zeynepcim bende de oluyo...özellikle sol tarafımda ... bi de gece sağa sola dönerken ve sabah yatakten kalkarken resmen karnımın içi acıyo... çok korkuyorum ben de...:uhm:
pzt gicem canım... az kaldı çok heyecanlıyım... hihoyyyt
yav ben de kalkıp kurabiye kek bişey mi yapsam zavallı kociş arızaya geçicek artık kaydirigubbakcemile3
günaydın kızzzlarrr
bugün çok güzel bir gün hava süper kuşlar cıvıl cıvıl,ohhh içim açıldı...
bebişimde sabah tekmeleriyle uyandırdı beni bi canımı yaktı ki sormayın
hadi kalk ben acıktım der gibiydi sanki..
kızlarrr yaaa çok ciddiyim ben, 2 gündürrr benim kızım acayippp hareketliii
sizde durumlar nasıl inanamıyorum hala minicik pıt pıtlar hissediyorrdm
şimdi sanki resmen tekmeliyor...
günaydın güzel analar... nasılıznı ......................
ya kızlar isim arıyorunm. eşim yardıcı oluyor ama hep muhalefet konumunda isim soylüyom yok onun surası şoyleymiş burası boyleymiş... töbe töbe ...
aklıma isim yatmadı bir türlü
efe buldu gerci ama BIDIK hala kararlı bu isimde -tatlicadiarzu-
günaydın kızlar dün size yazdıktan sonra biraz işim oldu sonra doktoru aradım çagırdılar apar topar gitmek zorunda kaldım...sizede haber vermeden kapattım...çünkü hemen gelebilirseniz gelin dediler...bebişimde bende gayet iyimişiz kilo alımımda gayet iyi ben daha fazla alırsın diye korkmuştum dedi..bazı sorularım vardı cevaplarımı aldım bizim bebiş yine hareketli herşeyi gayet net belli idi eşim de çok bariz farkettim dedi parmagını emişi hareketler yapışını çıkmadan bize el salladı yavrum..ama heycandan ne boyunu ne gramını soramadım...zaten gittigimde tansiyonum bile biraz çıkmıştı..ayakalrımın şişligini sordum sürekli oturmamamı arada çıkıp yürümemi hergün en az bir saat yemekten sonra yarımşar saat olmak üzere yürüyüş yap dedi..şimdi ilaç falan eklemedi..haftaya tekrar gidecem 3 lü için..sonrasındada zaten yine ayrıntılı için gün verecek ne zman yaptıracagıma dair...
ve şimdi gelelim aylardır sabırsızlıkla merakla bekledigim cinsiyete..prensesimiz geliyorrr:teytey::teytey::teytey: benim gibi kokoş olursa babamız yandı zemuszemuszemuszemus doktorum bile kız olduguna çok sevindi ilk bebek kız iyidir dedi..rabbim hayırlısını nasip etsi,n diye dua etmiştim hep... işte benden bu kadar...rabbim bundan sonra saglıkla gelmesinide nasip etsin..
destna gelir gelmez başladın gene hareketten bahsetmeye...bunalıma girdim senin yüzünden... kaydirigubbakcemile
Destna kıs nerdeydin geçmişi okumadım daha
nerelere kaybolmuşsun sen öle de bakam bana
allah kabul etsin canım
kızlar nesli msj attı kızı olcakmıs oda kız ıstiyordu allah gönlüne göre verdi valla darısı bana artık çok sevindim yaa yupppiiiii prenses opuyorumnanaktan gelıyooooooo
Unique birtanem ya aynı durumdayız dünde konuştuk seninle işte dün sizden sonra bir parça tatlı ve hezimeti denemek istedim keşke denemeseydim.. Hala kendime gelmiş değilim ince ince bulanıyorum ve cnm hiçbirşey istemiyor dediklerin aklıma geldikçe bile yetiyorNapıcam bilmiyorum bilmiyorum
Sizlere birşey sormak istiyorum acayip yorgunluk var üzerimde özellikle şu son haftadır yani hiç kalkamasam kalkmam herşey zoruma gidiyor zoraki derler ya öyle yapıyorum herşeyi ama atıyorum kendimi sonra yatağa.....Henüz hiç vitamin kullanmadım ben sadece Ferro Sanol kan hapı içtim oda bitti vitamin kullananlardada bu enerji düşüklüğü varmı????Ya böyle olmakta istemiyorum ama içimden kalkmak bile gelmiyor gözüm hep yatakta neşem keyfim yerinde ama bedenen durumum bu..
kızlarr ağrı dolgunluk hissi sancı normalmış
nan sağlık ocağından bi karı aradı beni salı günü bastı fırçayı eve geliolar mış da bizi bulamıyolarmışda kayıt olmam lazımmış da ben gelemem dedim izin alamıyorum eşimi yollasam olurmu ? cevap ; niye eşiniz hamile mi ?
gitcem artık ilk fırsatta
yok unim yaa öle düşünme valla ben de iki lokma yemek yiyom doyuyom canım hiiç yemek istemiyo sütümü içiyom bitek düzenli yumurta desen haftada maksimum ikislm canikolaarrr....geçmişi okudum biraz herkesin keyfi yerinde maşallahhhbenim 2 gündür çok fena başım ağrıyo...sabah da ağrıyla kalktım...hiç keyfim yok....böyle keyifsiz olunca da hep moralimi bozucak şeyler düşünüyorum mafoldumben mesela hiç adam gibi beslenmiyorum...tuuba günde 2 yumurta yiyomuş ben haftada bile yiyemiyorum o kadar...süt dersen zorla bi bardak...balık yeşillik vs hiç yok..yoğurt yok...pzt de dr. a gidicem korkuyorum şimdi bebeğim büyümediyse diye senağlama
bu arada size tavsiyem mutlaka tahin-pekmez yiyin kalsiyum değeri tüm besinlerden daha fazlaymış ve çok fazla süt yapıyomuş...
ayrıca hiç yürüyüş de yapmıyorum... üstümde bi ağırlık var sanki atamıyorum mafoldumbenmafoldumben...oofff ne iç karartıcı konuştum di mi kaydirigubbakcemile
canım sen de herşeyi takma oluyoöle arada ben gece bi taraftan bi tarafa dönerken oluyo geneldeMrb arkadaşlar ya size bişe soracam hafif hafif karnım ağrıyo hep kafamda teori kuruyorum. BİYERİM AĞRISA hemen dr. gidiyorum doktorlar kovacak artık beni sürekli kafamda kötü seneryolar acaba herkesmi böyle yoksa ben mi bunalımdayım.....zehir ettim hamileliği.
hee ben cumaya gittim geldim gıınan millet cuma ya mı gitti ne cerin le kartanesi cumaya gıttı galıba sırnaşık şey
yuh gııı eşin de mi hissediyo artııkaynen canım benimde aklım acıda tuzluda ekşide tatlı hiç aramıyorum oğlum olucak
herkesin farklı heraldeee dün akşam hareket ederken yakaladım eşimin elini koydum
hemen dinledii çok heyecanlandı ilk kez hissetti babasıkaydirigubbakcemile2
sorma unim yaa ben de hissediyom diye seviniyodumdestna gelir gelmez başladın gene hareketten bahsetmeye...bunalıma girdim senin yüzünden... kaydirigubbakcemile
karakızım sen de berat efe koy madeemYA BEN DE EFE KOYMAK İSTİYOM EŞİMDE BEĞENMİŞTİ
SONRA ÇEVREDEKİLERDEN ETKİLENDİ KURANDA DA GEÇSİN DEDİ
BANANE YAA BENİM DE EFEM OLSUN AMA:ecrin_bebek:
ollleyyyy neslinin kızı ollcaaakk kaydirigubbakcemile2kızlar nesli msj attı kızı olcakmıs oda kız ıstiyordu allah gönlüne göre verdi valla darısı bana artık çok sevindim yaa yupppiiiii prenses opuyorumnanaktan gelıyooooooo
nan sağlık ocağından bi karı aradı beni salı günü bastı fırçayı eve geliolar mış da bizi bulamıyolarmışda kayıt olmam lazımmış da ben gelemem dedim izin alamıyorum eşimi yollasam olurmu ? cevap ; niye eşiniz hamile mi ?
nazlıcım canım bende seninle aynı durumdayım
bende demir hapından başka bişey kullanmıyorum vitaminim var ama
kilo aldırıcak diye hiç içmedim..
sürekli bi dinginlik halsizlik var, yemek yapmak bile işkence geliyor bana
sürekli yatıp dinlenmek istiyorum, çok nadir enerjik oluyorum bugün olduğu gibi
ama oda çok uzun sürmüyo zaten...
belki vitamin içmememizin etkisi vardır. doktorum birde aç kalıyo olabilirsin
ondan olur yada tatlı yememenden demişti...
ben ütümü yapayımda ondan sonra akşam anneme gidicem orda kalıcam
sabah kardeşimin
sbs sınavı var ailece onunla okula gidicez çok heyecanlıyız
dua edin kardeşim için kızlar olurmu hamilelerin duası tutar...
herkeze şimdiden iyi haftasonları diliyorum...
Tşkler canlizz..Neslimmm gözün aydın tatlımmm Allahım gönlüne göre verdi hayırlı uğurlu olsun inşallahh..Sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin Rabbimma.s. a.s. a.s.
canım ben elevit içiyorum bir aydır... ona başlayana kadar hiç kilo almamıştım başladığım hafta birden 2 kg aldım... ama benim içmem lazım çünkü çok çelimsizim vücut direncim falan çok düşüktür annem üzülür hep 26 gün emmişim annemi ondan böylesin der... sabah evi sildim eşim geldi hemen napıyosun suratın bembeyaz olmuş gözlerinin altı morarmış bırak çabuk diye...yani ben vitaminin pek bi etkisini göremiyorum ya da görüyorum farkında diilim...belki içmesem hiç kalkamıycam :roflol::roflol::roflol: bi de işin kötüsü çok tez canlıyım her şeye atlarım herşeyi kendim yapmak isterim kimsenin yaptığını beğenmem şimdi bu ağırlık bana çok zor geliyo...bi de baş ağrısı çıktı 2 gündür...kafam kazan gibi...eğilip kalktıkça zonkluyo... terziye gidicektim pantolon pacası yaptırmaya ona bile üşeniyorum... biriniz beni okuyun allah rızası için yaa :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?