2009 Kasm Anneleri

nse sanada yazdıydım beni ekledinmi diye biri beklemiş dün kim sen diye tahmin ettim ama sorayım dedim başka eklediklerimde var ama karıştırıyorum anam..

ben de hamilelikten önce de vardı. ama şimdilerde çok daha kötü oluyor.. sürekli aynı durumda kaldığım ya da iş yaptığım zamanlar daha çok oluyor. internetten okuduğuma göre o bölgede çatlak olabilirmiş...

Günaydın Kasım Anneleri a.s. a.s.

İzmir Yağmurlu dün geceden beridir sürekli yağıyor bereket olur inş.Sgumuşumu merak ediyorum umarım iyidir..Birde Nesliyi göremedim..

karakızz birtanem benim batma hissi korkma canım heleki aniden dönerken aynısını yaşadım hemde dün akşam kramp girer gibi oluyor ama hemen geçiyor endişelenecek birşey yok bundan sonrası rahim hızla büyüyor tatlım..detayla anlatırım sana birazdan:)

kıııııız yarım saat önce uyandım kahvaltı yapmadan damladım buraya.açıııııııııııııııııııım
ne war bende açım kızımın uyanmasını bekliyom beraber kahwaltı edecez uyanırsa hanfendü

kurtlu mutfağımı topladım böğğğğğ şimdide peynir ekmek yemeye çalışıyom

uyyiiii bak bak işlerini hallediyo karu bende burda pinekliyom ben bugün erken kalktım yaaa çenem düştü iyimi bende yarın 12 de kalkacam maaannneee işteee

günaydın kızlaaar
nediyonuz bakemm
ayy gece rüyalarıma girdi be şu ayrıntılı ultrason işi kafamçokkarıştı

kızlar bendede geceleri sağa sola dönmek işkence oluyor her dönüşte uyanıyorum ki ben çok dönerim.ayyyyy hele bu gece çıldırcaktım ya kaç kere uyandım offfffffffffffff.benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…