günaydın kızlar, bu gün öğlen dr. gidiyorum 3 lü sonucunu öğrencem bana şans dileyin
günaydın kızlar ben acayip kötüyüm midem bulanıyo konuşamıyom bile
ders anlatırken kusmamak için kendimi sıkıyom
bide aşşağıdan yemekhaneden yemek kokuları geliyooo
klimam çalışmıyo servis geldi birazdan bakacaklar
kapı pencere açık ders işiyoruz kokular sınıfı sarıyor
berbat bi durumdayım elimde kolonyalı peçete var koklayıp duruyom :1no2: mafoldumben
uffffffffffff yaa benim bile migdem bulandı ızın al git kıs yat evde sırnaşık şey allah kolaylık versın kolanyalı mendıl daha bulandırmasın ıyyyyyyy bööööööögg benımde bulandı yaw
canım yaa öğrenciler geri kalır diye izin almak istemiyom bide öğleden sonra başka tarafta var dersimuffffffffffff yaa benim bile migdem bulandı ızın al git kıs yat evde sırnaşık şey allah kolaylık versın kolanyalı mendıl daha bulandırmasın ıyyyyyyy bööööööögg benımde bulandı yaw
günaydın kızlar ben acayip kötüyüm midem bulanıyo konuşamıyom bile
ders anlatırken kusmamak için kendimi sıkıyom
bide aşşağıdan yemekhaneden yemek kokuları geliyooo
klimam çalışmıyo servis geldi birazdan bakacaklar
kapı pencere açık ders işiyoruz kokular sınıfı sarıyor
berbat bi durumdayım elimde kolonyalı peçete var koklayıp duruyom :1no2: mafoldumben
hayırlı haberlerle gel tatlım
canım yaa öğrenciler geri kalır diye izin almak istemiyom bide öğleden sonra başka tarafta var dersim
bakalım dayanamazsam kaçarım ama
Çok üzgünüm çoook
kızlra günaydın ................ karga ile birlikte yazıyorum çünkü işler yoğunlaştımı hiç giremiyuorum..........
pazartesi droktor teyzemizi ziyaret ettik...alkisalkisalkis Allahıma şükürler olsun herşey yolunda .. eli ayağı nasıl oynuyordu ya..:1rolleyes: hatta bir ara ne yan nede yüz üstü yatmıştı yüzü hafif bize dönüktü ayaklar uzatılmış yatıyırdu sonra birden bire secdeye duru şekline geldi .. ayaklar toplandı baş yana döndü eller yüzün altına koydu çok güldük. efe bile durumu anladı aaaaa nasıl kımıldakı anne gördün mü diye sordu kuşumkaydirigubbakcemile5.... baçak boyu ileriden gidiyor dedi uzun bir bebek olcak dedi .. efede de aynısı olmuştu 53 cm doğdu be şuan yaşıtlarının üstünde gidiyor.:sm_cool:.............. kilosu boyu bosu hepsi süper dedi :asigim:... 18.22 hafta arasında ayrıntılı utroson istiyorum dedi. gittim özel hastanede yapılıyor ama 275 tl:bbo: bana biraz fazla geldi araştırdım. düzce araştırma hastanesinde 80 tl sadece hocaya paar ödeniyor diğerleri ücretsiz. ama izmit araştırma hastanesinde ise her hangi bir para ödenmiyor. bizde izmitden ( hem yakın bize) randevu alıp orada yaprırmayı düşünüyoruz:jeyyar:........ veeeeeeeeeeeeeeeee sonnnnnnnnnnnn olarakkkkkkkkkkkkkkkkk
bebeğimin cinsiyeti eERKEKKKKKKKKKKKKK sositosositosositosositosositososito efe duydu ve direk yaşasınnnnnnnn dedi kuşum hep kız olsıdn dedi ama meğersem içinde bastırlılmış duygylar varmış:jeyyar:..... evet artık isim aryoum maaile bakalım neler cıkacak
sizler neler yaptınız herkez öğrendimi cinsiyetleri fisfisfis
ayy canım geçmiş olsun hamilelikte koku alma duygularımız çok keskinleşirmiş.
Allah yardımcın olsun :Saruboceq:
aşkool kıız neden konuşmayalım aaakızlar benimle kimse konuşmıcakmı...
ayıp nehiriver bu yaptığın kıız herkes konuşur burda öle şey olur mu :uhm:bircan benlede kimse konuşmuo dert değil ...
hı hani nerde hemen bakıyommben albüme koydum bi tane foto vardı pc de nişan fotom eylül 2007 vay be zaman geçio he
niye naan :jeyyar:baktım baktım pastanızda pek dadlıymıs -tatlicadiarzu- yaa senle kartanesı tahmın ettıgıkm gıbı cıkmadınız yaww guzel avratsınız emme benı bulamadın mı yaww sıyah beyaz foto koydum kocamla beraber
al kız allnannn hepinis bana özelden face lerinizi yazın çıbııkk azmettim laptop alcam eve ama önce kocişe eccük ajitasyon yapmam lazımm naapsam bilmiom emme bööne kadar elimden hiçbişi kurtulamadı buda kurtulamaz he he he
benim deee sabah tartılıyom bu nedenle moralim bozulmuyoo alkisalkisalkisarkadaşlar ben bişi sordum ama görmediniz sanırım.benim göbeğim sabahları iniyo akşam olunca çıkıyo normalmi bu...
aaa alanında foto mu var gıı hemen bakmalıyımal ebisim yaaa aşkamlarıda görüşürz seninle.ya ben seni çok merak ediyorum msndeki alanına koysana fotolarınıoradan bari bakıyım.benim fotolar alanımda
ooh maşallah erke geliyooo benimki kız olcakkkızlra günaydın ................ karga ile birlikte yazıyorum çünkü işler yoğunlaştımı hiç giremiyuorum..........
pazartesi droktor teyzemizi ziyaret ettik...alkisalkisalkis Allahıma şükürler olsun herşey yolunda .. eli ayağı nasıl oynuyordu ya..:1rolleyes: hatta bir ara ne yan nede yüz üstü yatmıştı yüzü hafif bize dönüktü ayaklar uzatılmış yatıyırdu sonra birden bire secdeye duru şekline geldi .. ayaklar toplandı baş yana döndü eller yüzün altına koydu çok güldük. efe bile durumu anladı aaaaa nasıl kımıldakı anne gördün mü diye sordu kuşumkaydirigubbakcemile5.... baçak boyu ileriden gidiyor dedi uzun bir bebek olcak dedi .. efede de aynısı olmuştu 53 cm doğdu be şuan yaşıtlarının üstünde gidiyor.:sm_cool:.............. kilosu boyu bosu hepsi süper dedi :asigim:... 18.22 hafta arasında ayrıntılı utroson istiyorum dedi. gittim özel hastanede yapılıyor ama 275 tl:bbo: bana biraz fazla geldi araştırdım. düzce araştırma hastanesinde 80 tl sadece hocaya paar ödeniyor diğerleri ücretsiz. ama izmit araştırma hastanesinde ise her hangi bir para ödenmiyor. bizde izmitden ( hem yakın bize) randevu alıp orada yaprırmayı düşünüyoruz:jeyyar:........ veeeeeeeeeeeeeeeee sonnnnnnnnnnnn olarakkkkkkkkkkkkkkkkk
bebeğimin cinsiyeti eERKEKKKKKKKKKKKKK sositosositosositosositosositososito efe duydu ve direk yaşasınnnnnnnn dedi kuşum hep kız olsıdn dedi ama meğersem içinde bastırlılmış duygylar varmış:jeyyar:..... evet artık isim aryoum maaile bakalım neler cıkacak
sizler neler yaptınız herkez öğrendimi cinsiyetleri fisfisfis
canım ayrıntılı ultrasonda kalp kapakçığına kadar falan bakılıyomuş benim doktorumda istedi bende yaptırıcam kısmetse ama baya pahalı galba istanbulda 2 hoca varmış en iyileri biri atıl mı atıf hoca mı ne biri de benim gideceğim recep has profesör bakalım hayırlısı
benim hamile olduğum daha belli olmadan kokuları fazla almam başlamıştı zatenayy canım geçmiş olsun hamilelikte koku alma duygularımız çok keskinleşirmiş.
Allah yardımcın olsun :Saruboceq:
ne geri kalcaklar nan okullar kapanacak arıza mı ne git de çocuklar ders boş deyü baryam etsünleee :roflol:
ayyyyyyyy sorma höfff kurt köpeee gibiyim falla her bi haltın kokusu geleyo bırnıma Çok üzgünüm çoook -tatlicadiarzu-
benim hamile olduğum daha belli olmadan kokuları fazla almam başlamıştı zaten
sağol canım
lenn benim ki okul değil ben bilgisayar öğretmeniyim halk eğitimde
bilgisayar kursları oluyo ya sertifika almak için işte bilg. kursunda
öğretmenlik yapıyom yani bizim ki öle sene sonu bitmii
hatta bu kurs başlayalı 3 hafta oldu daha 4 haftası var bitmeye Çok üzgünüm çoook
çok fenaa heleki sokağa çıktığımda kim ne böreği kim ne yemeği yapmış bilir oldum. utanmasam gidip kapı kapı sen mi yaptın deyip istiicem :roflol:
kız Kartanesi bebişin haraket etmeye başladı mı ?
kartanesi ben eyüp ekici yi aradım ankara pek meşhur 250 tl ücreticerin nan baktım fotona
kız canliz benim de tahmin ettiğim gibi diilmiş delikafadulden
maşallah çok hoşşsun anam dur bi de iteke bakcemm
bu arada aradım hastaneyi 12 hazirana kadar doluyuz sonra da dr. izne ayrılıyo dedi ne zaman döncek belli değil dedi benneyaptımki
20. haftada gitmek gerekiyo heralde demi yaa erken gitsek olmaz başka hastanelere bakim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?