Günaydın Kızlar a.s.
Elifsun ,nehiriver ,Gözünüz aydın kızlar çok sevindim..a.s. a.s.
Destnacım hoşgeldina.s. Kendini çok fazla yorma dikkat et cnm ..
Bende dünden beri akşam üzeri yediğim minicik bir tatlı yüzünden midemle uğraşıyorum bugün daha iyi gibi ama bakalım..Demektirki uzak durmaya devam..
nazlım tatlı dokunuyor demek...geçmiş olsun cnm sen nasılsın ?
hoşbulduk canım sende hoşgeldin a.s tatl iyi gelmiyor demekki sana canım cinsiyet belli oldumu seninn prenses galiba seninkidee bu kadar saklandığına göreeehihoyyyt
İnanın bilmiyorum ama artık yazıldıkça böyle bende heyecanlanıyorum..alkisalkisalkisalkisalkisalkisHayırlısıyla bizde öğrensek minik minik hazırlıklara başlamak istiyorum malum baksanıza günler hızla akıp gidiyor Çok sıcaklarda gidip alışveriş vs yapmam zaten 7 aydan sonrasını büyük parçalara bırakırım derken yavaşyavaş birşeyler olur nasipse..Off hepsi çok heyecanlı bu işlerinkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın kızlar dün size yazdıktan sonra biraz işim oldu sonra doktoru aradım çagırdılar apar topar gitmek zorunda kaldım...sizede haber vermeden kapattım...çünkü hemen gelebilirseniz gelin dediler...bebişimde bende gayet iyimişiz kilo alımımda gayet iyi ben daha fazla alırsın diye korkmuştum dedi..bazı sorularım vardı cevaplarımı aldım bizim bebiş yine hareketli herşeyi gayet net belli idi eşim de çok bariz farkettim dedi parmagını emişi hareketler yapışını çıkmadan bize el salladı yavrum..ama heycandan ne boyunu ne gramını soramadım...zaten gittigimde tansiyonum bile biraz çıkmıştı..ayakalrımın şişligini sordum sürekli oturmamamı arada çıkıp yürümemi hergün en az bir saat yemekten sonra yarımşar saat olmak üzere yürüyüş yap dedi..şimdi ilaç falan eklemedi..haftaya tekrar gidecem 3 lü için..sonrasındada zaten yine ayrıntılı için gün verecek ne zman yaptıracagıma dair...
ve şimdi gelelim aylardır sabırsızlıkla merakla bekledigim cinsiyete..prensesimiz geliyorrr:teytey::teytey::teytey: benim gibi kokoş olursa babamız yandı zemuszemuszemuszemus doktorum bile kız olduguna çok sevindi ilk bebek kız iyidir dedi..rabbim hayırlısını nasip etsi,n diye dua etmiştim hep... işte benden bu kadar...rabbim bundan sonra saglıkla gelmesinide nasip etsin..
selam kızlar cinsiyeti öğrendik bugün uzun uğraşlar sonucu listeye bir playboy daha ekleyebilirsiniz :) oğlum gelio :)
evet çok heyecanlanıyorum herşeyden almak istiyorum annem dur biz alıcaz diyor ama dayanamıyorum hiç örgü bilmiyodum miniğim için ördüm bi yelek komşu teyzem öğretti saolsun çok şeker oldu bende öptümopuyorumnanaktan
canım Allah razı olsun merakta bıraktım sizi ama bende sizi çok merak ettim şimid girebildim biizm net yoktu aannemlerden de siteye giremedim bi türlü kudurdumkartanesii kızınmı olucak elif falan yazıyorduu hayırlısı olsun canım gelin adaylarıma yazıyimmalkisalkisalkis
bu arada ne yaptım 3lü testin sonucunu aldım doktourma gösteremedim ama sağlık ocağına gittiğimde ebe baktı zaten risk falan yok diyorr 10 haziranda da araştırma hastanesinde bir ultrasona giricem karnım kocaman olduu bebeiş oldukça hareketlendii artık sende durum nasıl kartanesii
kayınpederim ankarada hastaneydii onların evini boyadık temizledik canım çıktıı valla bugünde kendii evimin camlarını sildim tülleri yıkadım güneşlikler perdeler yarına kaldıı çooookk özledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii herkes iyi inşş cinsiyeti kimler öğrendii ben yokken bakiyimmkaydirigubbakcemile2
benimde oğlum olcekkk cnm sen nerelerdesinohh ohh gözünaydın canm oğluma bir arkadaş daha geliyor kaydirigubbakcemile2
başka kimler öğrendi cinsiyeti bakiyim ben yokkeneea.s
gözün aydın canımgünaydın kızlar dün size yazdıktan sonra biraz işim oldu sonra doktoru aradım çagırdılar apar topar gitmek zorunda kaldım...sizede haber vermeden kapattım...çünkü hemen gelebilirseniz gelin dediler...bebişimde bende gayet iyimişiz kilo alımımda gayet iyi ben daha fazla alırsın diye korkmuştum dedi..bazı sorularım vardı cevaplarımı aldım bizim bebiş yine hareketli herşeyi gayet net belli idi eşim de çok bariz farkettim dedi parmagını emişi hareketler yapışını çıkmadan bize el salladı yavrum..ama heycandan ne boyunu ne gramını soramadım...zaten gittigimde tansiyonum bile biraz çıkmıştı..ayakalrımın şişligini sordum sürekli oturmamamı arada çıkıp yürümemi hergün en az bir saat yemekten sonra yarımşar saat olmak üzere yürüyüş yap dedi..şimdi ilaç falan eklemedi..haftaya tekrar gidecem 3 lü için..sonrasındada zaten yine ayrıntılı için gün verecek ne zman yaptıracagıma dair...
ve şimdi gelelim aylardır sabırsızlıkla merakla bekledigim cinsiyete..prensesimiz geliyorrr:teytey::teytey::teytey: benim gibi kokoş olursa babamız yandı zemuszemuszemuszemus doktorum bile kız olduguna çok sevindi ilk bebek kız iyidir dedi..rabbim hayırlısını nasip etsi,n diye dua etmiştim hep... işte benden bu kadar...rabbim bundan sonra saglıkla gelmesinide nasip etsin..
selam kızlar cinsiyeti öğrendik bugün uzun uğraşlar sonucu listeye bir playboy daha ekleyebilirsiniz :) oğlum gelio :)
destna nazlı canlız sagolun..destacım valla evde tekrar tartılmadım ama doktorun tartıda çok fazla farklılık yoktu ..sanıyorum 1 buçuk 2 kilo arası almışım bu arada 4 ay bitti sayılır.nazlıcım cnm bende kız içimden geçiyordu ama erkek olacagını hissetmiştim belkide çevrenin etkisinde kaldıgım için olsa gerek..rabbim sanada hayırlısını nasip etsin..cnm benim
ohh ohh gözünaydın canm oğluma bir arkadaş daha geliyor kaydirigubbakcemile2
başka kimler öğrendi cinsiyeti bakiyim ben yokkeneea.s
Günaydın Kızlar a.s.
Elifsun ,nehiriver ,Gözünüz aydın kızlar çok sevindim..a.s. a.s.
Destnacım hoşgeldina.s. Kendini çok fazla yorma dikkat et cnm ..
Bende dünden beri akşam üzeri yediğim minicik bir tatlı yüzünden midemle uğraşıyorum bugün daha iyi gibi ama bakalım..Demektirki uzak durmaya devam..
günaydın kızlar dün size yazdıktan sonra biraz işim oldu sonra doktoru aradım çagırdılar apar topar gitmek zorunda kaldım...sizede haber vermeden kapattım...çünkü hemen gelebilirseniz gelin dediler...bebişimde bende gayet iyimişiz kilo alımımda gayet iyi ben daha fazla alırsın diye korkmuştum dedi..bazı sorularım vardı cevaplarımı aldım bizim bebiş yine hareketli herşeyi gayet net belli idi eşim de çok bariz farkettim dedi parmagını emişi hareketler yapışını çıkmadan bize el salladı yavrum..ama heycandan ne boyunu ne gramını soramadım...zaten gittigimde tansiyonum bile biraz çıkmıştı..ayakalrımın şişligini sordum sürekli oturmamamı arada çıkıp yürümemi hergün en az bir saat yemekten sonra yarımşar saat olmak üzere yürüyüş yap dedi..şimdi ilaç falan eklemedi..haftaya tekrar gidecem 3 lü için..sonrasındada zaten yine ayrıntılı için gün verecek ne zman yaptıracagıma dair...
günaydın nazlışşş ya bu mideler tamamen ne zaman geçcek höff doğum yaklaştı nerdeyse beaa delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?