2009 Kasm Anneleri

günaydın minnoşum 18 - 23 hafta detaylı fetal ultrasonografi olarak geçio ben 3 lü yaptırmicam direk buna didicem öle dedi dr teyse

gıı hangi doktora gidiyon sen ve nerden yaptırcan fiyatı ne kadar.bacım bende gitmeden yaptıram dimi.oda çıksın aradan ha ne dersin

dilmuh genelde yapılır bu usg daoktorun söylemiş olmalı kontrolün ne zman ..ara sor doktorunu unutmuş olabilirmi..benimki geçen aydan söylemişti bir daha ki geldiginizde 3 lü yaptırırız sonra ayrıntılı diye sekreteride hatta sonra yardımcı oldu şurada şurada yaptırabilirsiniz diye yüksek ihtimal randevuyuda ona aldırtırız malum her yer bakmıyor randevu almak gerekiyor önceden..

günaydın gıııııı sen samsunlu musun benim anam da samsunlu şu an orda gezmeye gitti merkezde

günaydın şekerim
yok ben samsunlu değilim ama rizeliyim çooookk eskiden babam samsuna gidip orda iş kurmuş bizide yanına aldı yazları rizede kışları samsunda yaşıyordum 17 sene yaşadım samsunda anen nerde oturuyor biz merkezinde oturuyorduk

canımcım söylemedi yaklaşık üç hafta sonra görüşürüz dedi.bide artık bebekle ilgili yapılacak test falan kalmadı dei yapmayacak geliba.ne yapsam sizce ya gidiyorum zaten ayın onbeşinden sonra vana biliyosunuz ya orda yaptırmak geç olur belki bulamam falan burda yaptırıp gidem dimi.

ayrıntılı ultrason dediğin doplermi oluyyiii benim hastanede ayrıca bi ultrason we dopler bölümü war

slm kızlar dilmuh morelin nasıl üzme kendini alışırsın oraya tayincilerin şi zor ya 5 yıl sonra bir daha çıkacak tayin bu sefer vandan gitmek istemiyeceksin

kızlar ben raporumu vermeye gidiyom işyerine
kimse bilmiyodu hamiş olduumu artık öğrenmiş oldular -tatlicadiarzu-
len işyerindekiler bilmiyomu hamiş olduğunu nan
benimki 2 aylıktan beri biliniyo çünküm göbüş çıkmaya başlamıştı zemuszemus :CüvCüv:
benim göbüş docaman yaa herkiş biliiiii hamiş olduğumu dimeme gerek yok zati opuyorumnanaktan
ben yemeğe gidiyom kızlar 1 den sonra görüşürük :lepi:

zeytinim git bakalım doktora yüzde üzerinden konuşunca insan emin olamıyor...naan 36 bedenmisin ahhh aglayayım halime.senağlama

yok kıs sen de kilolu gözükmüyon
balık etli falan yanilülülülülülü
doğumdan sonra veririrz anacım kilolarımızı
ben 49.2 gram çıktım 3 gün önce bundan sonra ben de alırım kilo herhalde
ama sütten tiksindim bide balık yeme zamanı bitti eti yedim ama
balık hapı içcem ben de

kızlar size bi haber kaktüs varya o radyasyonu alırmış diye duydum
ahanda şinik sınıfıma dolu kaktüs getirdiler

tabiii yaa birde dil çıkartıyor balık etlisin diye.:dilcikar::dilcikar:.valla ben pkodan almaya başladım kiloyu sonrasındada tedavi için ilaç kullanmaktan arttı veremedim geri ...artık tedaviyide kesemezdim..şimdi bebiş artıkın dogumdan sonra verecez zor olacak benim için ama ne yapalım..kızlar şimdi özgürce yiyoruz gebeyiz canımız istiyor diye emme bu günleride özleyecegiz sanırsam...

ayrıntılı ultrason dediğin doplermi oluyyiii benim hastanede ayrıca bi ultrason we dopler bölümü war

valla bilmiyomki
slm kızlar dilmuh morelin nasıl üzme kendini alışırsın oraya tayincilerin şi zor ya 5 yıl sonra bir daha çıkacak tayin bu sefer vandan gitmek istemiyeceksin

canım iyiyim çok şükür atlattım şoku,evi yoplamaya bile başladım.yok ya artık bizim oralar demeye bile başladım.hehe gitmeden alıştım.sen nereliydin bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…