2009 Kasm Anneleri

o zaman sende beni takdir et bende cips yiyomsırnaşık şey hadi tebrik edelim birbirimizivereliniortak

olur cicim ederim aferin sana çok taktir ettim gözlerimi yaşartın grur duydum seninle turkbayragi yürü bee yavrıım seni im tutar vereliniortak

canlizzz başladı özeti bitmek üzree hatta bitti bilee..
aboo dükkanda kaldım ben burdamı izliycem neyse izlemeye baslım ben

ne kadar güzel bişey o annelik duygu allah kiseyi o duygudan mahrum etmesin....:)

umarım sende bu güzel duyguyu yaşarsın daha berakmıssın güzel dileklerin için saol canım amin diyelim

kızlar başım dnüo fıldır fıldır çıkayım artık manyak oldummm ii akşamlarr yarına kadar kendinize ve minnoşlara ii bakınn

canlizzz canım sen antalyadaydın dimiiiii
yaaa kıskanıyommm seni vallaaa
ne güzel oralar yaaa orda yaşamayı çok isterdim...

ben sadece bihteri öldürmek istiyorum :) baştan çıkardı çocuğu yaaa

yok canım onuda bırakmamamm öldürücem kaydirigubbakcemile3
bu arada kocana dicem seniii...
:mymeka:

bu ne yaa zanki bi fıılım vardı ya hani vurun k....ye diye o hesap oldu öldüren öldürene meger ne kadar cani varmıs aramızda :1ninca: laelaelaelaelae

yok kııız ne darılması bende komiklik olsun diye okadar bahsettim yemekten felan
kuzuşum öpem seniiiiiii barışakŞeniz:1hug::1hug:
küsmedimki barışam kıııı ama sen yinede öpebülüsün Şeniz
aşk ı memnu ne zamndı kızlar bende gidim artık bari

hadi güle güle ben o bihtere gıcık oluyom walla behlül geçen onu ekti yaaa içimin yağları eridi:roflol:

kızlar başım dnüo fıldır fıldır çıkayım artık manyak oldummm ii akşamlarr yarına kadar kendinize ve minnoşlara ii bakınn
çok konuştun ondandır sende kendine ıyı bak öptüm seni by by

canlizzz canım sen antalyadaydın dimiiiii
yaaa kıskanıyommm seni vallaaa
ne güzel oralar yaaa orda yaşamayı çok isterdim...
gel yavrım sana da yer var gel yüzek beraber

alkisalkisalkis yagların mı erıdı kız sen ondan zayıfsın ben sana :roflol: diyim

kızlar ay sıkıldım geldim ama gidiyom gene.ben bu kocişi ne edem bilmiyom ay hala gelmedi aman ne muayeneymiş ya.benim muayenem olsa sıkılır beklemekten arabanınki saatlerdir bekleniyo offffffffffff offffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…