2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlar a.s.

bide kıslar benim belim hep ağrıyo ya
ayaklarımın üzerine basarken belim çok acıyor
bu bel oğluşumu nasıl taşıyacak bilmirem valla

geçmiş olsun.. benim de kuyruk sokumumda ağrım oluyor... ne yürüyebiliyorum ne de yattığım yerde dönebiliyorum.... fıtık mı başka bişey mi bilemiyoruz çünkü film çektiremiyorum... dayanıcaz bi şekilde canım...

PSİKOLOG/PSİKRİYATİST MEHTAP KAYAOĞLU'UNDAN‏

'Senin sayende' demiyorsanız,'senin yüzünden' de demeyin hiç bir zaman.

paylaşımın için teşekkürler cerin... gerçekten de çocuklar en ufak şeylerden bile hemencecik etkileniyorlar... herşeyimize dikkat etmemiz gerekeek....

vallahi en baştan beri 3 tane içiyom folic dr 4. aya kadar kallanacan dedi
bizim dr herkişe 4. aya kadar veriyormuş

canım ilk 3 ay bulantı ikinci 3 ayda baş ağrıları son üç ayda da mide yanması ve uyku problemleri yoğun olurmuş
ben ilk 3 ay mide yanması çektim şincik bulantı ve baş ağrısı çekiyom
son ay ne ederim bilmeyom kaydirigubbakcemile2

atarız bebeleri arkaya ooh gez anam gez
zaten benim herüf askere gitcek artık dr. a falan kendim götürcem heralde mafoldumben
anam asker yolumu bekleyecen ben herife nişanlıyken git gel sonra evlenek didim
evlenince çocukla felan yolunu bekleyemem dediydim
çünkü evde tek kalmamı istemezlerdi annemlerde kaynanamlarda
1 hafta anamda 1 hafta kaynanamda gezerdim artık
bu yüzden nişanlılık dönemim uzundu emme şincik rahatım nasıl olsa

kuzum şu uzun dönem işine kalmasın bari inş. kısa dönem yapar

2 ay ücretli izin kullancam sorada 1 yıl ücretsiz izne ayrılcam kısmetse işe döndüğümde nasip olursa 3 aylık hamile olmayı duşunuyom sora bi tane daha pırtlatcam işallah sengözlerimebaksanab
ohh pırtlat bacım yakışır
bende 3 felan düşünüyom emme bakalım nasıl ne zaman olur bilemem
1 kızım olursa ona Allah izin verirse 1 kız kardeş istiyo
benim yokta çok zor oluyo o yüsden
ee 1 dene de erkek olsun bari derken 3 e tamamladık alkisalkisalkis vereliniortak
kız anam inşalla sana benzer kızında bende baktım fotolara çok hoş bi hatunsun heeee
:roflol::roflol:
ben 3 istiyom veya 4 ama ne zaman yapcaam hakkında hiç fikrim yok :roflol:
bende 3 deyom kısmet yaaa kendi gelir zamanında

bende uzunca bir zamandır hissediyorum
gerçekten çok güzel bir duygu anlatılmaz :)
ayy bende kıpraşmalar hissediyom sankim

benimde ilk zamanlarda lekelenmelerim oluyodu. o zamanlar doktor ilişki yok dedi. ama bizimki hala bişey etmeye korkuyoo. nerdeyse ben atlıcam herifin üstünesırnaşık şey
bizde bi sorun yoktu emme 3 ay korkudan yaklaşmadık bilem
şinckde ara sıra oluyoo oda ben eyii olursam hihoyyyt

üleyyynn bulantı diye diye benim geçmiş olan bulantılarımı yeniden alewllendireceksiniz
ne edim yaa ben çekiyom işte azcık sende çek ne var kii

dün akşam dışarda bişeler yerken 1 bardak taze portakal suyu içtim.... sen misin o portakal suyunu içen... sabaha kadar rahatsız etti beni.... bi daha da içmicem yaaaa

günaydın kızlar a.s.
ben çok etkilendim sizinlede paylaşmak istedimm

etkilenmemek eldemi kız gözlerm doldu zor tutuyom kendimi mafoldumben
çocuklar çok saf yaa paylaşım için teşekkür ettim canım

ASEBA mide bulantın için yanında devamlı kuvvetli bir naneli şeker taşı zordur ama napcaz dayan az kaldı 5 ay:)))

canım senin çektiğin şeyin aynısını bende yaşıyorum ne iş yapmaya ne de yürümeye gelmiyor. ben kuyruk sokumu acısını hamileliğim başladığından beri yaşıyorum. dr a sorduğumda rahim genişlediğinden sancı oraya vurur dedi. öyleki kasılıp kalıyorsun ani bi şekilde değil mi ?

ben dün akşam bebeğimi hissettim ya çok mutlu oldum bekledim bidaha haraket etsin diye ama yokkkkkkkk(
tam göbek deliğimin altında sanki böyle bişey kaydı gitti hazırlıksız yakaladı dikkat edecektim yoksam

KARTANESı bacımmmmm sende benim kaderimdenmişsin bende eşimle evlendikten sonra askere yolladıydım seninkide 5 ay kısa dönem yapcak dimii. çabucak geçer hem bebişinle nasıl geçtiğini bilem anlamassın. ne zaman gidiyor askere seninki? Allahım sana şimdiden bol dayanma gücü versin canım.

bu arada FACEDEKı ekledğim bayanlar çok şahanesiniz bayıldım hepininz ne cicisiniz öyle. nazar değmesin

canım naneli sakız vardı ondan atıyordum önceden işe yarıyodu
fakat bu son günlerdeki bulantı acayip sakız ağzımdayken azcık konuşam
midem dah beter oluyo değişik bişey annatamam kafamçokkarıştı

bende de var belimde ağrı ve son günlerde özellikle koltukta felan uzandığımda
dönerken bağırarak dönüyom ağrıyo kocişte korkuyo bişe mi oldu diye
çok değişik bir ağrı emme ben son aylarda olur deyi düşünüyodum
biz şimdiden başladık fisfisfis son aylarad niderik

günaydın kızlar kimsler yokmu ben sayfaları dahada ilerlemiş bekliyordum emme...coraspin aspirin gibi bir degişigi beb aspirini büyüklügünde sanırım kan sulandırıcı falan için veriyormuş doktor..kalp hastalarıda kullanır genelde..coraspin yada bebk aspirini içince fazla şişlik olmazmış ama benim ayaklarım normalde her yaz şişerdi ayk bileklerim ayagım şimdide başladı gebeliktende olsa gerek erken başladı.. normalde akşam şişerdi şimdi gündüzden şiş oluyor ve geriliyor ayagım...

lenn benide ekledin miii

sağol canım hoşbulduk. o kızımn bebeklk fotoğrafı şimdi 4 yaşında abla oldu. sakın kendini kötü hissetme herşey eski haline dönüyor öneml olan sağlıklı olmanız canım.

günaydın canlariimmm a.s. sabah sabah yine bulantı muabbeti ay herkesi kurtarsın ne diyem biz gitgide geriye mi dönüyos yaw benim ağzımda da o metal tadı başladı yineee :çok üzgünüm: iştahsızlık tavan yapmış durumda aman yaaa kafamçokkarıştı

hoşbulduk canım benimde kızım 4 yaşında. onda sorunsuz geçirmiştim. risk 224\1 çıktı amniyosentezimi 2 gün önce yaptırdım sonuçlarımı dört gözle beklyorum canım

kızlar günaydın herkese bu aralar pek giremiyorum neler yapıyosunuz bakayım

kızzzzz afeti devrannnn karakızın annesi karakızzzz günaydınnn a.s.
bebişimm ya senin yavruşa erkek mi demişti ilk başta dr öle kalmış aklımda sanki şimdi kesin cimcime mi ? işallah anasına benzer valla fidan gibi maşallahhhh

tembeller uyandınızmı
ay bu sabah erken kalktım diyemi başım dönüyor acep sarhoş giyim haaa bisağa bi sola atılıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…