senin kızın kaynanası eccük cimri olcek heralde :roflol:
nan yatağın üstüne koyarız orda yatar durur
amaan ne bilem valla büyüklere de danışmak lazım tabiii
ayy inanmıyorum kankam aradı bebişime kıyafet almış cinsiyeti bilmeden öle kız eşyaları aldım eve gelince aklım başıma geldi dio üzülme dedim tutturmuşun hihoyyyt bende dedim söleniyodum bebişimin bişeyi yok die kalpler temizhihoyyytmiş yaww opuyorumnanaktan
itek agız mendilimi aldın...hayırlı olsuın ..ama bir öneride bulunabilirmiyim..hazır alınan mendiller biraz sert olabiliyormuş ..o yüzden kayın valiem aldıklarını pek kullanmadı.hani tül gibi olan parçadan aldı adını bilmiyorum kestirdi kare kare sonra onu bir komşusu kenarlarını işledi küçük ilmeklerle maksat sökülmesin diye ..renk renk iple ve bu mendillerden ne kadar çok varsa o kadar iyi çok kirletiyorlar çünkü bir kere kusunca tekrarda fazla kullanamıyorsun malum sertleşiyor sonra..sende bilirsin bu durumu tecrübeli sayılırsın..bende kızlardan biliyorum ikizdi ilk zmanlar hep ben kaldım yanlarında hepsi gözümün önünde bazı unuttuklarım oluyor soruyorum şöylemi yapmıştık diye...
eveet nan benim kızım da hep sağdan tepikledi bugünÇok üzgünüm çoook
ama benim oğluşumda sağda duruyo :) kafasını dayamış sağa itekliyo habire :)
ya benim kuşumun bi çöpü bile yok yauwww yazık benim minnoşuma bee
senin kızın kaynanası eccük cimri olcek heralde :roflol:
nan yatağın üstüne koyarız orda yatar durur
amaan ne bilem valla büyüklere de danışmak lazım tabiii
:roflol::roflol: kaynanaya takmış durumdayız..
ben bişe duymuştum hamileyken birinden çok nefret ederseniz bebek ona benzermiş... ona göre kızzzlaar..delikafadulden
sağol canım teşekkür ederimsanada yaparız güzelimkaydirigubbakcemile5walla zuzum bizim babannede iş yok oğluşuma hiçbir şey yapmamıştı,bunda dayapmaz sağolsun anneciğim her birşeyi yapıyor.işte halıyıda ben yapacağım oğluşuma yapmıştım
ayy inanmıyorum kankam aradı bebişime kıyafet almış cinsiyeti bilmeden öle kız eşyaları aldım eve gelince aklım başıma geldi dio üzülme dedim tutturmuşun hihoyyyt bende dedim söleniyodum bebişimin bişeyi yok die kalpler temizhihoyyytmiş yaww opuyorumnanaktan
ayy görümceme gıcık olimde ona benzesin çok güzel gaci ya delikafadulden
biz acıların çocuğuz adamım :çok üzgünüm:
hay ağzını öpem adamım alkisalkisalkis
nan unii zaten sizin altın kızlar alcek herşeyi sen bişi alamıcanki bırak bunları da onlar almış gibi olsun
kartanesi sonuçların iyi çıkmasına sevindim...raporlu oldugun zaman sigorta ödenmiyor ben öyle biliyorum benim sigortam 1 ay için 23 gün yattı 7 günde raporluydum...hastane hemen göndermeyebiliyor raporu o yüzden biraz geç alabilirsin aklında bulunsun ben hala almadım bugünlerde bir yoklayayım gelmişmi ssk ya kagıt hastaneden gelmişse gidip paramı alabilitim düşün 16 ila 22 arası izinliydim...
:roflol: :roflol::roflol:
uni sen kaynanan gıcık ol kızzz seninki afeti suzan ne de olsa
ay ben kime gıcık olsammm :sm_confused:
hah buldummm tabüükü kendimeeee şakkıdı
kendime sinir oluyom kızlar bu aralar zemuszemus
kızlaarr hastaneyi arıyom da 3 lü sonucu cıkmadı diyolar ama kartanesi bu gün sonucunu öğrendi aynı gün tahlil verdiydik biz biliyosunuz aynı hastaneye gidiyoz 2 li testi tlf da sölemişti dr. şimdide sekreteri dio ki artık tlf sölenmiyo buraya gelip dr. la görüşmeniz lazım dio dr. ulaşamadım bile inşallah kötü bişi yoktur bütün keyfim kaçtı.
kızlar siz bu uni nin kaynansı için hep altın kıslar deyonuz yaaa
yoksam uni de 1 den fazlamı kaynana neden diyonus :1no2: kafamçokkarıştı :uhm:
ayy kıslar size birşey anlatacağım pazar günü bir programa katılmıştım oğluşuma kocişim baktı.bakabilir msn dedim bakarım dedi.ayy canım benim yaa mamasını yedirmiş uyutmuş hatta altına kakasını yapmış onu bile temizlemiş tabii bir paket ıslak mendillekaydirigubbakcemile3ayy ne babalar var yaa bu kadarını yahmin etmeniştim canım kocişim benimŞeniz
anaa nan vallahi babannen işi çözmüş bacııımönceki gün babaannemle konuştum... haerket ediyomu bebek dedi.. ben de tek tük dedim.. o zman kız olacak dedi.. erkek olsaydı şimdiye çoktan oynardı dedi....
valla bizim tüm kapılar kıza çıkıyo delikafadulden amaaaa hayırlısı bakalım bu haftasonu görürüz inşallah
ayy kıslar size birşey anlatacağım pazar günü bir programa katılmıştım oğluşuma kocişim baktı.bakabilir msn dedim bakarım dedi.ayy canım benim yaa mamasını yedirmiş uyutmuş hatta altına kakasını yapmış onu bile temizlemiş tabii bir paket ıslak mendillekaydirigubbakcemile3ayy ne babalar var yaa bu kadarını yahmin etmeniştim canım kocişim benimŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?