2009 Kasm Anneleri

bu gün misafir vardı annemde gelmişti giremedim ne kaynattını bakıyım valla cesaret edipte geçmişe bakmadım yarın dok gidecm hayırlısıyla cinsiyet belli olur inşallh üçlü test yapacam heycanlıım

görüşmek üzere cnm nalan annene biz uzağız yapamıyoz naz :)
hee yapacam kıs ama ona kıyamıyorum ben kocişe yapıyorum:jeyyar:
hımmm mantıklııı canım onu eczaneden yatak koruyucu die mi isticesss
ewet güzelim canbebenin sanırım benim aldığım
kızlar cerin kaçarrr kocişim gelcekkkkkkk hadi öptüm canlarrrrrrrrrrr yaa itekkk enesimi öpppppppp benim içinnnnn byy byyyyyyy
hadi kocaman öpüldün güzelim.olur teyzesi öperim sende bıdığa iyi bak
hadi afiyet olsun güzelim byyyy
bende kaçayım kızlar yarın görüşmek üzere :)
hadi byyyy kuzum

ulaaaaaa gene yaptı yapcaanıııı erkek olan büyük çocukkkkkk boncuxun bebişi kısss hay canlizimmm yaaa gene yannış annadınnnnn alkisalkisalkis :roflol::roflol:
sninde gözünden bişi kaçmıyo yaww kaydirigubbakcemile

nartıkkk çok geççççççççç :jeyyar: :roflol::roflol::roflol:
gene yakalandık :içelim:

işteee annemin ördüğü elbisee huzurlarınızdaaa
cok güzel güle güle gıysın fıstıkın hihoyyyt

:mymeka: :dilcikar: süsülüüü kokoşş

aaa senin saçın maşaylamı lüle lüle oluyooo yazııkk :teselli: olsun üzülmee :jeyyar:
benimki zaten lüle lüleeee şakkıdı
ha haa haaaaaaaaaaaaayyyy işte bı ya işte buu aferin kartanesi alkisalkisalkis vereliniortak

oh yap bakam yap
sonuçta aganigi yok iştelülülülülülü
sana yok aganigi naganigi bize var klava:

yaa yassahhh emme adamın eve giresi kalmadı nerdeyse beaa benn öle bakımsız çıkmayı sewmem kocişimeeee
hıııhhh tuzluyumda kokma gııı kafamçokkarıştı

slm canım hosgeldın

slm canım ayyy ne güsel yarın gidiyorsun ben perşembe gideceğim daha çok ama çooook varmafoldumben

birileri siteyi yine sabote mi ediyo yoksa bu sacmalik sadece bende mi var anlamadim
sayfalar acmiyo database veriyo...

hayirli sonuclarla dönersin insallah canim
heyecan yapma bebekte heyecanlanir saklar göremezsinizsırnaşık şey

ama insan zevk almiyo seri bir sekilde yazamayinca bilgisayar karsisina geciyoz bekle ki sayfa acilsin pehhhh
gicik edici bir durum
bende cikiyom valla kac kez sayfa güncellemekten yoruldum
hadi sizi öptüm sekerler

hadi ben kaçtım kıslar bıdıklarınıza vev kendinize iyi bakın kocaman öpüldünüz

ben geldim kızlarrr

yaaa ben bugün işyerimde hiç bişi yiyemedimm :1no2:
ne zaman bitece şu tiksinti olayıııııı..
eve geldim yine yoğurtlu makarnaya talim ettim yinecokacimcoook çok şükür doydum...

cnm benim dr.20 haftan dolmadan yaptırma sakın tetanoz aşısını falan dedi yaa.keşke bi sorsaydın dr.a

valla bilmiyom canım 19. haftasında hemen yapalım dedi kadın öbürü dr.a sorsun dedi o da yok gerek yok dedi sapladı yaa bişeyolmaz heralde :sm_confused:

benim doktor da etanoz aşısını 5. aydan sonra yaptırırız demişti.... ama hepatit aşısını 3 aylıkken yaptırdım...

nee nan ben 6ya buldum diye göbek ata ata aldım be badileri
hımm demek izmirde 1.5 lira haa
hemen anneme haber salayım alsın 10 15 tane irili ufaklı :roflol:

kız kartanesi burda ucuzu yok mu sanki de annene haber salıyon.. kadının üstüne yıkacann masrafları demiiiii.....seni kurnaz seniii:jeyyar:
ben de geçen hafta 2 liraya aldım uzun kollu çıtçıtlı badi... hemide hakiki pazar malı :dance:

şşştt nan laptop geliyo yakında nur topu kiminn artık aaaaşaama evde de devam ederükk hemii
öptüm bütün anaları ve danalarını :1hug:

anaaaaaa:1shok: ne çabuk bitirdin kız işiiiiiii... ben de hiç iş yok anacım-tatlicadiarzu-

işteee annemin ördüğü elbisee huzurlarınızdaaa

ayyyy kartanesi çooooook tatlııııı.annenin ellerine sağlık. bende kızım olsun istiyoom bi de bu elbisden istiyoooommhihoyyyt

ayy koiş aradı akşam dışarı çıkalım yemeğe,sahilde dolaşırız hem biraz dedi :) yaşasıın yemekte yoktu :)

oooooh sahil kentinin farkı işte.... bizim öle gezecek bi sahilimiz bile yok:dilcikar:
banane ben de istiyom muğlayı,balıkesiri..... istiyom işte istiyoooooomm... her bişeyi istiyom:icecream:

herkes gitti
aklıma bi şarkı geldi onu söylüyem bari

bir ben kaldım, bir ben kaldım
tenhasnda geceniiiiin avutulmamış beeen
şimdi gözlerime ağlamayı öğrettim
ki bu yaşlaaaar
utangaç boynunun kolyesi olsun..
bu da benim sana bu da benim sanaa
ayrılırken hediyem olsun..

gözleriniz hep gülsün kızlar.... yarın dr a gidiyoruzzz çok heycanlıyımmmdelikafadulden

nerden aldın gııı çabuk deee
neyse bunlar ayıcıklı mayıcıklı şeker şeyler öle dümdüz değil bi de düzlerinden alırız ucuza
hee anama yıkam dediydim -tatlicadiarzu-
gözleriniz hep gülsün kızlar.... yarın dr a gidiyoruzzz çok heycanlıyımmmdelikafadulden

güzel haberlerle gel cicimmm

Selam,

Yeni katildik bizde araniza , tabiki kabul ederseniz :)

Oncelikle Adim Buse, USA/ Chicago dan yaziyoruz sizlere.

Bu ayin 27 sin de 2 yasina girecek bir oglum var.Ismi Ayberk... Tabiki Kasim 13'de kollarima gelecek bir tanede minik melegim. Henuz 17. haftamizin icindeyiz, cinsiyetini de ogrenemedik, Temmuzun ilk haftasi ogrenecegiz, yani 20. haftalarimizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…