kaynanası ve kaynanasının bacıları hep beraber bakmışlar uninin kocişine şimdi herkes kendi çapında kaynana hissedio kendini :roflol: kaynanayla beraber 5 tane mi neydi dimi len kartanesi
ayy inanmıyorum kankam aradı bebişime kıyafet almış cinsiyeti bilmeden öle kız eşyaları aldım eve gelince aklım başıma geldi dio üzülme dedim tutturmuşun hihoyyyt bende dedim söleniyodum bebişimin bişeyi yok die kalpler temizhihoyyytmiş yaww opuyorumnanaktan
kaynanası ve kaynanasının bacıları hep beraber bakmışlar uninin kocişine şimdi herkes kendi çapında kaynana hissedio kendini :roflol: kaynanayla beraber 5 tane mi neydi dimi len kartanesi
anaa nan vallahi babannen işi çözmüş bacııım
burda destna gacısınınki çatır çatır oynarken (onunki erkek) benim cadım öylee serip yattı yaşıt bizim veletler dimekki doğruu zemuszemus
öff amma kafa patlattım 30 liraya haa ulan bi yemeğe gitsen 50 lira ödüyon zaten aaaaaa alıyom olum ben :jeyyar:
ya bu kaaa kendini beğenmekte olmazkiii üleen bana özelden adı versene çok merak ettim sıfatını faceden bi bakem oraya habire artiz karıları koyup aklımızda guzel bi imaj çizdin zateeenn şeytaan:jeyyar: :roflol:
naaaan beni bırakıp nereye gidion bu acıların dünyasındaa mafoldumben
yok nan benim de annem süper bi elbise örmüş hiç cinsiyeti bilmeden daha da örüyoo opuyorumnanaktan
zaren bende öyle biliyorum tülbent diye ama yanlış olur belkide o kadar ince degildi diye terddütte kaldım...demekki dogru hatırlamışım... itekcim zaten yaptırır o tür şeyleri bana bırakmaz şimdide cinsiyeti ögrenelim artık almaya başlarız diye söylüyor hem görümcem hem kayınvalidem sagolsunlar...bugünde bana gömlek almışlar eşime söylemişlerde...
nan biz senle alışverişe çıksak geri dönemeyük haa :roflol:
ayy kıslar size birşey anlatacağım pazar günü bir programa katılmıştım oğluşuma kocişim baktı.bakabilir msn dedim bakarım dedi.ayy canım benim yaa mamasını yedirmiş uyutmuş hatta altına kakasını yapmış onu bile temizlemiş tabii bir paket ıslak mendillekaydirigubbakcemile3ayy ne babalar var yaa bu kadarını yahmin etmeniştim canım kocişim benimŞeniz
anaa nan vallahi babannen işi çözmüş bacııım
burda destna gacısınınki çatır çatır oynarken (onunki erkek) benim cadım öylee serip yattı yaşıt bizim veletler dimekki doğruu zemuszemus
yok ya bunada inanmıyorum benim oğluş 17.haftada kıpırdamaya başlamıştı.bu da 13.haftada başldı bence bu kıs yaaaaaaa:smiley-cool:
zaren bende öyle biliyorum tülbent diye ama yanlış olur belkide o kadar ince degildi diye terddütte kaldım...demekki dogru hatırlamışım... itekcim zaten yaptırır o tür şeyleri bana bırakmaz şimdide cinsiyeti ögrenelim artık almaya başlarız diye söylüyor hem görümcem hem kayınvalidem sagolsunlar...bugünde bana gömlek almışlar eşime söylemişlerde...
kıslar birde aklınızda bulunsun hani pamuklu ince önlükler oluyor ya arkasında naylonu olmayan önlükler onlar çok kullanışlı oluyor ilk aylar ben oğluşa hala kullanıyorum salyası akıyor diye
ben kaçar canlar öpüyorum hepinizi ve yiğenlerimide
:roflol: kız ben tam alışveriş adamıyım it gibi gezerün ama önce karnımı doyurmam lazım çarşı demek dışarda yenen güzel bi yemektür benüm için cokacimcoook
kartanesüüüüüüü adın güzelmiş anlamına baktım da çakal seniii :jeyyar: kendinde güzelmişin ii bari öttüğün kadar varmışın naniknanik maşallah pambığım benüümmm
vaayyyyy..alkisalkisalkis yapcaklar tabi kızım baba olmak kolay iş miiiii! ben de yaptırıcam benim kocişeeee... hep ben hep ben olmaz yani dimi...sırnaşık şey
itek sen bi istisna ol.. sende tutmasın ama ben de tutsun yawwww sırnaşık şey bi de nasıl söylüyo bi duysanız...aynen şöyle " kızdır o kız.. aman neyse sağlıklı olsun da kız olsun..napıcan yavrum" :sm_cool: ben de dedim biz kız istiyoz zaten niye öyle diyosun kiii:mymeka: ayyy babaanneye de vurulmaz ama bu smiliyi çok seviyom:sm_cool:
sanırım onu iki kat yapıyorlardı.. yaşlılar daha iyi bilir...
ayyyy evet bunu da listeye yazalım
kuzenimin oğlu da öyle bi salyalıydı ki anlatamam.... kucağımıza almaktan çekiniyoduk artık delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?