2009 Kasm Anneleri

kıslar birde aklınızda bulunsun hani pamuklu ince önlükler oluyor ya arkasında naylonu olmayan önlükler onlar çok kullanışlı oluyor ilk aylar ben oğluşa hala kullanıyorum salyası akıyor diye
hımm ben de nedense hep arkasıı naylonluların daha kullanışlı olcanı düşünmüştüm hani alta geçirmez diyerektenn

tamam maviş bunlar aklımda bulunsun gereksiz zerzavat toplıcamıza gereklilerden alak dimi

ben istanbulda olsaydım ya nan bizi kimse tutamazdıı naniknanik
ben de dışarı çıktımmı yimek yemeden dönersem moralimalt üst oluyo :roflol:

adamım die boşuna demiom kızım ben bu mudur budur walla cokacimcoook :roflol::roflol:
lan bilerek yiyip içip çıkıyom ama iki gezeyim hemen oturcak güzel bi yer arıyo gözlerim seviyom zornan mı yauww :lepi: ohh yazda gelde sadece yemek kesmez beniii annarsın ya :icecream:

:lepi: :lepi:
ayy canım çekti vallaaa

yok ya o arkası naylonlu olanlar pişik yapar el kadar çocuğa onları yemek yedirirken kullanırız ileride
dur aklıma geldikçe sayarım önemli olanları nede olsa tecrübeli anne var dimi ama:1closedeyes:kaydirigubbakcemile3

evde olmak da dertmiş naan
işyerinde yemek hazır geliyodu ayy acıkıyom yemek yiyesim gelmiyo beee erik kiraz yemek istiyom sadece ama o da açlığı dindirmiyokiii

hımm dimek öleee
doğru yaa ben önlüğü sadece yemek yedirirkene takılıyo sanıyodum da o bakımdan salya kusmuk kimin iğrenç şeyler hiç aklıma gelmediydi :roflol:
tabii tecrübeli anniş aydınlat bizii

nannn pis boğaz seni sen normalde böleysen hamileyken alışverişe değil yemeğe gitmiştir yemekler yazık o kızcağızıda obez edecen obur karı seniii:mymeka:

kartanesi o arkası naylonlu olanalr daha sonra bebk büyüdükçe kaşık mamasına başlayınca yada elde birşeyler yemege başladıgı sıralar o kadar çok işini görüyorki hatta direk önüde naylon olanalr varmı diye bakıyorsun önden giydirmeli falan..

hımm şimdi anladııımm
oof ne çok alıncak şey var yaa netcez biiiz

ben de bu canliz gacısı ne diyo diyom :roflol: anlamamam mümkün deel bu parlak zekaynan şakkıdı ama gene de anlamamış olabilirim diye içime bi şüphe düşmedi diil
ama tabüükü gene ben haklı çıktım canliz kıskançlığından ne yazdığını şaşırdı heralde

:mymeka: :dilcikar:

naan niye öle düşündüün nolcakkii kadın belli ki çok alışveriş yapmış öncesinden sonra da giydirememiş bebişine hemen büyüyolar bizim de öyle olcak işte bence kullan

valla hepiniz düşündüğüm hissettiğim ama tanımlayamadığım şeyleri çok güzel anlatmışınız...opuyorumnanaktan
tanımadığım biri olması böyle hissettirdi heralde... düşünüyorum da sevdiğim bi arkadaşım olsa böyle hissetmezdim sonuçta hiç kullanılmamış şeyler...zaten baktım beğenmediklerimi almadım bile.. zaten bebekken hep evde olucaz yatarken falan giyer..kayınvalidem de bi kere giydirir kirlenince atarsın falan dedi (pratik kadın :roflol:)...zaten 3 ayda giyeceği şeyler onların bebeği tosun doğmuş küçük gelmiş o yüzden giydirememişler... ben de bunlara harcayacağım parayla gider süslü gezme kıyafetleri alırım di mi...fisfisfis neyse dursun biraz daha ben çok fikir değiştiririm o zamana kadar :teytey:

hay ağzını öpem adamım alkisalkisalkis
nan unii zaten sizin altın kızlar alcek herşeyi sen bişi alamıcanki bırak bunları da onlar almış gibi olsun

ayy sorma yaa iyi mi kötü mü anlamadım ...almasalar ilgilenmiyo diyoruz alınca başka bişey :roflol: benimki dün bendeydi...diyoki şu çocuk doğmadan bi almanya yapsam iyi olur ... orda küçük el aletleri biberon vs çok güzel oluyo :roflol: allah ıslah etsin dedim....

amannıııınnnnn dört gözle bekliyo zaten kız olsun da bana benzesin diye :roflol::roflol::roflol:

kızlar siz bu uni nin kaynansı için hep altın kıslar deyonuz yaaa
yoksam uni de 1 den fazlamı kaynana neden diyonus :1no2: kafamçokkarıştı :uhm:

yavru şimdi bende 1 kayınvalide var (100 e bedel o ayrı :roflol:) kayınvalideciğimin 3 kız kardeşi var ve allah uzun versin anneciği de yaşıyo 83 yaşında...eşim doğduğunda kayınpederim yurt dışında çalışıyomuşş kayınvalideciğim de 17 yaşında bi taze olduğu için beraber oturmuşlar... benim kocacıma hep beraber bakmışlar...kime sorsan o en çok ben baktım diyo o derce yani... :roflol: şimdi hepsi bana gelinim diyo...:dilcikar: hatta dün akşam teyzelerden biriyle msn de konuşuyorum eşim için diyoki çok pişmanım bunu doğurduğuma :roflol::roflol::roflol: iyice inandırmış kendini düşün :roflol:
bu cadı teyzelerin hepsi allahtan yurt dışında yazları geliyolar 2 ay yetiyo da artıyo...

yav o kadar olmaz heralde yurt dışındalar çünkü ama geldikleri zaman çocuğun bütün düzenini bozacaklarını biliyorum...herşeyi en iyi onlar bilir çünkü.... !

nannn pis boğaz seni sen normalde böleysen hamileyken alışverişe değil yemeğe gitmiştir yemekler yazık o kızcağızıda obez edecen obur karı seniii:mymeka:

kızzz ben dışarda yemeyi seviom evde pek yemem sinameke bi tipim yane herkes hiç bişi yemiom deyü gıcık olur :)

selam kızlar bi çıtırtı duyuyormusunuz ben geldim
nasılsınız güzeller kızım pc , yi rehin aldı çizgi film izliyordu kapattırmıyorda çatlak şimdi uyududa öyle geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…