ben oğluşa giydiriyorum hala geçen gün bende 2,5tan aldım bol bol yazın evde onlarla gezer diye.
nerden aldın gıı?
uleynn chiccoda 30 liraydı nan o çıtçıtlılar
:uhm:
cerin karısı görmeden ve ban gülmeden düzeltım ben yanlıs okumusun sımdıkı cocukıçın erkek demıssın
hah ben dedim işte iyi çok küçük almadım bari
biz de bi sincana gittiğimizde uğrarız oraya artıkk
nee nan ben 6ya buldum diye göbek ata ata aldım be badileri
hımm demek izmirde 1.5 lira haa
hemen anneme haber salayım alsın 10 15 tane irili ufaklı :roflol:
nerden aldın gıı?
valla kartanesi annem almış hatay pazarından 1,5 liraya hemde kaliteli,yumuşacık.beğenmezsem diye 2 tane almış şimdi siparişi çoğalttım :) alcak bol bol orda herşey ucuz yaa.özkanlar pazarında falan markaların ihracat fazlaları satılıyomuş bakcam önümüzdeki aylarda oralara.ilk aylarda zaten bi giydiğini bi daha giyemicek.ben burdan almaya kalksam tanesi 19 liraya satılıyo :)
kıs diyorum ya işte kardelenden aldım sincandan.ben hepsini toptan alıyorum bir daha uğraşmıyorum.böle sepetlerin içine koymuşlar üst katta büyüklü küçüklü seçiyorsun
çıkçam kızlar birazdan ben öptüm sizi.
nerden aldın gıı?
bizim burdaki chiccodada 19 liradı yaa :)
walla ben chiccodan kıyafet almıyorum.sadece bakım ürünleri,göğüs pedi ıvır zıvır alıyorum işte
aaaaaa boncuk senın kız deılmıydı ben kız olarak hatırladım -tatlicadiarzu- cimcime dedım senın bebeişe alkisalkisalkis
hadi lennn ben üç liraya aldım :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
benim herşey ordan işte :lepi:
chichonun deposuna yakın olunca zemuszemus
ayy neyse kapayım ben çenemi yoksam saçımı çekersiniz siz şimciklülülülülülü
cerin karısı görmeden ve ban gülmeden düzeltım ben yanlıs okumusun sımdıkı cocukıçın erkek demıssın
hadi ebisim yolun açık olsuun gene bekleriiiz
şşştt nan laptop geliyo yakında nur topu kiminn artık aaaaşaama evde de devam ederükk hemii
öptüm bütün anaları ve danalarını :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?