2009 Kasm Anneleri

valla kartanesi annem almış hatay pazarından 1,5 liraya hemde kaliteli,yumuşacık.beğenmezsem diye 2 tane almış şimdi siparişi çoğalttım :) alcak bol bol orda herşey ucuz yaa.özkanlar pazarında falan markaların ihracat fazlaları satılıyomuş bakcam önümüzdeki aylarda oralara.ilk aylarda zaten bi giydiğini bi daha giyemicek.ben burdan almaya kalksam tanesi 19 liraya satılıyo :)

nerden aldın gıı?
uleynn chiccoda 30 liraydı nan o çıtçıtlılar
:uhm:

kıs diyorum ya işte kardelenden aldım sincandan.ben hepsini toptan alıyorum bir daha uğraşmıyorum.böle sepetlerin içine koymuşlar üst katta büyüklü küçüklü seçiyorsun

ayy bilmemmii hatay pazarını da özkanla pazarını daa
hele özkanlardan az alışveriş etmedim hemen diyim annem gitsin alsın özkanlar pazarından vereliniortak

aaaaaa boncuk senın kız deılmıydı ben kız olarak hatırladım -tatlicadiarzu- cimcime dedım senın bebeişe alkisalkisalkis

ulaaaaaa gene yaptı yapcaanıııı erkek olan büyük çocukkkkkk boncuxun bebişi kısss hay canlizimmm yaaa gene yannış annadınnnnn alkisalkisalkis :roflol::roflol:

alınırmı zaten yaa.acayip pahalı.ama emziklere,biberonlara falan baktım normal fiyattalar hepsi onlar alınabilir sadece.

benim herşey ordan işte :lepi:
chichonun deposuna yakın olunca zemuszemus
ayy neyse kapayım ben çenemi yoksam saçımı çekersiniz siz şimciklülülülülülü

onlar defoluymuş böööğ iğrençmiş onlar ondan ucuzmuş zatii iiiğğ iğrençmiş onlar :dilcikar:

canım sen hani kız bebiş istiyosun falan ya bence o kesin kıskanıyo bebişi kimbilir ne fırtınalar kopuyodur içinde anasına da gıcıkkkk oldummmmm sen çocukla çocuk olma sakın eşinde kaygılı bence geçer bu zor dönemlerr üzme kendiniiii :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…