ahanda yandın yavrum ikincide şöle yumurtanın çatlaması zamanına falan denk getir bariiiicanım kısmetse ben 2 istiom kocişte erkek olana kadar deyü Çok üzgünüm çoook 2. de bulamazsam zıçtım yane :roflol:
walla canım risk yoksa gerek yok diye düşünüyorum ben yaptırmadım daha doğrusu dr.istemedi ama bunda ister mi bilemiyırumoff napsam ben yaa ibni sinada mı yaptırsamkiii
yoksa eyüp ekicide mii
risk yok o nedenle o kadar iyi dr. agitmek gerekli mi bilmiyorum kararsız kaldım yaa
maş.kıs iyi cesaret ben kalabalık aileyi seviyoırum ama yeter bu kaaa diyorum.ama kociş her odaya bi çocuk yapalım diyor düşünün yani evde 6 oda var:1shok::1shok::roflol::roflol::roflol:
ben 3 istiyom veya 4 ama ne zaman yapcaam hakkında hiç fikrim yok :roflol:
iyiyim kuzum oğluşta iyi uyuttum keratayı geldim buraya.olabilir dadlum yaa bi görüşemedik sözde aynı semtteyiz yawyok nan övdüğümden diiilde hani güsel isim biliyon mu:jeyyar:
şımarmayın nan ne hemcik rapor neyin alıyonuz bakk bize taşş gibiyiz maşalllahh:dilcikar::asigim:
ay efet yaa kartanesi nan gel şimdiden kertelim şunnarı vereliniortak
nan alışverişi barabar yapak çıkrıkçılardan bizim müşterilere giderükk indirim neyin annarsınyaa hemde hepsini toplucana alarız.sengözlerimebaksanab hem ben gelin kıza bişiler bakarım kaydirigubbakcemile3
bizde maşşallah hiçbirini es geçmedük hee
nan ağlamaz merak etme sıpalar arabada hiç çıt çıkarmıyolar. ben oğluş 6 aylık olana kadar izinliyim sora işe tıpış tıpış
itek nannn naberr oğluş napiyo kıs ?? datlım bi akşam üzeri de görüşebilirük sen nerde ne zaman nasıl istersen özelden yaz bana tımammııı
iteeekk oğluşun adı neeeeeee allam ya çok tatlı maşallah subhanallah nazarlardan kazalardan belalardan korusun rabbim tüm meleklerimizi ve senin oğluşunla göbüşündekiniii ankarada olsam falla sevmeye gelirdim ben bunu yauwwwwwww
kızlar çağla şikel evine ultrason almak istiyomuşş kaydirigubbakcemile2
KARTANESİ bizim hastane ayrıntılı ultrasonu 90 a özel sağlık sigortasına 150 liraya çekiyo eyüp ekici 250 tl çekiyo habarın ossunnn
kızlar çağla şikel evine ultrason almak istiyomuşş kaydirigubbakcemile2
nan öıkrıkçı çarşısına gideceniz beni çagırmayacagınız hee.tabee siz ulustanız gideceksiniz dimi...bende gitmek sitiyom alışverişin bi kısmını oradan alacam oranın adı çıkrıkçımı bilmem ama hem magazalar var kapalı çarşı kimin ikizlere bir kaç bişe aldıydık oradan ana kucagı bebk arabası kiyafet falan hemide ucuz markalara göre...
ne var bende istiyorum:1closedeyes:ama sadece istemekle yetiniyorum-tatlicadiarzu-kızım onda para dünya kadar o makinayıda alır dr.da alır evine:roflol:
tipik kasım anası isteği bu diimi amaaa :roflol:
yakk biz diyoz daha ne zman gidecez bakalım...ama giderüz dimi kızlar...neyse bana müsade bugünde bitti iş..hadi iyi akşamlar..yarın doktora gidecem sonunda şükür
nann çıkıkçılar pahalı beee oğluşa 1-2 bişey alıyım dedim piyasadan farklı fiyatı.bende sincanda bi bebek mağazası buldum 2 katlı herşey var çok hoşuma gitti.oğluşa yazlıkları oradan aldım 150 ile oğluşun sezonunu kapattım.bu bebişde oradan almayı düşünüyorum aradığım herşeyi buluyorum yaa
ahanda angaralılar alışverişe gidiyler abbaaoowww yoların sizi gıııızzzzzz
yok devekızlar çağla şikel evine ultrason almak istiyomuşş kaydirigubbakcemile2
nan mavi sen de gel deyos bi randevu vermiyon netceez valla giderkene açık ilan verceem beni seven gelsin deyii:lepi:nan öıkrıkçı çarşısına gideceniz beni çagırmayacagınız hee.tabee siz ulustanız gideceksiniz dimi...bende gitmek sitiyom alışverişin bi kısmını oradan alacam oranın adı çıkrıkçımı bilmem ama hem magazalar var kapalı çarşı kimin ikizlere bir kaç bişe aldıydık oradan ana kucagı bebk arabası kiyafet falan hemide ucuz markalara göre...
efet yaa fazla stress yapmak da bebiş için tehlikelihee hepsi öyle diyorlarda alan yok..aman bee biz ters bişe görsek evham yaparuzz
hrs nere nan ? senin sağlık sigortan ne ki ? akropol ü aradım ben 100 tl dedi ama dr. muayene de olcaksın yani 100 de o olsa eder 200-tl düzen e de sordum düzen de 240-tl benim sigorta %80 i karşılıyoefet bizimki 90 mış emmee 12sinden sonra randevu vermiyolar gıı
şimdi hrsyi aradım dedim bu başka bişeymiş yok dedi baştan ayak parmaklarına kadar herşeye bakılıyo anomali var mı diye dedi dvd ye de kaydediyolarmış bi de renkliymiş ama bizim sağlık sigortasının ödeyip ödemediği hala muallak oraya gideince öğrenebilcem provizyon alırken -tatlicadiarzu- ama 320 lira yaa ya ödemezse bizim sigortaa gerçi 3 boyutluyu ödüyomuş emmee
ay gideyim ödemezse girmem bi yer daha ayarlıyım ibni sina falan zemuszemus
nannn bi bildiğimiz var heraldee olmadı toplaşır sincana giderük nee yanii sen bisi götürüsün olmazmı ?hihoyyytnann çıkıkçılar pahalı beee oğluşa 1-2 bişey alıyım dedim piyasadan farklı fiyatı.bende sincanda bi bebek mağazası buldum 2 katlı herşey var çok hoşuma gitti.oğluşa yazlıkları oradan aldım 150 ile oğluşun sezonunu kapattım.bu bebişde oradan almayı düşünüyorum aradığım herşeyi buluyorum yaa
he yaa ben oradan alacağım işte kardelen giyimhıı biliyom gıı ben orayı dayımlar orda da geçen gün oraya uğrayıp hediye aldıydık iyii dedik çok ucuzmuş bebiş daha yoktu hatta piyasada oluna burdan alırık dediydik
nan angaranın alışverişinden nolcak gıı kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?