bide kıslar benim belim hep ağrıyo ya
ayaklarımın üzerine basarken belim çok acıyor
bu bel oğluşumu nasıl taşıyacak bilmirem valla
PSİKOLOG/PSİKRİYATİST MEHTAP KAYAOĞLU'UNDAN‏
'Senin sayende' demiyorsanız,'senin yüzünden' de demeyin hiç bir zaman.
vallahi en baştan beri 3 tane içiyom folic dr 4. aya kadar kallanacan dedikartanesi valla uzun zmandır kullanıyorum günde 2 tane içiyordum gçen ay 1 indirdi bu ay ne der bilmem ..aseba 3 tanemi belki kan degerlerine göre böyle istemiştir.valla ya bana bir şeyler eksik geliyor yada fazla bilmiyorum çünkü başım tuhaf bir biçimde agrı gibi oluyor halim olmuyor hiç..
ben ilk 3 ay mide yanması çektim şincik bulantı ve baş ağrısı çekiyomcanım ilk 3 ay bulantı ikinci 3 ayda baş ağrıları son üç ayda da mide yanması ve uyku problemleri yoğun olurmuş
anam asker yolumu bekleyecen ben herife nişanlıyken git gel sonra evlenek didimatarız bebeleri arkaya ooh gez anam gez
zaten benim herüf askere gitcek artık dr. a falan kendim götürcem heralde mafoldumben
ohh pırtlat bacım yakışır2 ay ücretli izin kullancam sorada 1 yıl ücretsiz izne ayrılcam kısmetse işe döndüğümde nasip olursa 3 aylık hamile olmayı duşunuyom sora bi tane daha pırtlatcam işallah sengözlerimebaksanab
kız anam inşalla sana benzer kızında bende baktım fotolara çok hoş bi hatunsun heeeeayyy ağzından bal damlıyor güzelümmmmm ayy oğluşuma alam bari kızını.bende çok istiyorum bu bebişimde bana benzesin diye biraz babanneyi çatlatalım yaw:jeyyar:
sağolsun normalde hiç yapmaz kendine bile bayramdan bayrama yapar ama yaptı işte bunada şüküralkisalkisalkis
bende 3 deyom kısmet yaaa kendi gelir zamanında:roflol::roflol:
ben 3 istiyom veya 4 ama ne zaman yapcaam hakkında hiç fikrim yok :roflol:
ayy bende kıpraşmalar hissediyom sankim
bende uzunca bir zamandır hissediyorum
gerçekten çok güzel bir duygu anlatılmaz :)
bizde bi sorun yoktu emme 3 ay korkudan yaklaşmadık bilembenimde ilk zamanlarda lekelenmelerim oluyodu. o zamanlar doktor ilişki yok dedi. ama bizimki hala bişey etmeye korkuyoo. nerdeyse ben atlıcam herifin üstünesırnaşık şey
ne edim yaa ben çekiyom işte azcık sende çek ne var kiiüleyyynn bulantı diye diye benim geçmiş olan bulantılarımı yeniden alewllendireceksiniz
ben çok etkilendim sizinlede paylaşmak istedimm
günaydın kızlar a.s.
geçmiş olsun.. benim de kuyruk sokumumda ağrım oluyor... ne yürüyebiliyorum ne de yattığım yerde dönebiliyorum.... fıtık mı başka bişey mi bilemiyoruz çünkü film çektiremiyorum... dayanıcaz bi şekilde canım....
günaydın kızlar a.s.
etkilenmemek eldemi kız gözlerm doldu zor tutuyom kendimi mafoldumben
çocuklar çok saf yaa paylaşım için teşekkür ettim canım
ASEBA mide bulantın için yanında devamlı kuvvetli bir naneli şeker taşı zordur ama napcaz dayan az kaldı 5 ay:)))
canım senin çektiğin şeyin aynısını bende yaşıyorum ne iş yapmaya ne de yürümeye gelmiyor. ben kuyruk sokumu acısını hamileliğim başladığından beri yaşıyorum. dr a sorduğumda rahim genişlediğinden sancı oraya vurur dedi. öyleki kasılıp kalıyorsun ani bi şekilde değil mi ?
KARTANESİ bacımmmmm sende benim kaderimdenmişsin bende eşimle evlendikten sonra askere yolladıydım seninkide 5 ay kısa dönem yapcak dimii. çabucak geçer hem bebişinle nasıl geçtiğini bilem anlamassın. ne zaman gidiyor askere seninki? Allahım sana şimdiden bol dayanma gücü versin canım.
bu arada FACEDEKİ ekledğim bayanlar çok şahanesiniz bayıldım hepininz ne cicisiniz öyle. nazar değmesin
saol canım ya bende sizleri çok ösledimŞeniz
bide kimseden haberim yok :1no2:
geçmiş de okuncak gibi değil
aralarda bakam dedim çok gevezelik yapmışsınız başım ağrıdı okumaktandelikafadulden
ya ben hiç bir tarafımdan hissetmiyom
ultrason görüntüleri de olmasa varmı yokmu bilemiyecem
ama bu hafta özellikle göbüşümün iyice belirdiğini farkettim
ve kendimi kötü hissediyom kalınlaştım sanki
kendimi beğenmemeye başladım bile
hoşgeldin canım aramızaa.s.
oyy yerim ben o kızını.ne tatlı şey öle
bizde sizin kıslarla avunacaz artık hihoyyyt
canım benım moralını bozma o testlerin güvenirliği ne kadar doğru kı %100 kesin demıyorlar bize.bak arkadaşlarımız amniyosentez sonucu hep güsel haberlerle geldiler şükür.sakın sende moralını bozma tamam mı sana da bebişie yazık...herşey güsel olacak canım..iyi düşün iyi olsun opuyorum
sağol canım elde değil morali yüksek tutmak ama güçlü olmaya çalışıyorum. amniyosentezi yaptırdım şimdi sonuçbekliyorum çok uzun gelecek ama inşallah çabuk geçer zaman.iyi haberlerini alırım.
nesrincim hoş geldin canım kız o testlere okdar kafanı yorma burdaki arkadaşların çoğu onlardan şikayetçi insanın moralini bozuyorlar benimde bir kızım war 3 yaşında ona hamileyken benimde 3 testim riskli çıkmıştı banada amniyosentez yaptılar hem o öyle zor bişey değilki iğne oluyormuş gibi sadece okdar zaten uyuşturuyorlar o bölgeyi korkmana gerek yok sonuçlarda temiz çıkar allahın izniyle riskin kaç çıkmıştı senin benimki 243/1
çıkmıştı
canım benım moralını bozma o testlerin güvenirliği ne kadar doğru kı %100 kesin demıyorlar bize.bak arkadaşlarımız amniyosentez sonucu hep güsel haberlerle geldiler şükür.sakın sende moralını bozma tamam mı sana da bebişie yazık...herşey güsel olacak canım..iyi düşün iyi olsun opuyorum
sağol canım elde değil morali yüksek tutmak ama güçlü olmaya çalışıyorum. amniyosentezi yaptırdım şimdi sonuçbekliyorum çok uzun gelecek ama inşallah çabuk geçer zaman.iyi haberlerini alırım.
canım geçmiş olsun hadi rabbim güzel sonuçlarla karşılaştırsın işallah opuyorumnanaktan
kızlar günaydın herkese bu aralar pek giremiyorum neler yapıyosunuz bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?