kızlar ben birşey merak ettım bebeginizin kafası sagınızdamı solunuzdamı duruyo cok merak ettım çatlıcam hemen yazın catlamadan kaydirigubbakcemile3 benımkının kafası solda
benımde aynıUltrasonda bakmalarına göresolda tatlım ayaklar sağda şuan
bilmiyom valla nerde -tatlicadiarzu-
kızlar ben birşey merak ettım bebeginizin kafası sagınızdamı solunuzdamı duruyo cok merak ettım çatlıcam hemen yazın catlamadan kaydirigubbakcemile3 benımkının kafası solda
Elifsun Canımm hayırlısı Allahtan bizler dua etmeye devam canım benim içini ferah tutman çok iyi iyilik haberleri gelecek inşl..Fotolar süper maşallah annesiiiiiiiii yerim onu ben Allaha emanet a.s. a.s. Birde karakızzımdan haber gelecek bugün başka kimse varmıydı doktora gidecek?
nan destnaa nerdesiiin
kız haklıymışsın nan dr. a sordum noluyo dedim büyük çıkınca doğum değişiyomu dedim yok dedi bebk sadece normalden büyük demek dedi doğum tarihi aynı dedi geri değiştircem tickerımı
hoşgeldin Nazlı opuyorumnanaktan
elifsun maşşallah suphanallah çok güzel ultrason görüntün
benımde aynı
nasıl bılmen nan bebegının fındıgını gördünde kafası ne tarafda dıkkat etmedın mıklava:
yaa kızlar erıkler artık tatlanmaya basladılar senağlama ben ne yıycem bunlar tumden tatlanırsa limona mı kaldım yaww
ben bilmiyom... dur not alayım da dr a sorarım..ooo sorularım çoğaldı
bugün bende dr.a gidicem inşallah cinsiyetinide öğreniriz umudundayım. Rabbim herkesi feraha kavuştursun
ewet o bendede oluo bazen sarı sarı yağlı gibi süt kanalları test yapıo herhalde kaydirigubbakcemile3hıımmmmm... benim ilk günlerden koyulaşmıştı zaten rengi... bide dediğin gibi pütürleri çoğaldı ve bazen üzerinde sarı bişeler oluyo minik parça halinde....kepeklenmiş gibi...:
ya bu ticker dediğiniz şu alttaki uzun resimmi bende istiyorum ondan tarif et bana da bende ekleyeyim nerden alınıyorsa o şekilller
ya bu ticker dediğiniz şu alttaki uzun resimmi bende istiyorum ondan tarif et bana da bende ekleyeyim nerden alınıyorsa o şekilller
evet erikler yumuşadı artıkk mafoldumben
ben kiraza dadandımm :teytey:
evet erikler yumuşadı artıkk mafoldumben
ben kiraza dadandımm :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?