hımm ben de nedense hep arkasıı naylonluların daha kullanışlı olcanı düşünmüştüm hani alta geçirmez diyerektennkıslar birde aklınızda bulunsun hani pamuklu ince önlükler oluyor ya arkasında naylonu olmayan önlükler onlar çok kullanışlı oluyor ilk aylar ben oğluşa hala kullanıyorum salyası akıyor diye
evet o minik önlüklerden bulursanız hemen alın çok lazım olacak onlar miniklerden bulmak zor oluyor genelde büyük oluyor kendisi küçük olup boyun kısmı geniş olan oluyor..kartanesi bak onu şöyle yapılsın dursun çok yaptır hee lazım oluyor zırt pırt günden belki 6 7 belkide daha fazla gerekebiliyor..
ben istanbulda olsaydım ya nan bizi kimse tutamazdıı naniknanik
ben de dışarı çıktımmı yimek yemeden dönersem moralimalt üst oluyo :roflol:
kızımı kıskandığından yapıyon demiii
:dilcikar: :dilcikar: hiç de bilemm
benimkinin var ama cınsıyet belli degıl hangıleri bizim oluyor bu durumda bellı olmuyurrr canım senağlamaya benim kuşumun bi çöpü bile yok yauwww yazık benim minnoşuma bee
cerin senın yokmu facebook yaww bende senı merak ettım şincik kendine gıcık olacak kadar çirkinmisin diye -tatlicadiarzu-:roflol: :roflol::roflol:
uni sen kaynanan gıcık ol kızzz seninki afeti suzan ne de olsa
ay ben kime gıcık olsammm :sm_confused:
hah buldummm tabüükü kendimeeee şakkıdı
kendime sinir oluyom kızlar bu aralar zemuszemus
benim migdem bulanıyor bugun ya yatıp duruyom erikim bitti mafoldumben beni ayak da tutan erıkmıs şimci daha ıyı anlıyorum
adamım die boşuna demiom kızım ben bu mudur budur walla cokacimcoook :roflol::roflol:
lan bilerek yiyip içip çıkıyom ama iki gezeyim hemen oturcak güzel bi yer arıyo gözlerim seviyom zornan mı yauww :lepi: ohh yazda gelde sadece yemek kesmez beniii annarsın ya :icecream:
hımm ben de nedense hep arkasıı naylonluların daha kullanışlı olcanı düşünmüştüm hani alta geçirmez diyerektenn
tamam maviş bunlar aklımda bulunsun gereksiz zerzavat toplıcamıza gereklilerden alak dimi
cerin senın yokmu facebook yaww bende senı merak ettım şincik kendine gıcık olacak kadar çirkinmisin diye -tatlicadiarzu-
benim migdem bulanıyor bugun ya yatıp duruyom erikim bitti mafoldumben beni ayak da tutan erıkmıs şimci daha ıyı anlıyorum
yok ya o arkası naylonlu olanlar pişik yapar el kadar çocuğa onları yemek yedirirken kullanırız ileride
dur aklıma geldikçe sayarım önemli olanları nede olsa tecrübeli anne var dimi ama:1closedeyes:kaydirigubbakcemile3
adamım die boşuna demiom kızım ben bu mudur budur walla cokacimcoook :roflol::roflol:
lan bilerek yiyip içip çıkıyom ama iki gezeyim hemen oturcak güzel bi yer arıyo gözlerim seviyom zornan mı yauww :lepi: ohh yazda gelde sadece yemek kesmez beniii annarsın ya :icecream:
kızımı kıskandığından yapıyon demiii
:dilcikar: :dilcikar: hiç de bilemm
benimkinin var ama cınsıyet belli degıl hangıleri bizim oluyor bu durumda bellı olmuyurrr canım senağlama
cerin senın yokmu facebook yaww bende senı merak ettım şincik kendine gıcık olacak kadar çirkinmisin diye -tatlicadiarzu-
ayy canım az önce yıkadım yıkarkende senle kartanesi aklıma geldünüz walla ama 2 tane zornan yedim ıyyyyyyyy midemi bulandırdı nan kötükedihüso
face yok yawrım kullanmayoz biz karı koca :dilcikar: ama bi durum var nan sen gene karıştırdın :roflol: kendine gıcık olan kartanesü o da çirkinlikten deel güzellikten :jeyyar: yaşlandın nan sen naniknanik
kartanesi o arkası naylonlu olanalr daha sonra bebk büyüdükçe kaşık mamasına başlayınca yada elde birşeyler yemege başladıgı sıralar o kadar çok işini görüyorki hatta direk önüde naylon olanalr varmı diye bakıyorsun önden giydirmeli falan..
ayy canım az önce yıkadım yıkarkende senle kartanesi aklıma geldünüz walla ama 2 tane zornan yedim ıyyyyyyyy midemi bulandırdı nan kötükedihüso
face yok yawrım kullanmayoz biz karı koca :dilcikar: ama bi durum var nan sen gene karıştırdın :roflol: kendine gıcık olan kartanesü o da çirkinlikten deel güzellikten :jeyyar: yaşlandın nan sen naniknanik
kaydirigubbakcemile gene mı karıstırdım yaww kartanesı var benım facede eklı zaten onun güzellıgını bılıyom :teytey:
kaydirigubbakcemile gene mı karıstırdım yaww kartanesı var benım facede eklı zaten onun güzellıgını bılıyom :teytey:
:teytey: :teytey:
anam bu canliz de varya ne tatlı ne hoş bir gacı hamişlik daha da bi güzellik katmış yüzünee
naaan o zaman senin oğlun olcekkk sırnaşık şey
ben de bu canliz gacısı ne diyo diyom :roflol: anlamamam mümkün deel bu parlak zekaynan şakkıdı ama gene de anlamamış olabilirim diye içime bi şüphe düşmedi diil
ama tabüükü gene ben haklı çıktım canliz kıskançlığından ne yazdığını şaşırdı heralde
anam bu canliz de varya ne tatlı ne hoş bir gacı hamişlik daha da bi güzellik katmış yüzünee
gıck gacı piss :dilcikar: :dilcikar: benim kızım olcak sana fıstıgını göstertcemişte faceye koycam bak diye :teytey:
canım böyle hissetmen çok normal aynı durumu bende yaşadım
kayınvalidem torunun yeni kıyafetlerinden bahseder hep,
bunu sizin bebeğiniz giyer yepyeni daha falan der ama
bende nedense sinir olurum içimden nedenmiş
benyenisini alırım niye 2.el şeyleri giysin bebeğim diye
içten içe öfkelenirim ama, aslında kötü bişey yok bu durum da
bak kendin diyorsun bazılarının üzerinde etiketi bile duruyo diye
beğendiklerini ayır giydirirsin ilerde bunda kötü bişey yok ki
beğenmedikelriini de ihtiyacı olana ver.
bak benim arkadaşım hediye gelen eşortman takımlarına felan
hep burun büktü ben bu kötü şeyleri giydirmem çocuğuma
çingene gibi dedi ama şimdi hep onları giydiriyor
bunlar çok rahat oluyor diyor ne büyük laf etmişim ben diye
kendine kızıyor kaydirigubbakcemile3
buna benzer birşey canım bu yaşadığın
bence giydirebilirsin ne olcak ki...
bence tanımadığın birinin olduğu içindir ama bence erken karar verme ve kullan. bak ben ablamın oto koltuğunu , park yatağını kullanacam, diğer ablamda oğlunun tüm güzel kıyafetlerini yıkamış çantaya koyup anneme vermiş onları da alıcam. diğer arkadaşların dediği gibi bunlara vereceğin parayla başka eksiklerini alırsın. mağlum bebek eşyaları pahalı ve bizlerde parayı yoldan bulmuyoruz. iyi düşün bence. (bu sırada oto koltuğunu ve park yatağını bizden önce 3 çocuk kullandı ama sağlam ve temiz oldukları için içim rahat)
canım içine sinmiyorsa kullanma ama kullanılmamış kıyafetler sonuçta.. hepsini bir güzel yıkarsın.. daha içine siner belki...ama kesinlikle kullanmak istemiyom dersen ve etrafında çook ihtiyacı olan birileri yoksa çocuk esirgeme kurumuna da verebilirsin (sanırım yeni kıyafetler kabul ediliyor)
ben olsam kullanırdım galibaa ,ama en doğrusunu sen bilirsin tabia.s
:roflol::roflol: kaynanaya takmış durumdayız..
ben bişe duymuştum hamileyken birinden çok nefret ederseniz bebek ona benzermiş... ona göre kızzzlaar..delikafadulden
unique canim biraz dursun düşün içine sinmezse verirsin ihtiyacı olana
düşününce insan garip oluyo tabiki başkasının bebişine aldığını kendi bebişine giydirmek
kendini ihtiyacı olan biri gibi hissediyosun belki
ama hiç öle düşünme bebişlere sen alıyosun gelen getiriyo ve maşallah çok çabuk büyüyorlar
çoğu kıyafetleri giyemiyo bile benim yiğenimde de olmuştu yengem yeni olanları ayırmıştı
2. de kız olacakmış artık ona giydirecek o insanlarda sana vermişler
Ama içine sinmiyosa hiçç durma ver birine
ayy canım bende ilk bebişte kimseden birşey almamıştım biz alırız gerek yok diye ama gerçekten bebeklerin masrafı çok oluyor kullan gitsin bence.benim bu sefer kıs olursa yengemden alacağım onunda şuan 3 aylık bebeği çoğunu giymemiş bile.eğer erkek olusada abisininkileri sakladım onları kullanacağım.ama içine sinmiyorsa ver birine gitsin
bu arada karakızım güzel haberlerle gelmiş maş.
zeytinimde geldi sonunda dün yazmış gördüm
kartanem sonucun iyi çıkmasına sevindim yat dinlen zuzum benim yerimede
unicim bence içine sineni al bak bazılarında hala etiket duruyormuş..bende görümcemden alacam gerçi benim bir sıkıntım olmadı onlarla o yüzden direkte al demediler bende ilk zmanlar hassastım ilk bebegim neden ben yeni almıyorum dedim ama çevremdeki herkes hatat yatıgımı söyledi gerekli olanalrı alş kullan kalanını al dediler gerçektende elden ele dolaşan beşikleri çok duydum ben..sonuçta küçükken bebeklerin eşyaları 2 ay kullanılıyor çogu sonra büyüyorlar kıyafet konusunda biraz titizim belki almak en dogrusu ama bak işte içine gözüne giyilmemiş olanları al giydir gerisini ihtiyacı olana ver...
..
naan niye öle düşündüün nolcakkii kadın belli ki çok alışveriş yapmış öncesinden sonra da giydirememiş bebişine hemen büyüyolar bizim de öyle olcak işte bence kullan
hay ağzını öpem adamım alkisalkisalkis
nan unii zaten sizin altın kızlar alcek herşeyi sen bişi alamıcanki bırak bunları da onlar almış gibi olsun
:roflol: :roflol::roflol:
uni sen kaynanan gıcık ol kızzz seninki afeti suzan ne de olsa
ay ben kime gıcık olsammm :sm_confused:
hah buldummm tabüükü kendimeeee şakkıdı
kendime sinir oluyom kızlar bu aralar zemuszemus
kızlar siz bu uni nin kaynansı için hep altın kıslar deyonuz yaaa
yoksam uni de 1 den fazlamı kaynana neden diyonus :1no2: kafamçokkarıştı :uhm:
wayyyyyyy be allah sabır versin bu kıza biz 1 tanesine dayanamazken 6 tane maş yaniiiiiii.hee bu arada bi karı bakamamış mı bu çocuğada hepsi seferber olmuş.anam uniyede aynısını yapmasınlar.bebeği birlikte büyütüp bizde annesiyiz demezlerse iyi walla-tatlicadiarzu-:roflol:
nannn pis boğaz seni sen normalde böleysen hamileyken alışverişe değil yemeğe gitmiştir yemekler yazık o kızcağızıda obez edecen obur karı seniii:mymeka:
hayır çikinlestım ben eskıden afedi derya idim hihoyyyt simdi kızım bütün güzelliğimi aldı götürdü :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?