yok deve
nan mavi sen de gel deyos bi randevu vermiyon netceez valla giderkene açık ilan verceem beni seven gelsin deyii:lepi:
efet yaa fazla stress yapmak da bebiş için tehlikeli
hrs nere nan ? senin sağlık sigortan ne ki ? akropol ü aradım ben 100 tl dedi ama dr. muayene de olcaksın yani 100 de o olsa eder 200-tl düzen e de sordum düzen de 240-tl benim sigorta %80 i karşılıyo
nannn bi bildiğimiz var heraldee olmadı toplaşır sincana giderük nee yanii sen bisi götürüsün olmazmı ?hihoyyyt
nan kartanem raporu koparttın şimdide gevezelikmi yapıyon ha
ben de fazla giremiyom iş güçlerden girdiğimde de geçmiş çok olunca sizin yüzünüzden okuyamıyom işte
kızlar çağla şikel evine ultrason almak istiyomuşş kaydirigubbakcemile2
kız kıyamam ben ist gidebilirsem sanada alarım çeşit çeşit kızz üzülmehe yaa ben oradan alacağım işte kardelen giyim
walla sizin gibi şanslı değiliz kızımmm benim görümcenin kızları ist.dan bi geliyor fıstık gibi walla burada hiç bulamıyorum onları birde buranın yarı fiyatı naniknanik
hoşgeldin zeytüüünn nörüyon gııııınan kartanem raporu koparttın şimdide gevezelikmi yapıyon ha
ben de fazla giremiyom iş güçlerden girdiğimde de geçmiş çok olunca sizin yüzünüzden okuyamıyom işte
ben bebek arabası ve kıyafetlerin bir kısmını çocukları büyüyen yakınlarımdan alcam nann nie para veriim çocuğun yediği helal giydiği haram derler bizdeolur güzelim benim annemler sincanda her hafta oradayım bu haftada bebek arabasına bakmaya gideriz herhalde oraya bizim ufaklıkla başlayacağız artık gündüz gezintilerinekaydirigubbakcemile2
okuma güzelim gel buraya yaww ne yaptın canısı yerleştin mi nasıl ev rahat mı bak merak ettüm şimcik.he bu arada şu güsel göbişinle biraz foto koyda cillop anneye bakalım yaw:roflol:
hrs nere nan ? senin sağlık sigortan ne ki ? akropol ü aradım ben 100 tl dedi ama dr. muayene de olcaksın yani 100 de o olsa eder 200-tl düzen e de sordum düzen de 240-tl benim sigorta %80 i karşılıyo
nan kartanem raporu koparttın şimdide gevezelikmi yapıyon ha
tabi ilkinde düşük oldu ya oda napsın bizim gibi merak ediyo işte yazık kızzzz
ama çağlayada gıcık oluyom benim adamı kaptı pis gacı:roflol: kociş duymasın kaydirigubbakcemile3
slm kızlar
kartanesi evdeymişsin
iyiyim güzelim işte bıdıkla uğraşıyorum ayy bide düğün varmış kıs kıyafeti ayarladın mı daha doğrusu buldun mu giyecek birşeyvalla toplandım canım sonunda.ev rahat önceki yerle karşılaştırdığımda artıları çok var
hele bide arkada çardağımız var bebişimi orda havalandırırım ne güsel olurhihoyyyt
göbüş için yarını bekleyin canım.yarın tam 4 ayım doluyor artık
sankim bu hafta çok şişti göbüşüm
tatilde giyeceklerime bakam dedim bugün çoğu olmuyo ya çıldırcamdelikafadulden
sen neler yapıyon
abooow herkes gitmiiiş
nan bu neslüynan karalar tayfası nereye kayboldular kendilerine gizli bi topic mi kurdular nee
elifsun gacısı da yok ortalarda
asıl destna yok yaa çok merak ediyom onu en son 3lüsonuu alcaktı
ahanda angaralılar alışverişe gidiyler abbaaoowww yoların sizi gıııızzzzzz
he valla zeytünüm nan akşama kadar burdayım bu kk yüzünden başım ağrıyo benim heralde :roflol:
abooow herkes gitmiiiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?