2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlar nabersınızz.
ben gune streslı basladımmm
iş yerınde herkes benı kullanmaya calısıyoo off

:teselli: oo kıyamam sana yawrum ama bunu yeni mi farkettin iş ortamı kurtlar sofrası kim kimi yerse heryer herkes aynı merak etmeee :1closedeyes:

geçen cuma sağlık ocağına gittim bana şu bahsettiğim şeyimde gıdıklanma kaşıntı gibi bişey var dediydim ya o enfeksiyondan dolayı mantar oluyor dedi merhem verdi geçmesse fitil vercekmiş fitil kullananlar çok acı veriyor mu yavvv

canım, hadi hayırlı haberlerle dönersin inşallah. bende akşamüstü alıcam sonuçlarımı. Rabbim hayırlı haberlere dönmeyi nasip etsin inşallah.

canım, sağlık ocağından verilen fitili sakın doktoruna danışmadan kullanma. ordaki doktorların ne yaptığı belli olmuyor bazen.

hamile tansiyonu ölçemiyomuş onlar canım dr.a ölçtürmek gerekiyomuş

hı hı ben de okudum şimdi .... vazgeçtim almaktan o zaman

ben hamileliğimden önce kullanmıştım..... hiçbir acı hissetmedim canım...
bu arada ben de aşırı akıntı ve kaşıntı olayını doktora söyliycem.bi kültür yaptırıcam. kızlar bu dönemde enfeksiyon olursa bebeğe de bulaşabiliyomuş diye duydum..

canım, sağlık ocağından verilen fitili sakın doktoruna danışmadan kullanma. ordaki doktorların ne yaptığı belli olmuyor bazen.
hastanedeki kadın doğumcu da bana geçer deyip başından savacak.
ama hamilelikte genelde mantar ilerliyorsa fitil veriyorlarmış. bilmem ki ne yapsam o halde merhemi sürmeye devam ederim fitil kullanmam.

evet mantar ilerledikçe siğil gibi şeyler çıkartıyormuş bende okudum doğum esnasında bebeğe geçiyormuş. dikkat edip kendimizi temiz tutmamız lazım.

allah canını almıyaa kız bugün yemek yapmaya gelen yok muyduuu

yaw biri bulsun şunun fotosunu koysun çok merak ettim valla
park yatak kimin bişey mii

yauw datlum yemek diil di aslında yane özel bişiydi annem yapıp buzluğa atmıştı kıyamıyodum canım istedi yapem dedim becerdim :tomato:

valla bu puset mevzuu daha sürer yawrım krispide sölediğine sölicene pişman oldu haa :roflol:

biz tek düşünüyoruz arakadaşlar 2-3 tane şu dönemde bakmak iyi bir gelecek sağlamak zor gibi geliyor bize.. benneyaptımki
kız tek olur mu yaw yazıktıırr bari iki olsuun
ben 4 isterdim emme çalışırken zor yaww
angelinaynan brad kimin şöle ufak çaplı köy kurmak hayalim :roflol:
hoşgeldin şekerr

benimkinin halası yok allahtan hihoyyyt ama babaannesi kız olursa boyu bana çeksin diyo...ben 175 o 155 kaydirigubbakcemile3 kime çekmesi daha mantıklı acaba kaydirigubbakcemile

altın kız gene bombayı patlatmışş kaydirigubbakcemile3
tarlanın eve yakını kadının yere yakını makbulmuş uniquem ondan mı kendine çeksin istedi acep :roflol: :roflol:

kızlar bilgisayar, tv, cep telefonu ve benzeri aletlere hamilelikte elden geldiğince değil tamamen uzak durmak gerekiyormuş. danimarka sanırım istatistiklerine hamilelikte bunlarla haşır neşir olanların doğduktan sonra çocuklarında %50 küsür bişeydi sanırım hiperaktive, kendine güvensizlik anormali davranışlar gözleniyormuş.
araştırmalarını bir hamile fare üzerinde radyasyon yayarak bu tezi tamamen kanıtladıklarını göstermişler.

hanımlar bence bebişlerimiz için bu konuya dikkat etmeliyiz. hatta cep telefonu şarjdayken konuşan bir adamın beyninin patladğını dahi görmüştüm bir haberde.

ben fitil kullandım canım hamıle olmadan öncelerı cok ıyı geldı mantar ıcın 1 gunde bıtıyo bıraz ıcınde asıtlaenıyor am aolsun cok guzel gecıyorur mantarı ama hamıleyken ne kadar dogru bılemem sorman lazım mutlaka

benim karnım top gibi nan ama kızım olcakk:lepi:

popom da büyümedi gaaba yaa akşam bi ölçem bakenn

ben de ne bulsam yiyom ama tatlı midemi bulandırır oldu son zamanlarda

eveeet tutturdun bacım hihoyyyt
evet ben biliyodum zati kız olcağını hayılısı olsun kuzum
ya kızlar o basen çıkası karın yapısı hepsi boş
benim yengem üzerinde gördüm bizzat ilk bebişinde erkek dendi tipden dolayı kız doğurdu
şimdikinde de yine erkek dedi tipini gören yine kız doğuruyo
amma eşkiyi çok yiyordu kaydirigubbakcemile3

he kız erik işi yingemde de tuttu ama ben normal diilim eşkiyide çok yimedim
tatlıya önceden bayılırdım şincik normal yiyom
benim bayılarak yediğim tek şey kırmız et haftanın hergünü yesem sesim çıkmaz herhal
önceden de yerdim ama böle diil tabi yemesem aklıma bile gelmezdi opuyorumnanaktan

kız Allah bilir bunların puset dediği bebek sepetleri varya tekerleki
istediğin yere götürüyon bambusu felan da oluyo işte oo

kız tek olur mu yaw yazıktıırr bari iki olsuun
ben 4 isterdim emme çalışırken zor yaww
angelinaynan brad kimin şöle ufak çaplı köy kurmak hayalim :roflol:
anam bence de 1 az bee aslında benim ikiz olsun deyi çok bekledim
bi ikiz bide tekiz doğur ohh 3 çocuk yaparım diodum emme tek çıktı
bakalım 2. de ikiz olur belkim bizim teyze kızlarında ikiz çokta zemuszemus
yaa ben tek kızım çok zorluk çektim o yüzden kızım olursa
bi bacı olsun deyi 2 de yaparım 3 üde ben çektim yavrum çekmesin opuyorumnanaktan zemuszemus alkisalkisalkis

bilgisayar demeyin nolur... evde kablosuz internet var..eşimde internetsiz yapamıyo deli oluyom yaaa:çok üzgünüm: biz kola bile içmiyoz bi zararı olcak diye ama asıl zarar onlarda

selam kıslaaaar ay geçmişi zar zor okuyorum 3-5 gün yoktuk sayfalar almış başını gitmiş şimdi yine gidiorum 2 haftaya yakın yokum anam hiç okuyamam ozaman
kartanesi kzın olcekmiş hayırlı olsun canım

...
kıss o tazenin daha ilk bebişi...dur millet daha evli olduğuna inanamıyo sen 2. yi verdin kucağına :roflol::roflol::roflol:
nettün naan narçiçee kaydirigubbakcemile3

ayyy benim bugün 4 ay dolmuuşşşşşşşş zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanben artık soranlara ne dicem...5 e girdik derimm kaydirigubbakcemile3
ben 4.5 ay diyom sengözlerimebaksanab
günaydın kızlar nasılsınız bakemm nan kartanesi sen cuma ne güzeldin öle bakiim bayıldım valla kız kocişine ne dedin benim için ?
ayy öölemi kıız hiç farkında deeelimm şakkıdı
dedimkii kkdan :roflol: sen dedin mi sizinkilere

bilgisayar demeyin nolur... evde kablosuz internet var..eşimde internetsiz yapamıyo deli oluyom yaaa:çok üzgünüm: biz kola bile içmiyoz bi zararı olcak diye ama asıl zarar onlarda
ya benim eşim haftanın 4-5 günü radyasayon yiyo arkadaşlarınında çocukları gayet normal bence vücut buna ayarlıyo kendini bizim evdede kablosuz internet var cep telefonuda çok kullanıyorum laptopum var bacağıma yastık koyup kulanıyorum ay ne biliym doktora bir soruym of puffff

yaww öle dimeyin haydi siz açmadınız bilg. işiniz olduğunda açarsınız
emme ben bilgisayar öğrtmniyim anaaa sabah 8 den akşam 16:30 kader bilg.
başında millete anlatıyom hemde sınıflarda 15+1 bilg var mafoldumben
bişe olmaz inşallah canım
bende bi yerde okumuştum zararı olmadığını
sadece ekranının arkasında çok radyasyon yaydığını
ekranın arkasında durulmamasını yazıyordu
bende bütün bilg. duvara dönük diye aldırmadım

ya kartanesi söylediğin şey bana pek mantıklı gelmedi ama nerede ,ne okudun canım..kafama takıldı valla.

hafta hafta gebelik diye bi site varya onun 18. hafta kısmında yazıyodu
bana da aksine çok mantıklı geldi
tansiyon aleti kan basıncını ölçüyo şu anda senin vücüdunda iki kalp atışı var o dijital aletler bazen saçmalayabiliyo normalde bile
ama siz bilirsiniz tabüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…