slm kızlaaar yine beeen
kızımla atladık arabamıza dooğru sağlık ocaana
girer girmez hemşire koluma aşıyı sapladı yaa :ecrin_bebek:
ilk tetanoz aşımı vuruldum bi dahaki bi ay sonraa
sonra daa babamıza doğum günü hediyesi almak için ankamalle gittik ama bebiş mağazalarından çıkamadık -tatlicadiarzu-
tanesi 6 ila 9 lira arasında değişmek üzere kızıma çıtçıtlı badiler bi kaç don bi de sweat falan aldım
o kaa güzel yazlık kız kıyaftleri var kii bayıldım bayıldııım amaa almadım tabi onlar artık seneye doğru alırız şimdiden paramızı onlara harcamayalım dimi amaa ya da indirime girince alabiliriz
nan itek yaa ben aldım ama kaç aylıklardan almak lazım 3-6 ay felan aldım arada 3 aylık olanlardan da var çok küçük almadım sığmaz sonra diye
kızlar siz odayı kaçıncı ayda almayı düşünüyorsunuz.
ıı aklıma gelirse yazayım şeker şimdi gelmiyo hiçkartanem beratefe olmasın ya herkes der bu sefer berat kandilindemi doğdu diye
bide ben tek isimden yanayım
hadi bana bir kaç isim öner canım bekliyom
biz oda almıcaz son aylarda park yatak veya beşik alırız ayy kızlaaar bugün bi beşik gördüm diller destan amaa 630 liraymış yaakızlar siz odayı kaçıncı ayda almayı düşünüyorsunuz.
ben öle dedim dedim bizimki sinemada hareketlendi sositosositopislik diyimde belkim sinirden tekmeler dedim ama dinliyom dinliyom tık yok ya
valla bilmiyom canım 19. haftasında hemen yapalım dedi kadın öbürü dr.a sorsun dedi o da yok gerek yok dedi sapladı yaa bişeyolmaz heralde :sm_confused:cnm benim dr.20 haftan dolmadan yaptırma sakın tetanoz aşısını falan dedi yaa.keşke bi sorsaydın dr.a
kız delirdinmi tabi var nikahımçben onu demek istemedim yani ayrıntıları böyle yazarak anlatması zor olur anlamında söyledim.ilahiiiiii.............
12 yaşında. ya bide çocukda sonradan değişmeler başladı yeni yeni.biz evleneli 1.5 sene oldu o zamandan beri bizimle.ve ben onu çok sahiplendim çok farklı çok sıcak davrandım .işte bu son yapmaya başladıklarından sonra kendimi biraz çekmeye karar verdim.bu seferde bu davranışım sorgulanıyor.
kuzular bak beni dinleyin çok küçük şeyler almayın sonra bebişlere olmuyor.bu hast.çıkışının içindeki çıtçıtlı badiler oğluşuma olmadı.şimdi bile 9 aylık çocuğa 18 aylık bebeklerin kıyafetini alıyorum ancak olyurkartanesi hepsini 3 6 ay alma ilk aylar ne giydirecen bir kaçtanede 0 3 al yeni doganlar her bebge olmuyormuş ama 0 3 olanlar duruma göre 2 ay yada 3 ay giydirebiliyorsun bazı bebkler iri dogdugu için uzun süre kullanamıyorlar o zman onalra yenidogan olmuyormuş sen 0 3 bak ama onuda fazla almazsın eger yetmezse devamını alırsın yine..
kuzum bende ilk duyduğumda çok gülmüştüm.hast.çıkışı dedikleri bi paketin içinde satılıyor.içinde çıtçıtlı badi,üzerine altına pjama,şapka,mendil,eldiven,önlük,ince battaniye falan oluyor.hastane çıkışı ne yaa...normal kıyafet giydirmicez mi hastaneden çıkarken ..özel bişey mi var ..ayyy anlamadımmm koptuummmm :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
eteğinin ucundan yırtıp sarıverir nolcekkkk .......
ayy çocuğa da acıdım yaa ...yavrum yazıkkk ... :çok üzgünüm:
evt bazı bebeişler dombili oluyo onlar direk 3 aylıkları giymeye başlıyolarmış alkisalkisalkis teyzem almış bana 50 beden çıtçıtlı badiler...öyle minikki...kucağıma koyup bakıyorum ayyy yiyesim geliyooo opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cinsiyetini öğrenir öğrenmez alacağım inş.kızlar siz odayı kaçıncı ayda almayı düşünüyorsunuz.
ben de almamıştım şekercim ama bugün çıkınca şöle ucuz buldum işte 6lira 9 lira falan aldım bikaç badi don falan
yoksa elbise falan almıcam sonra alırız zaten şimdiherşeyyazlık onları anca seneye giycek şimdiden almanın lüzumu yok
inş. olmaz muredacımm
kızlaaarr şimdi aldıklarıma bakıyom da yaa hemen doğsun miniğim ne cici şeyler bunlar yaaa
şimdi size annemin ördüğü elbiseyi çekip koyayım çok güzeeel
canım normalde de çocuklar kardeşi olacağı zaman kıskanır pürüz çıkartır biliyosun sen ona hep sıcak olmuşsun ya belki şimdi bebeğin olucak diye kıskanıp hırçınlaşmış olabiilir yada anası öle empoze ediyor olabilir bence sen kendini çekme onca zaman ii bi anne olmuşşun ona şimdi üvey anne muamelesi görmen seni de üzer sıkma sen canını canım benimm çocuk kız mı erkek mi
bende şimdi gittim aldım 3 tane çıtçıtlı badi :)3 tanesi 10 liramış ilk kez burda bu kadar ucuz bişey buldum :) annemde almış izmirden gerçi orda nerdeyse bedava tanesi 1,5 lira :)
benimde bebişim gelsiin bunların içinde görmeyi nasip etsin allahım yaa..
canım 4 boyutlu medıkalde ne kadar mıs ücretı biliyormusun ben sormadım daayın 15inde benim 4 boyutluda kontrolum var.şu cinsiyet işi orada bi netleşsinde bari bende alayım biriki parça bişey.yoksaa benim kızda havva ana gibi yaprakla kapatacak. k.......ı başını............
bende şimdi gittim aldım 3 tane çıtçıtlı badi :)3 tanesi 10 liramış ilk kez burda bu kadar ucuz bişey buldum :) annemde almış izmirden gerçi orda nerdeyse bedava tanesi 1,5 lira :)
hah ben dedim işte iyi çok küçük almadım barikuzular bak beni dinleyin çok küçük şeyler almayın sonra bebişlere olmuyor.bu hast.çıkışının içindeki çıtçıtlı badiler oğluşuma olmadı.şimdi bile 9 aylık çocuğa 18 aylık bebeklerin kıyafetini alıyorum ancak olyur
heyt be nurtanesi işini biliyor ucuz buldum mu kapıyor walla.ben artık dediğm yerden sincandan hepsini toptan alacağım.nakite indirim,kredi kartına taksit yapıyorlar orası cazip geldi bana
garıdan imam mı olur mannak :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
gııı benim yerimede dua atseydin :mymeka:
aaaaaa boncuk senın kız deılmıydı ben kız olarak hatırladım -tatlicadiarzu- cimcime dedım senın bebeişe alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?