2009 Kasm Anneleri

heee size öle yavrımm ebatına göre seylerın annarsın ya lülülülülülü
yaa okuyanda gercek sancak kaydirigubbakcemile3

heee bizimkilerde arkadslarımda sen bişi alma dıyolar keyfim keyif canım herkes bısı alcak bebişkoma turkbayragi almayanın tırnagı kırılsın derım bende almaslarsa :lepi:

bu topiği toptan kapatmazlarsa iii falla kusmuklar kıllar adam akıllı muabbet eden yok laaaa laelaelaelaelae

zaten dunya kadar şey lazım yok doğum parası falan uzun vadeli urunleri hemen almamak lazım gerçi bende çıldırıyom herşeyi almak için emme evdeki hesap ve çarşı olayıı :bbo:

ne naan kıskandınızmı valla ilk zmanlar herbişeyi ben alayım diyordum özendiydin ama bebk eşyalarını almak kolay degil görüyorum o yüzden işime yarayacakları alırım dedim...inşallah sizede bol bol hediye gelir işinizi görecek....

çok kötüyüm kızlar yaa dünden beri dehşet başağrısı var dün zaten yediğimi çıkardımmm
sabah gelirken de yolda gene bi facia yaşadımm berbat haldeyiimm
miğren demi çok kötü benim tuttumu bırakmıyor
ayy normalde dr.gitmeyi hiç sevmem ama şimcik iple çeker oldum gitmeyi eee işin ucunda bebiş varya ondan.daha 10 gün var yaaaaaaaa:çok üzgünüm:

ah bende gün sayıyom dok gideceğim günü senin dediğin gibi bebiş var ya görmek istiyom

kızlar bu oyun halılarından yapıyorlarmış evde ama nasıl yapıyorlşar bilmem bir iki kere görmüştüm gerçi remim bende açılmıyordu nasıl birşey göremedim ama 30 lira ise git al aynı hesaba gelir...neyse ben çıkıyorum ...herkese iyi akşamlar..

canlız yönetmen derken bildiğimiz film yönetmenimi mesleğin

dalgamı gecıyon nan benle klava: yok bacım bayan kuaförüm dükkanım var bulamadım orda işletmecı felan yazısını bunu işaretledım gectım kaydirigubbakcemile3 gel senınde fılımını cekem kaydirigubbakcemile

manyak karı yönetmen yazıyor ya bende diyom ne yönetmen ne alaka gel çek hamişin korkusu diye bir film

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…