2009 Kasm Anneleri

ayy güzel karı zati kartanesi buyrunnnnnnnnn
:lepi: :lepi:
kartanesiiii sana sordum kızzzz... şu tansiyon aletiyle ilgili ne okudun söle bakim CADIARZU
yazdım kıız biraz geç oldu emmee geçmişi anca okudum -tatlicadiarzu-
kız kartanesi nettin bacım öğrendin mi bebeişin cinsiyetini ????
kız olcekmiş teyzesiii
günaydın fıstığımmm opuyorumnanaktan
yauw hepsi ayrı alem beaa boşveeerr zaten aldığı şeyleri beğenmicen nasılsaa naniknanik
:jeyyar: :jeyyar:

o zaman seninki de kız olceekkk
iki gündür berbat haldeyim sabah gelirken gene çıkarttımm kafamçokkarıştı

ewet yaa şu anda bizim vücüdumuzda 2 kalp atışı war. digitaller bu yüzden sapıtabiliyolar. benimde hep digitalde ölçtüğümde 14-9dan aşşağı çıkmıyoo. tansiyon hastası kaynanamın bile benden dah adüşük çıkıyoo. bencede pompalı olanlar daha sağlıklı ölçüyoo.

evet canım okudum oradan.... okuduktan sonra mantıklı geldi...a.s

anaam benim bebiş hiper üstü hiper aktif olcekk o zamann
valla uzak durmam mümkün deel işi bırakmam lazım senağlama
artık allahım korusun dimekten başka çarem yokkk

slm kzıalr nasılsınzı kartanesş yazdıydım gerçi meraktan baktım ne diye ama net belli olmamış neyse bakalım ama kız olma ihtimali yüksek...hayırlısı olsun balım...geçmişi pek okuyamadım varmı bir gelişme ..karakız doktora gidecekti ne zaman gelecek bilginiz varmı?tansiyon aleti digitaller net sonuç vermeyebiliiyor normal insanlarda bile ama doktorlar gebe olanlar her an kendileride ölçebilisinler diye bunu öneriyorlar..normal kolla ölçülenler daha iyi bende evde ondan kullanıyorum...

haklısın fitilden zaten korkuyorum içime girecek diye

bilgisayar demeyin nolur... evde kablosuz internet var..eşimde internetsiz yapamıyo deli oluyom yaaa:çok üzgünüm: biz kola bile içmiyoz bi zararı olcak diye ama asıl zarar onlarda

elin yabancuları bas bas bagrıyor radyasyona maruz kalmayın deyii bizse halen inadına inat nerde radyasyon ordayız. valla ben bebeğimin geleceğini duyduğum an herşeye dikkat etmeye çalışıyorum inş

canım belki eşinin arkadaşlarının çocukları dıştan normal ama nerden biliyorsun içten içe zarar görmediğini. hem onun çocuğuna bişey olmadı diye bizimkinede mi olmayacak. eskiden bu kadar radyasyon yayıcı alet yoktu. bak o kadar yakın temastasınki bence uzak dur bilgisayardan.
kadının bir tanesi cep telefonuyla nasıl yapışmışsa hamileymiş karnındaki bebeğini eritmiş telefondan aldığı radyasyon Allah muhafaza

seninde çok dikkat etmen lazım işin gereği mecburiyetten bilgisayar başındasın ama elden geldiğince kendimize uzak tutalım en azında şu 9 ay için

anaam benim bebiş hiper üstü hiper aktif olcekk o zamann
valla uzak durmam mümkün deel işi bırakmam lazım senağlama
artık allahım korusun dimekten başka çarem yokkk

canım kızına maşşallah suphanallah diyorum sağlıkla gelsin inş.
canım 9 ay bari olsun kendine uzak tut bilgisayarı ne diyim Allah yardımcımız olsun.

hem dijital hem pompalı olanlar oluyor yaaa.. doktorların tansiyon aleti gibi pompalı falan.... tek farkı kulaklık yerine dijital ekranı oluyor.... ben ondan alacaktım ama kartanesi alma demiş... ölçmüyosa almam ben de

sağol canımm inş..
al benden de o kadar asebacım yaa şu anda heryerde o kadar çok sinyal varki yapabileceğim hiç bişey yok zaten sen kapatsan laptopun kaç tane wireless sinyal yakalıyo farkettin mi
evde kapatıyom wirelessı ama gene de tamamen arınmak mümkün değil

karakız öğleden sonra gelcek canımm
bizimki de kesin diil ama kesine yakınn :teytey:

ay ne biliym ya korkuttun beni masaya koydum pcyi ama eşim için yapacak bişey yok tabi ayyy Allah korusun pimpiriklide lmak istemiyorum yaa

herkese günaydıııı şekerler nasılsınıben gayet iyiyim çok şükür bugün accuk temizlik yapacam azar azar o yüzden burda fazla görünmeyebilirim
kızlar dün akşam bıcı bıcı yaparken göğüslerimin damarları ne kadar ortaya çımış bi görseniz ağacın kökü gibi damar damar çok dikkatimi çekti aynaya bakınca hep damar gördüm bide uçlarıda baya koyulaşmış sizde bişey warmı merak ettim süt üretimine başladım galiba ssssüüüüütttççççüüüüüüü
kaydirigubbakcemile2:roflol::roflol::roflol:

canım kızına maşşallah suphanallah diyorum sağlıkla gelsin inş.
canım 9 ay bari olsun kendine uzak tut bilgisayarı ne diyim Allah yardımcımız olsun.
canım sadece bilg. diilki benm çalıştığım yerde heryer sinyal kafamçokkarıştı

bilmem şekerim yaa ben öle okudum size de aktariim dedim
şimdi yanlış ölçer boşuna panik olursunuz falan
size süper bi yöntem öğretimm onla ölçün mükemmel sonuç annemden yadigar :teytey:
şimdi mezurayı alıyosunuz 0 noktasını bileğinizdeki çizgiye koyup yukarı doğru uzatıyosunuz yani dirsek içine kadar sonra altın yüzüğü bi ipe bağlayıp 0 noktsaından yukarı doğru hiç sallamadan gezdiriyosunuz iki noktada yüzük deli gibi sallanmaya başlıyo kendiliğinden bu noktalardan biri küçük diğeri büyük tansiyonunuzu veriyoo

ay ne biliym ya korkuttun beni masaya koydum pcyi ama eşim için yapacak bişey yok tabi ayyy Allah korusun pimpiriklide lmak istemiyorum yaa

canım amacım seni korkutmak değil tedbirini alman için diyorum kucağında bilgisayar kullanma uzaktan doğru uğraş. bu sırf bebeğimizin iyiliği için bunu sende çok iyi biliyorsun. içini ferah tut hayırlısıyla kavuşacağız bebeklermimize

hee benimki de ööle hem damar çıktı hemi de koyulaştıı

canım sadece bilg. diilki benm çalıştığım yerde heryer sinyal kafamçokkarıştı

canım bir uzman doktor televizyonda açıklamıştı istanbul nereydi tam ismini hatırlayamam orda aşırı yükte sinyal yayan cihazlar varmış özellikle hamile bayanlar kendilerini oralardan sakınsın diyordu.

sende haklısın etrafında onca sinyal varken yapacağın tek şey Allahtan yardım istemek.
günümnüz çocuklarına bir bakın herbiri bir hiperaktif ve bu çok güzel gibi sanılsada aslında hiç de normal bir durum değilmiş. bu çocuklar normal yaşıtları gibi haraket edemiyor hep saldırgan hep bir kırıp dökme peşindeler. kendiniz bile analiz edebilirsiniz.

iyi yapmışsın canım sağolŞeniz

bu nası bi yöntem yaaaa :1shok:... hiç duymamıştım valla....ama benim mezuram yok ki :sm_confused:ilk bulduğum yerde deniycem bunu sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…