2009 Kasm Anneleri

hoşbulduk canım sende hoşgeldin a.s tatl iyi gelmiyor demekki sana canım cinsiyet belli oldumu seninn prenses galiba seninkidee bu kadar saklandığına göreeehihoyyyt

nazlım tatlı dokunuyor demek...geçmiş olsun cnm sen nasılsın ?

Canımm heyecanla yazdıklarını okuyordumalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisGözünüz aydın mavişim yaa nasıl sevindim anlatamam bir prensesimiz daha oluyor Allaha emanetSağlıklı olması en güzelii Rabbim sizlere bağışlasın canım..
Ben daha iyiyim dediğim gibi süt içtim şimdi toparlamaya çalışıyorum evet cnm tatlı uzak durmalıyım kesinleşti olsun varsın napalım nasılsa meyva yiyorum oradan alırız tatlı ihtiyacını :1hug:

Çok öperimm mavişim çok sevindim çokkhihoyyythihoyyythihoyyyt

hoşbulduk canım sende hoşgeldin a.s tatl iyi gelmiyor demekki sana canım cinsiyet belli oldumu seninn prenses galiba seninkidee bu kadar saklandığına göreeehihoyyyt

İnanın bilmiyorum ama artık yazıldıkça böyle bende heyecanlanıyorum..alkisalkisalkisalkisalkisalkisHayırlısıyla bizde öğrensek minik minik hazırlıklara başlamak istiyorum malum baksanıza günler hızla akıp gidiyor Çok sıcaklarda gidip alışveriş vs yapmam zaten 7 aydan sonrasını büyük parçalara bırakırım derken yavaşyavaş birşeyler olur nasipse..Off hepsi çok heyecanlı bu işlerinkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet çok heyecanlanıyorum herşeyden almak istiyorum annem dur biz alıcaz diyor ama dayanamıyorum hiç örgü bilmiyodum miniğim için ördüm bi yelek komşu teyzem öğretti saolsun çok şeker oldu bende öptümopuyorumnanaktan

gözün aydın cnm allah prensesini
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

destna nazlı canlız sagolun..destacım valla evde tekrar tartılmadım ama doktorun tartıda çok fazla farklılık yoktu ..sanıyorum 1 buçuk 2 kilo arası almışım bu arada 4 ay bitti sayılır.nazlıcım cnm bende kız içimden geçiyordu ama erkek olacagını hissetmiştim belkide çevrenin etkisinde kaldıgım için olsa gerek..rabbim sanada hayırlısını nasip etsin..cnm benim

Ayy ayy maşallah canım yaa harikasın vallaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanBen örüyorum ama henüz hiç birşey yapmadım Halamız yapıyor zaten oğluşumdanda renk renk var onlarda yepyeni duruyor zaten tek kalan onlarkaydirigubbakcemile3

Çok zevklidir ama kendi bebişine birşey örmek opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

MUREDA hoşgeldin geçmiş olsun:1hug:

walla desti ben dedim kesin bu yaylada falandır geziodur elekçi dedim günahını almışım kıı o işleri yap yap sen bende bi iki coştum sora bi kanama tırt 10 gundur raporlu yatıyommmm dikkat et kendüne delü klava:

ohh ohh gözünaydın canm oğluma bir arkadaş daha geliyor kaydirigubbakcemile2

başka kimler öğrendi cinsiyeti bakiyim ben yokkeneea.s
benimde oğlum olcekkk cnm sen nerelerdesin
gözün aydın canım
ahaa oğluma bi kız daha:teytey:

Aminn canım aminn hepimize hayırlısı nasip etsin..Kesinlikle çevrenin etkisidir ama annelerin içinden geçen hep doğru çıkıyor bu yapılan araştırmalardada ispat edilmiş işte en güzel örneklerden biride sensinkaydirigubbakcemile5:teytey:a.s.

ohh ohh gözünaydın canm oğluma bir arkadaş daha geliyor kaydirigubbakcemile2

başka kimler öğrendi cinsiyeti bakiyim ben yokkeneea.s

ben öğrendimm kızım olcak inşşş..karakızında kızı olcakkk ebiscenin oğluşu gelio dilmuhunda oğluşu olcakkk bunlar geldi aklımaakaydirigubbakcemile

günaydın nazlışşş ya bu mideler tamamen ne zaman geçcek höff doğum yaklaştı nerdeyse beaa delikafadulden

ayyyyy mavişimmmmmmmmmmmm çok sevindim tatlımmmmm minik prenses gelio inş sağlıkla gelsinnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

şimdide resimdeki gibi tatlı bir bebgim olmasını tatlı bir bebgimin olmasını istiyorum rabbimden gözleri benim yada anaannesi gibi olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…