oh ne güsel doğur walla kuzum kim tutar sizikaydirigubbakcemile3bende bi doğurıyim hayırlısıyla hemen peşine bi tane daha onun peşine bi tane daha... 7 senelik evliyim zaman geçiyoo bende sonra evlenenler 2.3. çocuklarını aldılar kucaklarına. aradaki farkı kapatmam lazım:jeyyar:
ayy ben aslında herşeyi planlı yapmak istiyordum.ben eşim ve oğluşum eylül doğumlu bu bebişide öle düşünüyordum ama o bize süpriz yaptıyiwrıımm bilion mu ben 2009 kasımda doğurcam işallah 2010 kasımda da tekrar hamiş kalmayı duşunuyom sorada sezonu kaparım heral vereliniortak
inş canım sen canını sıkma bebişini sağ salim kucağına alacaksınkaydirigubbakcemile5:1hug:ben korunmayı bıraktktan sonra hemen hamile kaldım. maalesef kalp atışı yoktu kürtaj olmak zorunda kaldım. ondan sonra tam iki sene sonra aşılamayla hamile kaldım hemde ikizdi. maalesef onlarda kürtajla gittiler derken bu ikinci kürtajımdan 2 ay sonra normal yolla hamile kaldım çok şükür. Allahım inşallah bunu kucağıma almayı nasip eder. bi hayal kırıklığı daha yaşayamammafoldumben
kızlar ben çıkıyom kociş geldi dün siz beni aşerttini şimdi ben sizi aşerteyim canım iskender çekti iskender yemeye çıkıyom ooooohhhh canıma değsin
ayyyyy bende bu akşam yemeğe davetliyim canımın çektiği şeyi yemeye gideceğim kayserililere anlarsınız yayerimsenibenbirazdan gelir kocişşişsin oooohhhhh:dilcikar:
ulen krispiiii bi çıtırtı duyuyon mu hıııııııı seni yemeye geldümm :jeyyar:[/QUOTE
yok anam duymuyom bişey ben şu anda iskenderin beni çağırdığını duyuyom:roflol::roflol:
olsun bende yiyomuyodum ama düzeldim ha hahaa
gidiyom leynnn bırakın beni iskenderime kawuşacam
ii hadi git de ye rahatla yoksa sen şişecen kaydirigubbakcemile3 afiyet olsun yarasın kuşum
olsuunnn tombiş anne olcan ohhh pufuduk pufuduk bebekin kucağında olmaya bayılacak ne güsell :ecrin_bebek:
itek gııı sen dun komşuna indin mii sordun mu varmıymış malum şey yerimseniben
ewet ya bu ne vahşet hemde karton kutuda ahhh ahhh nereye gidiyor bu hayat insanlar bir canı bile önemsemiyor.neyse kıslar benim kociş geliyormuş kendinize ve bıdıklara iyi bakın öpüldünüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanayyy kızlar haberlere baktınız mıııııııııı balıkesirde aileye bebeğiniz öldü diye ölüm raporu vermişler onlarda herşeyi hazırlamış kefen mezar falan gömerken kadın bebeğimi görcem son kez demiş ve nefes aldığını görmüşler çocuk yaşıyomuşş :1shok: ama malesef kuçuk bedeni dayanamamış hastaneye gidince ölmüş senağlama ay allahım yaa kuvez de kalsa belki de şimdi yaşıyo olcaktı inanamıyorum yaaaa kime guvencez kardeşim bizzklava:
ayyy kızlar haberlere baktınız mıııııııııı balıkesirde aileye bebeğiniz öldü diye ölüm raporu vermişler onlarda herşeyi hazırlamış kefen mezar falan gömerken kadın bebeğimi görcem son kez demiş ve nefes aldığını görmüşler çocuk yaşıyomuşş :1shok: ama malesef kuçuk bedeni dayanamamış hastaneye gidince ölmüş senağlama ay allahım yaa kuvez de kalsa belki de şimdi yaşıyo olcaktı inanamıyorum yaaaa kime guvencez kardeşim bizzklava:
ewet ya bu ne vahşet hemde karton kutuda ahhh ahhh nereye gidiyor bu hayat insanlar bir canı bile önemsemiyor.neyse kıslar benim kociş geliyormuş kendinize ve bıdıklara iyi bakın öpüldünüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende şimdi tam onu izliyodum yaa. rezillik. bide dokuz sene sonra tüp bebekle gelmiş. allah sabır versin o aileye. aman aman allah korusun evlerden uzak
tuba kıs siz cinsiyeti öğrenmeye ne zaman gitceksiniz ?
2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum. tabii dayanabilirsem. 1 hafta önce gitmiştim doktor bi ay sonra belli olur demişti. bide ben muayeneden 1 saat önce falan tatlı bişeyler yiyorum. bebişim fıldır fıldır oynuyoo sizde duymuş muydunuz? tatlı şeyler yiyince bebekler hareketleniyomuş. test ettim onayladım.:lepi:
yok anam yok benim tembel danam tatlı komasına da girsem deviriyo dötünü yatıyo hee kaydirigubbakcemile3
Alllah Allah. ilginçCADIARZU seninkinin cinsiyeti belli mi? acaba kız mı ki uslu uslu duruyoo? yoksa benimki erkek midelikafadulden öyle hareketlı olduğuna göre. ayyy kesin erkek. geliyoo irfan candelikafadulden
sen istanbulun neresindesin tubi
ben zeytinburnunda oturuyorum. sen nerde oturuyosun bakiimm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?