günaydın kızlar nabersınızz.
ben gune streslı basladımmm
iş yerınde herkes benı kullanmaya calısıyoo off
kızlar ben cıkıyorum ve kalbim yerinden çıkacakmış gibi güm güm güm atıyo lütfen bana dua edin nolur şu 3 lü sonucum iyi çıksın inşallah
öğleden sonra gelirim büyük bir ihtimalle yazarım size sonuçları
hepinizi vede bebişlerinizi kocaman öptüm
allahın izni ile hepimizin tüm tahlilleri iyi çıkacak inşallahhh
benim karnım top gibi nan ama kızım olcakk:lepi:
ay zıpla sen hemen kusur kaldın demi delikafadulden daha dur nan bizim etimiz ne budumuz ne bi iki ay sora çıkar kokusu göbuş nasıl kalçalar ne alemde oooo
geçen cuma sağlık ocağına gittim bana şu bahsettiğim şeyimde gıdıklanma kaşıntı gibi bişey var dediydim ya o enfeksiyondan dolayı mantar oluyor dedi merhem verdi geçmesse fitil vercekmiş fitil kullananlar çok acı veriyor mu yavvv
hamile tansiyonu ölçemiyomuş onlar canım dr.a ölçtürmek gerekiyomuş
geçen cuma sağlık ocağına gittim bana şu bahsettiğim şeyimde gıdıklanma kaşıntı gibi bişey var dediydim ya o enfeksiyondan dolayı mantar oluyor dedi merhem verdi geçmesse fitil vercekmiş fitil kullananlar çok acı veriyor mu yavvv
hastanedeki kadın doğumcu da bana geçer deyip başından savacak.canım, sağlık ocağından verilen fitili sakın doktoruna danışmadan kullanma. ordaki doktorların ne yaptığı belli olmuyor bazen.
hı hı ben de okudum şimdi .... vazgeçtim almaktan o zaman
ben hamileliğimden önce kullanmıştım..... hiçbir acı hissetmedim canım...
bu arada ben de aşırı akıntı ve kaşıntı olayını doktora söyliycem.bi kültür yaptırıcam. kızlar bu dönemde enfeksiyon olursa bebeğe de bulaşabiliyomuş diye duydum..
allah canını almıyaa kız bugün yemek yapmaya gelen yok muyduuu
yaw biri bulsun şunun fotosunu koysun çok merak ettim valla
park yatak kimin bişey mii
kız tek olur mu yaw yazıktıırr bari iki olsuunbiz tek düşünüyoruz arakadaşlar 2-3 tane şu dönemde bakmak iyi bir gelecek sağlamak zor gibi geliyor bize.. benneyaptımki
hoşgeldin şekerrSelam kızlar ben de aranıza yeni katılıyorum.
13 hafta 4 günlük ben de kasım 2009 da doğum yapacağım kısmetse
henüz cinsiyeti belli değil. 2.5 hafta sonra gideceğiz doktora
allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
sevgiler
benimkinin halası yok allahtan hihoyyyt ama babaannesi kız olursa boyu bana çeksin diyo...ben 175 o 155 kaydirigubbakcemile3 kime çekmesi daha mantıklı acaba kaydirigubbakcemile
evet ben biliyodum zati kız olcağını hayılısı olsun kuzumbenim karnım top gibi nan ama kızım olcakk:lepi:
popom da büyümedi gaaba yaa akşam bi ölçem bakenn
ben de ne bulsam yiyom ama tatlı midemi bulandırır oldu son zamanlarda
eveeet tutturdun bacım hihoyyyt
he kız erik işi yingemde de tuttu ama ben normal diilim eşkiyide çok yimedimben de hergün 1 kilo erik yedim vallaha da ayşe geliyo kıız bu tutuyo dimekkii
kız ben de öle yapcam yatak odasına koycem de puset ne nan bebk arabasına denmiymuydu o?
sepetler çok hoş ama 40 gün için de alınmaz diye düşündümm
anam bence de 1 az bee aslında benim ikiz olsun deyi çok bekledimkız tek olur mu yaw yazıktıırr bari iki olsuun
ben 4 isterdim emme çalışırken zor yaww
angelinaynan brad kimin şöle ufak çaplı köy kurmak hayalim :roflol:
kızlar bilgisayar, tv, cep telefonu ve benzeri aletlere hamilelikte elden geldiğince değil tamamen uzak durmak gerekiyormuş. danimarka sanırım istatistiklerine hamilelikte bunlarla haşır neşir olanların doğduktan sonra çocuklarında %50 küsür bişeydi sanırım hiperaktive, kendine güvensizlik anormali davranışlar gözleniyormuş.
araştırmalarını bir hamile fare üzerinde radyasyon yayarak bu tezi tamamen kanıtladıklarını göstermişler.
canım çok şükür hadi bakalım hayırlı olsun ilk çocuğun kızmydı unuttum valla kaydirigubbakcemile3
kusura bakma çok sevindim sağlıklı olmasınaa inşallah 3lü test sonuşlarınıda alırsın iyi çıkar
ebisce hayırlısı olur inşallah hadi bakalım bi pipi daha geldi sünnetçilere işşkaydirigubbakcemile3 delikafadulden
nettün naan narçiçee kaydirigubbakcemile3...
kıss o tazenin daha ilk bebişi...dur millet daha evli olduğuna inanamıyo sen 2. yi verdin kucağına :roflol::roflol::roflol:
ben 4.5 ay diyom sengözlerimebaksanabayyy benim bugün 4 ay dolmuuşşşşşşşş zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanben artık soranlara ne dicem...5 e girdik derimm kaydirigubbakcemile3
ayy öölemi kıız hiç farkında deeelimm şakkıdıgünaydın kızlar nasılsınız bakemm nan kartanesi sen cuma ne güzeldin öle bakiim bayıldım valla kız kocişine ne dedin benim için ?
ya benim eşim haftanın 4-5 günü radyasayon yiyo arkadaşlarınında çocukları gayet normal bence vücut buna ayarlıyo kendini bizim evdede kablosuz internet var cep telefonuda çok kullanıyorum laptopum var bacağıma yastık koyup kulanıyorum ay ne biliym doktora bir soruym of puffffbilgisayar demeyin nolur... evde kablosuz internet var..eşimde internetsiz yapamıyo deli oluyom yaaa:çok üzgünüm: biz kola bile içmiyoz bi zararı olcak diye ama asıl zarar onlarda
kızlar bilgisayar, tv, cep telefonu ve benzeri aletlere hamilelikte elden geldiğince değil tamamen uzak durmak gerekiyormuş. danimarka sanırım istatistiklerine hamilelikte bunlarla haşır neşir olanların doğduktan sonra çocuklarında %50 küsür bişeydi sanırım hiperaktive, kendine güvensizlik anormali davranışlar gözleniyormuş.
araştırmalarını bir hamile fare üzerinde radyasyon yayarak bu tezi tamamen kanıtladıklarını göstermişler.
hanımlar bence bebişlerimiz için bu konuya dikkat etmeliyiz. hatta cep telefonu şarjdayken konuşan bir adamın beyninin patladğını dahi görmüştüm bir haberde.
ya kartanesi söylediğin şey bana pek mantıklı gelmedi ama nerede ,ne okudun canım..kafama takıldı valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?