2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlar ben acayip kötüyüm midem bulanıyo konuşamıyom bile
ders anlatırken kusmamak için kendimi sıkıyom
bide aşşağıdan yemekhaneden yemek kokuları geliyooo
klimam çalışmıyo servis geldi birazdan bakacaklar
kapı pencere açık ders işiyoruz kokular sınıfı sarıyor
berbat bi durumdayım elimde kolonyalı peçete var koklayıp duruyom :1no2: mafoldumben

günaydın kızlar, bu gün öğlen dr. gidiyorum 3 lü sonucunu öğrencem bana şans dileyin

hayırlı haberlerle gel tatlım

ya kızlar şu tv deki haberler izlencek gibi diil yaaa şu beyza olayı varya öldüm öldüm yaa çocuğu boğup sobada yakmış allahımmm dayanılacak gibi diil komşu yapıyo bunu yavrularınızı kimselere elletmeyin nolur ya kimseye güven yok artık bu dünyada senağlama mafoldumben mafoldumben

canım yaa öğrenciler geri kalır diye izin almak istemiyom bide öğleden sonra başka tarafta var dersim
bakalım dayanamazsam kaçarım ama
Çok üzgünüm çoook

ayy canım geçmiş olsun hamilelikte koku alma duygularımız çok keskinleşirmiş.

Allah yardımcın olsun :Saruboceq:

canım yaa öğrenciler geri kalır diye izin almak istemiyom bide öğleden sonra başka tarafta var dersim
bakalım dayanamazsam kaçarım ama
Çok üzgünüm çoook

ne geri kalcaklar nan okullar kapanacak arıza mı ne git de çocuklar ders boş deyü baryam etsünleee :roflol:

gözün aydın... hayırlı olsun ... desene sizin ev erkeklerin hakimiyeti altına giriyo tam olarak sırnaşık şey

ayyyyyyyy sorma höfff kurt köpeee gibiyim falla her bi haltın kokusu geleyo bırnıma Çok üzgünüm çoook -tatlicadiarzu-

kızlar benimle kimse konuşmıcakmı...
aşkool kıız neden konuşmayalım aaa
bircan benlede kimse konuşmuo dert değil ...
ayıp nehiriver bu yaptığın kıız herkes konuşur burda öle şey olur mu :uhm:
ben albüme koydum bi tane foto vardı pc de nişan fotom eylül 2007 vay be zaman geçio he
hı hani nerde hemen bakıyomm
niye naan :jeyyar:
al kız all
arkadaşlar ben bişi sordum ama görmediniz sanırım.benim göbeğim sabahları iniyo akşam olunca çıkıyo normalmi bu...
benim deee sabah tartılıyom bu nedenle moralim bozulmuyoo alkisalkisalkis
al ebisim yaaa aşkamlarıda görüşürz seninle.ya ben seni çok merak ediyorum msndeki alanına koysana fotolarınıoradan bari bakıyım.benim fotolar alanımda
aaa alanında foto mu var gıı hemen bakmalıyım

ooh maşallah erke geliyooo benimki kız olcakk

hee bana da 3 hafta sonraya al dedi dur kıı hemen randevu alayımm
kaç para bilmiyom bizim hastanede var

benim hamile olduğum daha belli olmadan kokuları fazla almam başlamıştı zaten
sağol canım

ne geri kalcaklar nan okullar kapanacak arıza mı ne git de çocuklar ders boş deyü baryam etsünleee :roflol:

lenn benim ki okul değil ben bilgisayar öğretmeniyim halk eğitimde
bilgisayar kursları oluyo ya sertifika almak için işte bilg. kursunda
öğretmenlik yapıyom yani bizim ki öle sene sonu bitmii
hatta bu kurs başlayalı 3 hafta oldu daha 4 haftası var bitmeye Çok üzgünüm çoook

ayyyyyyyy sorma höfff kurt köpeee gibiyim falla her bi haltın kokusu geleyo bırnıma Çok üzgünüm çoook -tatlicadiarzu-

çok fenaa heleki sokağa çıktığımda kim ne böreği kim ne yemeği yapmış bilir oldum. utanmasam gidip kapı kapı sen mi yaptın deyip istiicem :roflol:

kızlar yaa ben yürüyüş yapamıyorum 15 dk geçince kuyruk sokumuma bi sancı giriyor ve hemen kitleniveryom. sizler egzersiz, yürüyüş vesaire yapabiliyonuz mu?

:dilcikar: temem beee ne barıyon dur o zaman :1closedeyes: hah kus milletin üstüne aman ondan da geri kalmasınlarrrrrr :roflol::roflol::roflol:

cerin nan baktım fotona
kız canliz benim de tahmin ettiğim gibi diilmiş delikafadulden
maşallah çok hoşşsun anam dur bi de iteke bakcemm
bu arada aradım hastaneyi 12 hazirana kadar doluyuz sonra da dr. izne ayrılıyo dedi ne zaman döncek belli değil dedi benneyaptımki
20. haftada gitmek gerekiyo heralde demi yaa erken gitsek olmaz başka hastanelere bakim bari

çok fenaa heleki sokağa çıktığımda kim ne böreği kim ne yemeği yapmış bilir oldum. utanmasam gidip kapı kapı sen mi yaptın deyip istiicem :roflol:

aha sihirli kelime BÖREK ayy karakıza döneceem biliyom ama canım istediiiiiiiii cokacimcoook ayy kahvaltı etmedim zati höff ya kızlar hep birlikte açık büfe kahvaltıda olsak anam anammm düşünemiyom nannn zemuszemus

kızlar ben raporumu vermeye gidiyom işyerine
kimse bilmiyodu hamiş olduumu artık öğrenmiş oldular -tatlicadiarzu-

kartanesi ben eyüp ekici yi aradım ankara pek meşhur 250 tl ücreti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…