2009 Kasm Anneleri

ben dayanamıcam galıba yarın doktora gitmeyi düşünüyorum. acaba cinsiyetini söyler mi? sabırsızlanıyorum artıkkaydirigubbakcemile2 bide doktor benden üçlü test falan isterse yaptırmayı düşünmüyorum ben. siz ne dersiniz?

kız mı istiyon erkekmi tuba accuk daha sabretsene kıızzz
ikili test olmuşmuydun sen bakem

kız mı istiyon erkekmi tuba accuk daha sabretsene kıızzz
ikili test olmuşmuydun sen bakem

cinsiyeti farketmez ama sanki gönlüm kızdan yanakaydirigubbakcemile2 sabredicek taraffım kalmadı artık oğlum yada kızım diye sevmek istiyorum bebeğimi.
ikili test yaptırmıstım temiz çıkmıştı. şimdi üçlü yaptırsam bir sürü stres. hem allah korusun bişey çıksa ben bebeğime kıyamamki:1no2:
bu arada sanki karnımda değişik kıpırtılar oluyoo. pek anlayamıyorum acaba bebğin kıpırtıları mı ki?

benim dr 2 liden sonra 3 lüye grek yok dedi 2 li daha yeni testmiş...

ailesine hayırlı bi evlat olur inşallah. bende öğrenmek istiyorum artık yaa. sen kaçıncı haftada öğrenmiştin?

amin :Saruboceq:
aslında 13. hafta filandı %60 erkek dedi sonra 15mayısta gittim dr a ozaman da 16 hafta filandı kesin erekek dedi süpriz olmassa şimdi haziranın 20 sinde tekrar gitcem 20 haftalık f,lan olcak o zaman

hımmm kız istiyorsun heee canım tabiki bebeğine kıyamazsın ewet çokda stresli oluyor ama en azından sağlıklımı değilmi diye içinn rahat ediyor allah korusun kötü bişey olsa doğrduktan hemen sonra sana bebeğinde bir sakatlık war deseler o durumu o halinle kaldıramazsın ama hamileleiğinde doğurana kadar kendini alıştırır insan rabbim kimseye öyle kötü günler yaşatmasın bence yaptır zaten büyük ihtimallede temiz çıkar allahın izniyle atlatırsın üçlüyü

yok bacım kkızımdada kullanmadım ben inanmıyorum o kremlere çatlamasa sanatçılar çatlamazdı para mook gibi onlarda bundada bişey kullanmıyorum

çatlak önleyici bişey kullanıyo musun? bizede bi fikir veriri misin? deneyimlisin ne de olsa

kişiden kişiye değişiyor kız arkadaşımdada olmadı benim ablamların hepsinde oldu bi bende olmadı neyden kaynaklanıyor bilmiyorum sanırım rahimin esnek yada cildin esnekliğiyle olabilir birde belleri ince olanlar çok çatlıyor benim ablamların belleri inceydi benim belim kalındı ona bağlıyorum ben

benim belimde epey kalın. o zaman bende çatlamam:teytey:

banada dr.mustela die bi krem verdi sabah akşam onu sürüyorum karnıma.bacaklarıma bide kalçamada bebk yağı sürüyorum.çatlaklar biraz genetik sanırım.bide ben zaten tombiş bi anne adayıyım kesin çatlarım heralde daha fazla nekadar kiloya dayanırki bu vücut :):)

amaaan bırakın çatlayı wersin gacılar boşwerin ne olcak yani bebekler iyi olsunda
kimiside çok acayip çatlıyor heryeri kolları bilem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…