2009 Kasm Anneleri

kızlar içimizde bir canlı büyüyor ağrılar olucak muhakkak ama çok abartlıysa düşünmek lazım tabii kartaneside sağlıkocağına kayıt olmaya gitti herall

ay unigcim çok heyecanlandım bende az kalmışş hakikaten hayırlı haberlerle gelirsin inşş

YOK İŞTE BEN DE TIK YOK BANANE YAAA BEN DE BİR TEKME İSTİYOM:roflol:

YA BEN DE EFE KOYMAK İSTİYOM EŞİMDE BEĞENMİŞTİ
SONRA ÇEVREDEKİLERDEN ETKİLENDİ KURANDA DA GEÇSİN DEDİ
BANANE YAA BENİM DE EFEM OLSUN AMA:ecrin_bebek:

HADİ GÖZÜN AYDIN CANIM.BEKLEMENE DEYDİ DESENE
ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN CANIM
SAĞLICAKLA KUCAĞINA DA ALMAK NASİP OLUR İNŞALLAH:Saruboceq:
PRENSESLER SONRADAN KENDİNİ GÖSTERDİ DESENE:dance:

ıçime su serptiniz Martla Nesliye çok ama çok sevindim inşallah geldiklerindede güzel haberler vericekler..

Unique birtanem ya aynı durumdayız dünde konuştuk seninle işte dün sizden sonra bir parça tatlı ve hezimeti denemek istedim keşke denemeseydim.. Hala kendime gelmiş değilim ince ince bulanıyorum ve cnm hiçbirşey istemiyor dediklerin aklıma geldikçe bile yetiyorNapıcam bilmiyorum bilmiyorum

Sizlere birşey sormak istiyorum acayip yorgunluk var üzerimde özellikle şu son haftadır yani hiç kalkamasam kalkmam herşey zoruma gidiyor zoraki derler ya öyle yapıyorum herşeyi ama atıyorum kendimi sonra yatağa.....Henüz hiç vitamin kullanmadım ben sadece Ferro Sanol kan hapı içtim oda bitti vitamin kullananlardada bu enerji düşüklüğü varmı????Ya böyle olmakta istemiyorum ama içimden kalkmak bile gelmiyor gözüm hep yatakta neşem keyfim yerinde ama bedenen durumum bu..

kızlar nesli msj attı kızı olcakmıs oda kız ıstiyordu allah gönlüne göre verdi valla darısı bana artık çok sevindim yaa yupppiiiii prenses opuyorumnanaktan gelıyooooooo

kızlarr ağrı dolgunluk hissi sancı normalmış
nan sağlık ocağından bi karı aradı beni salı günü bastı fırçayı eve geliolar mış da bizi bulamıyolarmışda kayıt olmam lazımmış da ben gelemem dedim izin alamıyorum eşimi yollasam olurmu ? cevap ; niye eşiniz hamile mi ?
gitcem artık ilk fırsatta

nazlıcım canım bende seninle aynı durumdayım
bende demir hapından başka bişey kullanmıyorum vitaminim var ama
kilo aldırıcak diye hiç içmedim..
sürekli bi dinginlik halsizlik var, yemek yapmak bile işkence geliyor bana
sürekli yatıp dinlenmek istiyorum, çok nadir enerjik oluyorum bugün olduğu gibi
ama oda çok uzun sürmüyo zaten...
belki vitamin içmememizin etkisi vardır. doktorum birde aç kalıyo olabilirsin
ondan olur yada tatlı yememenden demişti...

ben ütümü yapayımda ondan sonra akşam anneme gidicem orda kalıcam
sabah kardeşimin
sbs sınavı var ailece onunla okula gidicez çok heyecanlıyız
dua edin kardeşim için kızlar olurmu hamilelerin duası tutar...
herkeze şimdiden iyi haftasonları diliyorum...

Destna kıs nerdeydin geçmişi okumadım daha
nerelere kaybolmuşsun sen öle de bakam bana
allah kabul etsin canım

sorma canım kayıptım dimii çok özledim hepinizi internette bir problem vardı giremedim annemlere gittğimde de site açılmadı kudurdum valaa çok merak ettim sizi 3lünün sonucu iyi şükür sağlık ocağına kaydoldum ilk aşı temmuzum 1inde haziran 10 da ayrıntılı ultrasona giricem inş kayınpederim ankarda hastanede yatıyordu dönücekler yarın onların evini boyadık temizledik falan baya yoruldum işte yarından sonrada gelen giden ayy çığlık aticimm-tatlicadiarzu-

sen nasılsın oğlun nasıl bakalım iyisiniz inşşa.s.

kızlar nesli msj attı kızı olcakmıs oda kız ıstiyordu allah gönlüne göre verdi valla darısı bana artık çok sevindim yaa yupppiiiii prenses opuyorumnanaktan gelıyooooooo

Tşkler canlizz..Neslimmm gözün aydın tatlımmm Allahım gönlüne göre verdi hayırlı uğurlu olsun inşallahh..Sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin Rabbimm a.s. a.s. a.s.

canım ben elevit içiyorum bir aydır... ona başlayana kadar hiç kilo almamıştım başladığım hafta birden 2 kg aldım... ama benim içmem lazım çünkü çok çelimsizim vücut direncim falan çok düşüktür annem üzülür hep 26 gün emmişim annemi ondan böylesin der... sabah evi sildim eşim geldi hemen napıyosun suratın bembeyaz olmuş gözlerinin altı morarmış bırak çabuk diye...yani ben vitaminin pek bi etkisini göremiyorum ya da görüyorum farkında diilim...belki içmesem hiç kalkamıycam :roflol::roflol::roflol: bi de işin kötüsü çok tez canlıyım her şeye atlarım herşeyi kendim yapmak isterim kimsenin yaptığını beğenmem şimdi bu ağırlık bana çok zor geliyo...bi de baş ağrısı çıktı 2 gündür...kafam kazan gibi...eğilip kalktıkça zonkluyo... terziye gidicektim pantolon pacası yaptırmaya ona bile üşeniyorum... biriniz beni okuyun allah rızası için yaa :bbo:

ağrı batma tarszı acı bende de oluyor, geçen gidişimde doktora sormuştum normal olacak o doğuma kadar dedi, hatta ben geçen akşam yatarken hapşırdım öyle bir battı ki nerdeyse ağlayacaktım... sanırım rahim kasalarının esnemesiyle ilgili bir durum bu..

ya bu sağlık ocağı mevzuu nedir, bana da ayda bir gelcem dedi, tesadüfen rapor almak için gitmiştim ama 2 ay olmuştur çok üşeniyorum gitmeye gitmesek olmazamı, bişi de yaptıkları yok bi tansiyona bakıy bide tartıyo okadar???

yok unim yaa öle düşünme valla ben de iki lokma yemek yiyom doyuyom canım hiiç yemek istemiyo sütümü içiyom bitek düzenli yumurta desen haftada maksimum iki
işte peynir falan yemeğe çalışıyom ama dr.iyi büyümüş dedi bebiş için merak etme inş. büyücekler tosuncuk olcaklaar
canım sen de herşeyi takma oluyoöle arada ben gece bi taraftan bi tarafa dönerken oluyo genelde
nan millet cuma ya mı gitti ne cerin le kartanesi cumaya gıttı galıba sırnaşık şey
hee ben cumaya gittim geldim gıı
kuran okudum namaz kıldım bi de size dua ettiimm vereliniortak
yuh gııı eşin de mi hissediyo artıık
anaa kafamçokkarıştı
valla ben bitek kendim pıt pıt hissediyom eşimin hissetmesi mümkün deel
narin kızım benim yavaş yavaş vuruyo kaydirigubbakcemile
destna gelir gelmez başladın gene hareketten bahsetmeye...bunalıma girdim senin yüzünden... kaydirigubbakcemile
sorma unim yaa ben de hissediyom diye seviniyodum
YA BEN DE EFE KOYMAK İSTİYOM EŞİMDE BEĞENMİŞTİ
SONRA ÇEVREDEKİLERDEN ETKİLENDİ KURANDA DA GEÇSİN DEDİ
BANANE YAA BENİM DE EFEM OLSUN AMA:ecrin_bebek:
karakızım sen de berat efe koy madeem
hem mübarek kandil berat hem de efesi var pek de güzel çok da güzelalkisalkisalkis
ollleyyyy neslinin kızı ollcaaakk kaydirigubbakcemile2

ana gıı seni aradılar mııı -tatlicadiarzu-
beni neden kimse aramıyo bee
neyse dur ben şimdi çıkcam gitcem hazır evdeyken başka gidemem

ayse_on, canliz, destna, karazeytin, Kartanesi+, leylaela, NazLı, nazlııı, real_queen, unique_____, zeynepSav niye sesiniz çıkmiyyy hıııı

Anladım canım sanırım bu gidişimde bu durumu iyice konuşurum zira aynı çok nadir enerjimi topluyorum onun dışında herşey işkence kafamçokkarıştı

Dualarımız sizlerle canım haftayada büyük gün yeğenlerim üniversite sınavına girecek hepimiz heyecanlanıyoruz İnşallah güzel şeyler olacak başaracaklar :Saruboceq::Saruboceq:Sanada iyi hafta sonu cnm hoşçakal.. a.s. a.s.

selam kizlar benim bugün kontolüm vardi.. bebisim gayet iyiymis.. kipir kipirdi masallah.. ama icimi kemiren bisey var.. bebisim 12 cm boyunda 241gram mis.. hersey yolunda dedi doktor haftasina uyumlu dedi ama kaan kocatepenin sayfasinda bu hafta 22cmdir diyo.. benim melegim cokmu kücük sizce? cinsiyete gelince.. gecen ayki dedigini tekrarladi.. cikinti varmis ama erkekmi kizmi bisey diyemicem dedi.. yavrum bacaklarini bi güzel acti ama doktor amcasi emin olamadi.. neden net konusmadi yaa ben yine alisveris yapamicam yavruma..

bugün doktora giden oldumu sizde haberler nasil.. cinsiyet ögrenenler cogaldimi?

benide aradılar gitim iyikide gitmişim okadar ilgileniyorlarki ebisce kendimi bir özel hissttim sormaakaydirigubbakcemile2 ilk aşı temmuzdaa

nazlıcım ben elevit kullanıyordum sadece doktor geçen ay gyno ferre senol uda ekledii gün içinde çok yorulmuyorum ama sabah yataktan zor kalkmaya başladım hiç uykuyu sevmiyen ben

bir tahminim daha tuttu marttı bilmiştim neslide tutu kartanesinde yanıldm tabii hayılrısıla sağlıkla kucağına aldığımız günleride görelim inşş

ay hala namaz kılamadım çok gevezeyim yaaa

Evet cnm sorma işleri kadın yapıyor 15 te bir alıyorum ama varya içim içimi yiyor sesimde çıkmıyor mecburi yemekleri başkaları yaptı Allahım kimseye muhtaç etmesin gerçekten zor durum heleki dediğin gibi aktif severek yapıyorsan bu işleri..Elevit doktor gerek görmemişti kilom iyi benim ama hala almadım aynı duruyorum bebek büyüyor o ayrı konu ama bu sefer sanırım benden gidiyor giden hemen çaresine bakmak istiyorum..
Birde yatmaktan yoruluyorum artık çare arayıp duruyorum birtanem yaa bulanlar banada desin:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…