kıskandım biz beslenemıyok yabenide taktir et cips yiyom herkes yiyemez laelaelaelaelae
dilmuh güle güle canım
itek sana da güle güle...
kızlarrr ben bu behlülle bihteri öldürmek istiyorummmm..
o zaman sende beni takdir et bende cips yiyomsırnaşık şey hadi tebrik edelim birbirimizivereliniortak
dilmuh güle güle canım
itek sana da güle güle...
kızlarrr ben bu behlülle bihteri öldürmek istiyorummmm..
bihteri öldür behlül bana kalsın:asigim:
aboo dükkanda kaldım ben burdamı izliycem neyse izlemeye baslım bencanlizzz başladı özeti bitmek üzree hatta bitti bilee..
ne kadar güzel bişey o annelik duygu allah kiseyi o duygudan mahrum etmesin....:)
ben sadece bihteri öldürmek istiyorum :) baştan çıkardı çocuğu yaaa
yok canım onuda bırakmamamm öldürücem kaydirigubbakcemile3
bu arada kocana dicem seniii... :mymeka:
kızlar başım dnüo fıldır fıldır çıkayım artık manyak oldummm ii akşamlarr yarına kadar kendinize ve minnoşlara ii bakınn
yok kııız ne darılması bende komiklik olsun diye okadar bahsettim yemekten felanbende kocişe kaktırıyom napim alkisalkisalkis
aboo o nasılebeymiş ben olsam atlardım üstüne :mymeka:
yavrım krispi çıt diye kırıldın mı yoksa bize şaka ettiydik öpimde barışak Şeniz
küsmedimki barışam kıııı ama sen yinede öpebülüsün Şenizkuzuşum öpem seniiiiiii barışakŞeniz:1hug::1hug:
aşk ı memnu ne zamndı kızlar bende gidim artık bari
çok konuştun ondandır sende kendine ıyı bak öptüm seni by bykızlar başım dnüo fıldır fıldır çıkayım artık manyak oldummm ii akşamlarr yarına kadar kendinize ve minnoşlara ii bakınn
gel yavrım sana da yer var gel yüzek berabercanlizzz canım sen antalyadaydın dimiiiii
yaaa kıskanıyommm seni vallaaa
ne güzel oralar yaaa orda yaşamayı çok isterdim...
yok kııız ne darılması bende komiklik olsun diye okadar bahsettim yemekten felan
küsmedimki barışam kıııı ama sen yinede öpebülüsün Şeniz
hadi güle güle ben o bihtere gıcık oluyom walla behlül geçen onu ekti yaaa içimin yağları eridi:roflol:
çok konuştun ondandır sende kendine ıyı bak öptüm seni by by
gel yavrım sana da yer var gel yüzek beraber
alkisalkisalkis yagların mı erıdı kız sen ondan zayıfsın ben sana :roflol: diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?