günaydın minnoşum 18 - 23 hafta detaylı fetal ultrasonografi olarak geçio ben 3 lü yaptırmicam direk buna didicem öle dedi dr teyse
günaydın gıııııı sen samsunlu musun benim anam da samsunlu şu an orda gezmeye gitti merkezde
krispi len bende açım kafaltı hazırladım 1 lokma aldım kustum :çok üzgünüm:
SEN BANA BİR BAK BAKAYIM HİÇÇ BENDE KADIN HAKLARINI YEDİRECEK GÖZ VARMI 3 DEĞİL 33 TANEDE OLSA EVDE BENİM SÖZÜM GECER ... OKADRA ... NOKTA :jeyyar::jeyyar:
dilmuh genelde yapılır bu usg daoktorun söylemiş olmalı kontrolün ne zman ..ara sor doktorunu unutmuş olabilirmi..benimki geçen aydan söylemişti bir daha ki geldiginizde 3 lü yaptırırız sonra ayrıntılı diye sekreteride hatta sonra yardımcı oldu şurada şurada yaptırabilirsiniz diye yüksek ihtimal randevuyuda ona aldırtırız malum her yer bakmıyor randevu almak gerekiyor önceden..
günaydın kızlaaaaaar.nasılsınız bugün.
ben bişey sorcam doktorum bana bu ayrıntılı usg yapacaz demedi.ya yaptırsammı bende.nerde yapılıyo.yada kaç haftalıkken yapılıyo bi el atın anam yine soru yağmuru başladı
len işyerindekiler bilmiyomu hamiş olduğunu nankızlar ben raporumu vermeye gidiyom işyerine
kimse bilmiyodu hamiş olduumu artık öğrenmiş oldular -tatlicadiarzu-
zeytinim git bakalım doktora yüzde üzerinden konuşunca insan emin olamıyor...naan 36 bedenmisin ahhh aglayayım halime.senağlama
ayrıntılı ultrason dediğin doplermi oluyyiii benim hastanede ayrıca bi ultrason we dopler bölümü war
yok kıs sen de kilolu gözükmüyon
balık etli falan yanilülülülülülü
doğumdan sonra veririrz anacım kilolarımızı
ben 49.2 gram çıktım 3 gün önce bundan sonra ben de alırım kilo herhalde
ama sütten tiksindim bide balık yeme zamanı bitti eti yedim ama
balık hapı içcem ben de
ayrıntılı ultrason dediğin doplermi oluyyiii benim hastanede ayrıca bi ultrason we dopler bölümü war
slm kızlar dilmuh morelin nasıl üzme kendini alışırsın oraya tayincilerin şi zor ya 5 yıl sonra bir daha çıkacak tayin bu sefer vandan gitmek istemiyeceksin
kızlar bu hafta dok gidecem 3 lü test için belki cinsiyeti öğrenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?