onlar defoluymuş böööğ iğrençmiş onlar ondan ucuzmuş zatii iiiğğ iğrençmiş onlar :dilcikar:
hadi sonra görüşürüz güzelim kendine ve bıdığa iyi bakçıkçam kızlar birazdan ben öptüm sizi.
nannn sen hiç oklava yemedin heralbenim herşey ordan işte :lepi:
chichonun deposuna yakın olunca zemuszemus
ayy neyse kapayım ben çenemi yoksam saçımı çekersiniz siz şimciklülülülülülü
şşştt nan laptop geliyo yakında nur topu kiminn artık aaaaşaama evde de devam ederükk hemii
öptüm bütün anaları ve danalarını :1hug:
evt ya çok iğrençmiş.yırtık pırtık onlar
ama olsun yırtık modasına uydurcam ben bebişimi
zemuszemus
ayyy bizim kızlar geldi eşimin yeğenleri evi temizlediler ben yemek yaptımmm şimdide saçıma maşa yapıyosss lüle lüle oluyo saçlarııımmmmmmm sırnaşık şey bide makyaj yapiiimm bide giniyim süsleniimm ohh kaydirigubbakcemile2
anam orgüden elbise ne güsel kızzz
ohh kışın bi güsel giyer altınada kilotlu çorap üşümez de zilli
ay kız hayal ettim şincik
o gün geldiğinde giymiş bir şekilde de bu resmi bekliyo olcam canım
ayyy bizim kızlar geldi eşimin yeğenleri evi temizlediler ben yemek yaptımmm şimdide saçıma maşa yapıyosss lüle lüle oluyo saçlarııımmmmmmm sırnaşık şey bide makyaj yapiiimm bide giniyim süsleniimm ohh kaydirigubbakcemile2
naniknanik ıyyy ben bebişime öle kaka şeyler giydirmem bide chiccoymuş haa sevsinler kurtlu malları kakaladılar sizelaelaelaelaelaeevt ya çok iğrençmiş.yırtık pırtık onlar
ama olsun yırtık modasına uydurcam ben bebişimi
zemuszemus
amaninn yerim ben onu yaaaa bak kızım olursa örneğini isterim anneciğimde bana yapar:1closedeyes:
aaa senin saçın maşaylamı lüle lüle oluyooo yazııkk :teselli: olsun üzülmee :jeyyar:
benimki zaten lüle lüleeee şakkıdı
ne demek canımm vermemmiiamaninn yerim ben onu yaaaa bak kızım olursa örneğini isterim anneciğimde bana yapar:1closedeyes:
ya arkadaşlar ben daha bı don bile almadım bu kıza. azcık takıntılarım varda.size baktımda maşallah neredeyse herşey tamam.kızlar bende yavaş yavaş alsammı acaba ....
uniciimmmmmmmm benim kocişimde 10 kasım doğum günü çokkkk mükemmel wallaaaaa sorumlulukb sahibi hem ciddi hem çok esprili vs.. on numerooo yerimseniben çocukluğundan da annesi pek bi memnunnnn ben kasım annesi olmayı o yüzden istedim kocacımın doğum gununde erkek bebiş dunyaya getirmek istedim yani içimden hep öle geçiodu ama kız mış kısmet artıkın ama hala aynı gun doğsun istiom sağlıkla inşallahh
gıı sen hastane çıkışını bilmiyon mu anaaam bu benden de beter çıktı :roflol:
gerçi adını biliyom da içeriğini ben de bilmiyom :teytey: tulum mulum gibi bişey kanımca
bilenler aydınlatsın biziiii
50 beden de pek küçük gıı ben 62 beden falan aldım onlar neye göre gidiyo onu da bilmiyom da neyse büyük gelirse bi koşu gider alırız doğunca
pislik diyimde belkim sinirden tekmeler dedim ama dinliyom dinliyom tık yok ya
haa unii bi de şu kitaptan aldım elizabeth bilmemkim di demi yazarı
şimdi size annemin ördüğü elbiseyi çekip koyayım çok güzeeel
kuzular bak beni dinleyin çok küçük şeyler almayın sonra bebişlere olmuyor.bu hast.çıkışının içindeki çıtçıtlı badiler oğluşuma olmadı.şimdi bile 9 aylık çocuğa 18 aylık bebeklerin kıyafetini alıyorum ancak olyur
kuzum bende ilk duyduğumda çok gülmüştüm.hast.çıkışı dedikleri bi paketin içinde satılıyor.içinde çıtçıtlı badi,üzerine altına pjama,şapka,mendil,eldiven,önlük,ince battaniye falan oluyor.
cerin karısı görmeden ve ban gülmeden düzeltım ben yanlıs okumusun sımdıkı cocukıçın erkek demıssın
ayyy dimi yaa pembe çoraplar ayakkabılar bi de pembeli saç bandı takarız kızımaa
ayy çok heyecanlandııımm
naniknanik ıyyy ben bebişime öle kaka şeyler giydirmem bide chiccoymuş haa sevsinler kurtlu malları kakaladılar sizelaelaelaelaelae
amaninn yerim ben onu yaaaa bak kızım olursa örneğini isterim anneciğimde bana yapar:1closedeyes:
ohhhhhhhh aferin sana bide bize yasak deyiiiiiiii.adam ne yapsın böle karıyı görünce,nasıl yasak dinlesin garibim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?