2009 Kasm Anneleri

ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı tecrübeyle sabittir arkadaşlar zira kahvltıda iki lokma bal yemek suretiyle midemi altüst etmiş bulunmaktayım

yok naaann ben baştan beri ağzıma tatlı koymadım dayandım eriğe hep ekşi yedim nan emme pipiş gelioo bence kişiye göre değişiyo

bende birazdan dışarı cıkıcam yeni bi bebiş mğz.gördüm oraya bakıcam fiyatlar nasıl die.burda herşey ucuk fiyatlarda satılıyo belki bu insaflı çıkar :)

maşallah kıız
benimki hala pıtpıtlarda sabah pıtpıtla uyandım ben de tamam kzıım dedim hadi gel kahvaltı yapalım ama benim kız tatlıyı pek sevmiyo anlaşılan
Nazlıı senin de kzıın olcak seninki de sevmiyo tatlıyıı alkisalkisalkis
canım dilmuhların tayini vana çıktı eşinden ayrılmış bi görümcesi çocuğuyla beraber işini gücünü bırakıp bunlarla vana gitmeye karar ermiş hem de onların evin de kalcak

kızlar canım çok sıkılıyo aman ya ben gidemde bira evi toplayam.gerçi toplayacak çok şey kalmadı ama bulurum ben.hadi gelirim sonra.

kızlaarrr applearzu yu göreniniz var mı ne oldu amniyosentez acaba yaa çok merak ettim
yaa benim de aklımda ben de çok merak ettimm
yok naaann ben baştan beri ağzıma tatlı koymadım dayandım eriğe hep ekşi yedim nan emme pipiş gelioo bence kişiye göre değişiyo

valla bende aynen çikolataya bayılırım onu bile canım istemiyo.hep ekşi,tuzlu,acı şeyler yedim ama hakkı geliyo yaa.

nan bi susun bee şurda bi tezi doğru çıkaracadukk hemen pörtlediler ordaan kafamçokkarıştı
o sizin kendi sorununuz tatlı yemeniz lazım sizin gidin yiyin çabuk bakemm :mymeka:
ya benim canım tatlı istemiyo diil istiyo ama yer yemez çıkarıyom sorun burda CADIARZU
o zaman şöle diyelim tatlı yiyip de midesi bulananın kızı olur tamammııı laelaelaelaelae

yok artık daha nelerrr ne işi varmışşş hemde çocuğuyla beraber
insanları huzursuz etmeye ne hakkı var yaaa, böyle düşüncesiz insanlardan nefret ediyorum, herkesin kendine göre bi düzeni,huzuru var kimsnein de bozmaya hakkı yok,,bu hakkı kendinde görüyorsa dilmuh canım eşin de büyük kabahat var derim ancak...

slm canikolaarrr....geçmişi okudum biraz herkesin keyfi yerinde maşallahhh benim 2 gündür çok fena başım ağrıyo...sabah da ağrıyla kalktım...hiç keyfim yok....böyle keyifsiz olunca da hep moralimi bozucak şeyler düşünüyorum mafoldumben mesela hiç adam gibi beslenmiyorum...tuuba günde 2 yumurta yiyomuş ben haftada bile yiyemiyorum o kadar...süt dersen zorla bi bardak...balık yeşillik vs hiç yok..yoğurt yok...pzt de dr. a gidicem korkuyorum şimdi bebeğim büyümediyse diye senağlama
bu arada size tavsiyem mutlaka tahin-pekmez yiyin kalsiyum değeri tüm besinlerden daha fazlaymış ve çok fazla süt yapıyomuş...
ayrıca hiç yürüyüş de yapmıyorum... üstümde bi ağırlık var sanki atamıyorum mafoldumbenmafoldumben...oofff ne iç karartıcı konuştum di mi kaydirigubbakcemile

ayyyy biri mc mi dediii cokacimcoook bayulurunnnn big mac

ben de taktım ona gece gündüz aklımda.......önceden ne yemiyosam şimdi onu istiyorum... :lepi:

selam kızlar cinsiyeti öğrendik bugün uzun uğraşlar sonucu listeye bir playboy daha ekleyebilirsiniz :) oğlum gelio :)

gözün aydın canımmm...ayy yesinler minik playboyu kaydirigubbakcemile3

maviş ben sana demedim mi kızın olucak diye...hihoyyyt alkisalkisalkis tutturdun erkek hissediyorum diye...gözün aydın canımmm allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inş... :Saruboceq:

beratım nerelerdesin yaa...özledim valla....Şeniz
ayy aynı benimki de öyle kendi hiç fikir yürütmediği gibi her söylediğime de bi kusur buluyo...klava: benim bi arkadaşım doğum yaptı 2 sene önce ..ikizleri olduk erkek...kızcağız diyoki hergün sordum ne isim koyucaz beyefendiden ses yok acele etme buluruz acele etme buluruz...en sonunda artık doğuma gidiyoruz diyo sabah 4 de arabada diyomuş ki deniz ne isim koyucaz biz bu çocuklara :roflol::roflol::roflol: inş bizde böle olmayız sırnaşık şey

oğluşa da Kasım koyun işte :roflol::roflol::roflol:

valla başlarmışşş.dün kocişim diyoki oğlunu severken 'oğluşum benim,pipisini ruslar yesin kuzum benim' ben bi bağırmışım ne rusu bee ne rusu ben yerim

aman kaptırma canım sen kendin ye :roflol::roflol::roflol:
benim kuzen de amerikada okuyo...bi rus sevgili yapmış...teyzem üşenmedi amerikaya gitti onları ayırdı geldi :roflol::roflol::roflol:

Ya Nesli kaç gündür yok msjda bıraktım martta yok gelmedi bugün hadi bakalım karakızzda yok hala Nerede bunlar :1shok::1shok:

mart dönmüş canım...heralde anca yerleşiyo...

destnacım hoşgeldin bu arada........ ama o kadar temizlik az olmuş...bence sen halıları yıka bi de badana yap daha iyi olur klava:klava:

Mrb arkadaşlar ya size bişe soracam hafif hafif karnım ağrıyo hep kafamda teori kuruyorum. BıYERıM AĞRISA hemen dr. gidiyorum doktorlar kovacak artık beni sürekli kafamda kötü seneryolar acaba herkesmi böyle yoksa ben mi bunalımdayım.....zehir ettim hamileliği.

kızlar bulantımdan yazamıyordum sükür meyve aldım geldım sımdı yıyorum hemen geldım benı tek ayakta tutan meyve valla -tatlicadiarzu- neslı ıle konustuk cınsıyetı ögrenmeye gıttı 18+5 olmus 3 testı güzel cıkmıs heber edecek bakalım ne gelcek delikafadulden

hoşbulduk canım sende hoşgeldin napiyim kıss mecbur şimdi kendi evimi toparlamaya çalışıyorum yarın sabah dönüyorkayınvalidemle kayınpeder zeytiyağlı sarcam kurabiye falan yapıcam -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
senin niye canın sıkın bakiyim bende çoğu şeyi yemek istemiyorum yemiyorum sütten nefret ediyorum düşünme canım vitamin içiyoruz meyve falan yiyip dengeleriz ir şekilde hamilelik psikolojisi galiba süreklii deiğişiyoruzz ne zaman doktora gidiyosun bakalım

bende hep erik yiyom tatlı canım hıc çekmiyo sadece meyde de yerım tatlıyı abooooooo pipiş mi gelcek bagada naniknanik

valla bende aynen çikolataya bayılırım onu bile canım istemiyo.hep ekşi,tuzlu,acı şeyler yedim ama hakkı geliyo yaa.
ne tersiz yaa opuyorumnanaktan

bende olmuyor agrı felan ayda 1 gıdıyorum cnm ben

dilmuh seni olayı okudum ama valla ne diceğimi şaşırdım...bence kendini en istemediğin şeye de alıştırmaya bak... şimdi bu kadıncağız kocanın gözünde mağdur kişi.. hem de ablası...onu korumak kollamak zorunda hisseder kendini... sahip çıkmam lazım ortada mı bırakayım diye düşünüyodur...ve sen eğer damardan girmeyi başaramazsan seni kötü kalpli hain olarak görüp ablasına daha çok acır ve sizin ilşkiniz bozulur... bence her aklına estiğinde olmaz gelmesin falan demek yerine neden istemediğini nedenleriyle ikna olacağına inandığın uygun bi zamanda anlat...
görümcen de heralde yeni bi sayfa açmayı düşünüyo... ne biliyim belki oralarda kiralar uygundur dubleks falan bi ev bulursunuz ...sen de yalnız kalmamış olursun ilk başta zaten iş bulamaz heralde sana bebeğe bakarken yardımı dokunur...sonra da sen işe girersin o evde çocuklara bakar yemek temizlik yapar :)))
dediğim gibi sen her iki duruma da kendini alıştır iyi taraflarını görmeye çalış aksi takdirde daha çok sinir olursun... hiçbişeyin kocanla huzurunuzu bozmasına izin verme ... bu ara birbirinize en çok ihtiya duyduğunuz zamanlar... hayırlısı neyse o olsun de...

aynen canım benimde aklım acıda tuzluda ekşide tatlı hiç aramıyorum oğlum olucak

herkesin farklı heraldeee dün akşam hareket ederken yakaladım eşimin elini koydum

hemen dinledii çok heyecanlandı ilk kez hissetti babasıkaydirigubbakcemile2

zeynepcim bende de oluyo...özellikle sol tarafımda ... bi de gece sağa sola dönerken ve sabah yatakten kalkarken resmen karnımın içi acıyo... çok korkuyorum ben de...:uhm:

pzt gicem canım... az kaldı çok heyecanlıyım... hihoyyyt
yav ben de kalkıp kurabiye kek bişey mi yapsam zavallı kociş arızaya geçicek artık kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…