2009 Kasm Anneleri

hoşbulduk canım benimde kızım 4 yaşında. onda sorunsuz geçirmiştim. risk 224\1 çıktı amniyosentezimi 2 gün önce yaptırdım sonuçlarımı dört gözle beklyorum canım

heeeç merak etme hiç bişey olmayacak allahın izniyle alacaksın bebeni kucağına şu ana kadar amniyo sentez sonuçlarının kötü çıktığını kimseden duymadım şahsen ben duymadım

ya hakkaten bende heeçç duymadım
yani demekki korkulacak bişey yok bence belki diğer kızlar duymuştur bilemiyom
bacım 18 haftalık
hımmm bizden ilerdesin seninkiin cinsiyeti kızmıydı yoksam benmi yanlış hatırlıyom
krispicim çok tatlı kızın allah uzun ömürler versin ikincinin cinsiyeti bellimi

yok benimki daha belli değil salı günü doktora gidecem nasipse öğrenecez inşallah ama bana kız olacakmış gibi geliyor çünkü bütün şikayetlerim yaşadıklarım belirtiler kızımla aynı bulantılarda aynı ekstra olarak tükürük salgısı we gaz sorunu yaşadım bunda

ay nesrin senin kızda mawişmi benimkide mawiş sanamı çekti benimki bana çekti bakalım ikinci kime çekecek

hayırlısı olsun canım sağlıklı doğsunlarda. benim kuzum da mavişş anneannesine çekmiş benim bıcırğın gözler ama bana benziyor, bende maviş lenslerle idare ediyorum. çok dua etmiştim maviş sarışın olsun diye Allah gönlüme göre verdi.tabi en başta sağlıklı olsun demiştim. ikincilerde inşallah gönlümüze göre olur.

günaydın canım
evet canım benim dr 11+2 deyken bana erkek olabilir diye tahminde bulunmuştu ama Prensesim oluyomuş çok mutlu oldum allah sağlık versin gerçi erkek kız farketmez anası gibi kokoş süslü bişi olcak babamız şimdiden kara kara düşünmeye başladı bile bir kokoşla başedemyiodum ikisi ile nası başedeceğim kesin ikinci bir iş daha bulmam diyo :jeyyar:

kızlar ya bu sabah bende sol tarafımda böle batma hissi gibi bişiler var sizdede oluyomu normal mi bu şimdi merak ettim ya

tekrar günaydın herkese :) ben bugün dışarda olucam gelince geçmişi nasıl okucağımı şimdiden düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…