ewt neyse cnm bakalım sizin durum bi netleşsin sonra düşersin iyice üstüne.takma kafana çok bebişi üzme
ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı tecrübeyle sabittir arkadaşlar zira kahvltıda iki lokma bal yemek suretiyle midemi altüst etmiş bulunmaktayım
yok naaann ben baştan beri ağzıma tatlı koymadım dayandım eriğe hep ekşi yedim nan emme pipiş gelioo bence kişiye göre değişiyo
maşallah kıızgünaydın kızzzlarrr
bugün çok güzel bir gün hava süper kuşlar cıvıl cıvıl,ohhh içim açıldı...
bebişimde sabah tekmeleriyle uyandırdı beni bi canımı yaktı ki sormayın
hadi kalk ben acıktım der gibiydi sanki..
kızlarrr yaaa çok ciddiyim ben, 2 gündürrr benim kızım acayippp hareketliii
sizde durumlar nasıl inanamıyorum hala minicik pıt pıtlar hissediyorrdm
şimdi sanki resmen tekmeliyor...
canım dilmuhların tayini vana çıktı eşinden ayrılmış bi görümcesi çocuğuyla beraber işini gücünü bırakıp bunlarla vana gitmeye karar ermiş hem de onların evin de kalcakmaviii canımmmm prenses geliyomuş sana daaa
gözünaydın canım.. dilmuhçum konuyu bilmiyorum ama
üzmeee kendini cannım, biliyorum görümce ve kaynana durumları hasssas
konular ama, takmamaya çaalış çok fazla...
yaa benim de aklımda ben de çok merak ettimmkızlaarrr applearzu yu göreniniz var mı ne oldu amniyosentez acaba yaa çok merak ettim
yok naaann ben baştan beri ağzıma tatlı koymadım dayandım eriğe hep ekşi yedim nan emme pipiş gelioo bence kişiye göre değişiyo
valla bende aynen çikolataya bayılırım onu bile canım istemiyo.hep ekşi,tuzlu,acı şeyler yedim ama hakkı geliyo yaa.
ayyyy biri mc mi dediii cokacimcoook bayulurunnnn big mac
selam kızlar cinsiyeti öğrendik bugün uzun uğraşlar sonucu listeye bir playboy daha ekleyebilirsiniz :) oğlum gelio :)
ve şimdi gelelim aylardır sabırsızlıkla merakla bekledigim cinsiyete..prensesimiz geliyorrr:teytey::teytey::teytey: benim gibi kokoş olursa babamız yandı zemuszemuszemuszemus doktorum bile kız olduguna çok sevindi ilk bebek kız iyidir dedi..rabbim hayırlısını nasip etsi,n diye dua etmiştim hep... işte benden bu kadar...rabbim bundan sonra saglıkla gelmesinide nasip etsin..
günaydın güzel analar... nasılıznı ......................
ya kızlar isim arıyorunm. eşim yardıcı oluyor ama hep muhalefet konumunda isim soylüyom yok onun surası şoyleymiş burası boyleymiş... töbe töbe ...
aklıma isim yatmadı bir türlü
efe buldu gerci ama BIDIK hala kararlı bu isimde -tatlicadiarzu-
harbiden cnm bu isim mevzusu çok zor bi durum.bizde habire bunu tartışıyoruz.benimkide hiç bi ismi beğenmiyo kendide hiç bişey önermiyo.anaam kız olsa karar vermiştik eylül koycaktık ama oğluşumuza isim bulamıcaz bu gidişlen :roflol:
valla başlarmışşş.dün kocişim diyoki oğlunu severken 'oğluşum benim,pipisini ruslar yesin kuzum benim' ben bi bağırmışım ne rusu bee ne rusu ben yerim
Ya Nesli kaç gündür yok msjda bıraktım martta yok gelmedi bugün hadi bakalım karakızzda yok hala Nerede bunlar :1shok::1shok:
slm canikolaarrr....geçmişi okudum biraz herkesin keyfi yerinde maşallahhhbenim 2 gündür çok fena başım ağrıyo...sabah da ağrıyla kalktım...hiç keyfim yok....böyle keyifsiz olunca da hep moralimi bozucak şeyler düşünüyorum mafoldumben mesela hiç adam gibi beslenmiyorum...tuuba günde 2 yumurta yiyomuş ben haftada bile yiyemiyorum o kadar...süt dersen zorla bi bardak...balık yeşillik vs hiç yok..yoğurt yok...pzt de dr. a gidicem korkuyorum şimdi bebeğim büyümediyse diye senağlama
bu arada size tavsiyem mutlaka tahin-pekmez yiyin kalsiyum değeri tüm besinlerden daha fazlaymış ve çok fazla süt yapıyomuş...
ayrıca hiç yürüyüş de yapmıyorum... üstümde bi ağırlık var sanki atamıyorum mafoldumbenmafoldumben...oofff ne iç karartıcı konuştum di mi kaydirigubbakcemile
ben de taktım ona gece gündüz aklımda.......önceden ne yemiyosam şimdi onu istiyorum... :lepi:
gözün aydın canımmm...ayy yesinler minik playboyu kaydirigubbakcemile3
maviş ben sana demedim mi kızın olucak diye...hihoyyyt alkisalkisalkis tutturdun erkek hissediyorum diye...gözün aydın canımmm allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inş...:Saruboceq:
beratım nerelerdesin yaa...özledim valla....Şeniz
ayy aynı benimki de öyle kendi hiç fikir yürütmediği gibi her söylediğime de bi kusur buluyo...klava: benim bi arkadaşım doğum yaptı 2 sene önce ..ikizleri olduk erkek...kızcağız diyoki hergün sordum ne isim koyucaz beyefendiden ses yok acele etme buluruz acele etme buluruz...en sonunda artık doğuma gidiyoruz diyo sabah 4 de arabada diyomuş ki deniz ne isim koyucaz biz bu çocuklara :roflol::roflol::roflol: inş bizde böle olmayız sırnaşık şey
oğluşa da Kasım koyun işte :roflol::roflol::roflol:
aman kaptırma canım sen kendin ye :roflol::roflol::roflol:
benim kuzen de amerikada okuyo...bi rus sevgili yapmış...teyzem üşenmedi amerikaya gitti onları ayırdı geldi :roflol::roflol::roflol:
mart dönmüş canım...heralde anca yerleşiyo...
destnacım hoşgeldin bu arada........ ama o kadar temizlik az olmuş...bence sen halıları yıka bi de badana yap daha iyi olurklava: klava:
bende hep erik yiyom tatlı canım hıc çekmiyo sadece meyde de yerım tatlıyı abooooooo pipiş mi gelcek bagada naniknanikyok naaann ben baştan beri ağzıma tatlı koymadım dayandım eriğe hep ekşi yedim nan emme pipiş gelioo bence kişiye göre değişiyo
ne tersiz yaa opuyorumnanaktanvalla bende aynen çikolataya bayılırım onu bile canım istemiyo.hep ekşi,tuzlu,acı şeyler yedim ama hakkı geliyo yaa.
Mrb arkadaşlar ya size bişe soracam hafif hafif karnım ağrıyo hep kafamda teori kuruyorum. BİYERİM AĞRISA hemen dr. gidiyorum doktorlar kovacak artık beni sürekli kafamda kötü seneryolar acaba herkesmi böyle yoksa ben mi bunalımdayım.....zehir ettim hamileliği.
Mrb arkadaşlar ya size bişe soracam hafif hafif karnım ağrıyo hep kafamda teori kuruyorum. BİYERİM AĞRISA hemen dr. gidiyorum doktorlar kovacak artık beni sürekli kafamda kötü seneryolar acaba herkesmi böyle yoksa ben mi bunalımdayım.....zehir ettim hamileliği.
hoşbulduk canım sende hoşgeldin napiyim kıss mecbur şimdi kendi evimi toparlamaya çalışıyorum yarın sabah dönüyorkayınvalidemle kayınpeder zeytiyağlı sarcam kurabiye falan yapıcam -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
senin niye canın sıkın bakiyim bende çoğu şeyi yemek istemiyorum yemiyorum sütten nefret ediyorum düşünme canım vitamin içiyoruz meyve falan yiyip dengeleriz ir şekilde hamilelik psikolojisi galiba süreklii deiğişiyoruzz ne zaman doktora gidiyosun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?