. ondan sonra tam iki sene sonra aşılamayla hamile kaldım hemde ikizdi. maalesef onlarda kürtajla gittiler derken bu ikinci kürtajımdan 2 ay sonra normal yolla hamile kaldım çok şükür. Allahım inşallah bunu kucağıma almayı nasip eder. bi hayal kırıklığı daha yaşayamammafoldumben
kızlar ben çıkıyom kociş geldi dün siz beni aşerttini şimdi ben sizi aşerteyim canım iskender çekti iskender yemeye çıkıyom ooooohhhh canıma değsin
canııımmmm :teselli: inşallah hiçç bi sorun yaşamadan irfan canı kucaana alcannn :roflol:
deme yaa. şimdi bi tarafım şişcek hee.
deme yaa. şimdi bi tarafım şişcek hee.
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:dance::dance:naniknaniknaniknanik
gerçi daha ne kadar şişebilirim bilmiyorum. sınırları zorluyorum. ben biraz şişkoyumda
kaç kilosun tontiş göbüş çıktı mı :CüvCüv:
ulen krispiiii bi çıtırtı duyuyon mu hıııııııı seni yemeye geldümm :jeyyar:[/QUOTE
yok anam duymuyom bişey ben şu anda iskenderin beni çağırdığını duyuyom:roflol::roflol:
hiç göbek atma nan ben et yiyemiyom kiiiiiiiiii midem bulaniy naniknanik
olsun bende yiyomuyodum ama düzeldim ha hahaa
gidiyom leynnn bırakın beni iskenderime kawuşacam
ben 75 kiloyum. tek avuntum hamile kaldığımdan beri 1gr almamış olmam. göbiş zaten wardı. 5-6 aylık gibi zaten:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?