2009 Kasm Anneleri

çıkçam kızlar birazdan ben öptüm sizi.
hadi sonra görüşürüz güzelim kendine ve bıdığa iyi bak
benim herşey ordan işte :lepi:
chichonun deposuna yakın olunca zemuszemus
ayy neyse kapayım ben çenemi yoksam saçımı çekersiniz siz şimciklülülülülülü
nannn sen hiç oklava yemedin heralklava:saçını çekmek ne demek bunun yanında amann biz chiccoyla mı büyüdük sanki hıhhh:1closedeyes:
şşştt nan laptop geliyo yakında nur topu kiminn artık aaaaşaama evde de devam ederükk hemii
öptüm bütün anaları ve danalarını :1hug:

aferin kıs sana kocişi kandırdın süprizzzzzneyse akşamları dewam güzelim msnden falanda görüşürz

ayyy bizim kızlar geldi eşimin yeğenleri evi temizlediler ben yemek yaptımmm şimdide saçıma maşa yapıyosss lüle lüle oluyo saçlarııımmmmmmm sırnaşık şey bide makyaj yapiiimm bide giniyim süsleniimm ohh kaydirigubbakcemile2

aaa senin saçın maşaylamı lüle lüle oluyooo yazııkk :teselli: olsun üzülmee :jeyyar:
benimki zaten lüle lüleeee şakkıdı

ayyy dimi yaa pembe çoraplar ayakkabılar bi de pembeli saç bandı takarız kızımaa
ayy çok heyecanlandııımm

oh yap bakam yap
sonuçta aganigi yok iştelülülülülülü

evt ya çok iğrençmiş.yırtık pırtık onlar
ama olsun yırtık modasına uydurcam ben bebişimi
zemuszemus
naniknanik ıyyy ben bebişime öle kaka şeyler giydirmem bide chiccoymuş haa sevsinler kurtlu malları kakaladılar sizelaelaelaelaelae
işteee annemin ördüğü elbisee huzurlarınızdaaa

amaninn yerim ben onu yaaaa bak kızım olursa örneğini isterim anneciğimde bana yapar:1closedeyes:

ohhhhhhhh aferin sana bide bize yasak deyiiiiiiii.adam ne yapsın böle karıyı görünce,nasıl yasak dinlesin garibim yaaa

amaninn yerim ben onu yaaaa bak kızım olursa örneğini isterim anneciğimde bana yapar:1closedeyes:
ne demek canımm vermemmii
annem bunu görmüş daha bebişin cinsiyeti bile belli değilken örneği kaybetmiyim diye örmüş bayıldım ben bayıldım

gıı cerinin tekmelemiyoo tıpayı açtı aşaa bakıyoo :roflol:

ya arkadaşlar ben daha bı don bile almadım bu kıza. azcık takıntılarım varda.size baktımda maşallah neredeyse herşey tamam.kızlar bende yavaş yavaş alsammı acaba ....

bende almadım canım hatta geçende teyzemle pazara gittik o hemen bi çorap aldı al bu da bebişine diye ben onu bilem almadım yaa :roflol::roflol::roflol:

oohhh be içim rahatladııı vereliniortak

yav bence de tulum mulum da buna niye ayrı isim verilir ki ne yaratıcı milletiz :roflol:

inş bebişlerimiz sağlıklı normal kilolarında doğarlar canım...o zaman bu 50 bedenleri ilk hafta falan anca giyiyolarmış...ama öyle şirinler ki oyuncak gibi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

pislik diyimde belkim sinirden tekmeler dedim ama dinliyom dinliyom tık yok ya

ayy kıyamamm devirdi kıçını yatıyo demekki ne desen umrunda diil :roflol::roflol::roflol:

haa unii bi de şu kitaptan aldım elizabeth bilmemkim di demi yazarı

evt canım..kocaman bişey... valla kollarım kopuyo ona bakarken :teytey:

şimdi size annemin ördüğü elbiseyi çekip koyayım çok güzeeel

hihoyyythihoyyythihoyyyt

evt bebeklerin vücudu tam şekillenmediği için 9 aylıkken 1-1,5 yaşındakiler için olan kıyafetleri giyerlermiş...ayy yerim onların boğum boğum etleriniiiii opuyorumnanaktan

cerin karısı görmeden ve ban gülmeden düzeltım ben yanlıs okumusun sımdıkı cocukıçın erkek demıssın

:roflol::roflol::roflol:

yaa yassahhh emme adamın eve giresi kalmadı nerdeyse beaa benn öle bakımsız çıkmayı sewmem kocişimeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…