2009 Kasm Anneleri

valla inşallah ilçe çıkar dicem ama ordada sen sıkılmayasın.off yaa valla zor bi durum cnm
ben olsaydım tabi yapı meselesi bu kesin dersim istemiyorum ben kimseyi die.

ya dur ağlama kıs senin kociş bu karıyı getircek gibi görünüyo bence bu fikre alış belki de hayırlısı böledir yauw :uhm:

ya olmaz ben biliyorum valla suratımı assam falan kociş başlıyo bizimkilere astın sen suratını.ya sonra birbirimze giriyoz.olmaz böyle ama anlamıyo:mymeka:

günaydın kızzzlarrr
bugün çok güzel bir gün hava süper kuşlar cıvıl cıvıl,ohhh içim açıldı...
bebişimde sabah tekmeleriyle uyandırdı beni bi canımı yaktı ki sormayın
hadi kalk ben acıktım der gibiydi sanki..
kızlarrr yaaa çok ciddiyim ben, 2 gündürrr benim kızım acayippp hareketliii
sizde durumlar nasıl inanamıyorum hala minicik pıt pıtlar hissediyorrdm
şimdi sanki resmen tekmeliyor...

valla napcan sekerim en sonunda sende söle bakalım.kendi huzurundan önemli şey varmı yaa.bide bebiş olcak huzursuzluk onuda etkiler cnm

kız başladı bile valla.gece sinirden uyuyamadım ya.aman ya ben dedimki ben gelmesinden yana değilim bence gelmesin.daha nasıl denirki bacım bilemedim yaaaaaaamafoldumben

kızlar mubarek cuma saati birbirimize dua edelim duaların kabul olacağı bir zaman bu inşallahh ben azcık çıkayım burası açık olunca kalkamıyom başındannnn hadi gelirim daha sora öptüm herkesiii

yaa ben daha doğru düzgün bişey hissetmiyorum yaaamafoldumben

kartensi senle durumumuz aynı gidiyor baksana çönce erkek hhissettik sonra kız çıktı gerçi kız istiyorduk çaktırma ama ..hayırlısı olsun herşeyden önce...dilmuh yandın desene sen ya adam akıllı konuşmak lazım yarın sorun çıktıgında ne olacak yani kalkıp burada işi kalacagı yeri varken gidipte başka memlekete gidip çalışmak ne alaka ...hemde kreşe vercek gelde inanma eşine buna inanıp inanmadıgını sor...hakkında hayırlısı olsun cnm ya inşallah çark sana dönerde herşey istedigin gibi olur..

hihoyyyt aaaaaaaa çok sevindin şekerim ya.valla ben düşün düşün bi hal oldum severmiyim alışırmıyım.iyi bari ya.kız cerin kocişle konuştum bi halt edemedim ya

canım sıkma kendini dur bakalım nasipten öte köy yok onun van da kısmeti varsa sen naparsan yap gelecek eğer yoksada zaten gelemez dimi hayırlısı olsun die dua et dunden beri hepimiz seni çok gazladık ama du bakalım kendini bunaltmaa okişş

töbe töbe başına mı vurdu gııııııııı delüüüüü opuyorumnanaktan

maviii canımmmm prenses geliyomuş sana daaa
gözünaydın canım.. dilmuhçum konuyu bilmiyorum ama
üzmeee kendini cannım, biliyorum görümce ve kaynana durumları hasssas
konular ama, takmamaya çaalış çok fazla...

ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı tecrübeyle sabittir arkadaşlar zira kahvltıda iki lokma bal yemek suretiyle midemi altüst etmiş bulunmaktayım

yahu adam koymuş kafasına anmlamıyo valla canım ya

yok be bacım gazlamakla alakası yok.biz ilk evlendiğimiz yıl gelmişti bize 3 aya yakın kaldı ve biz sürekli tartışıyoduk kocişle.ben biliyorum gene aynısı olcak.tabi herşeyin hayırlısını versin mevlam.ama ben olacakları bile bilede he gelsin demem yani

görümcene desen direk değilde anlıcagı dilden işe yararmı dersin

yok be bacım o zamanda kociş küser.aman ya valla şu merkezmi ilçemi olayı belli olsun ben halletcem bu konuyu.

ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı tecrübeyle sabittir arkadaşlar zira kahvltıda iki lokma bal yemek suretiyle midemi altüst etmiş bulunmaktayım

kesinlikleee aynen canım bende çürütemicemm bu teziii maalesef
aynennn doğruluyorum, 4 aydır doğru dürüst tatlı tatlıyı bırak
çikolata bilem yiyemiyorum...
demekki doğruymuş bu laflar...
bu arada nazlıcım kesin seninde kızın olucak...

valla yapcak bişey yok canım ne yapalım takamadanda duramıyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…