2009 Kasm Anneleri

aaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyy gıcık oldum yaaaa sabahtan beri kaynanam gelio yukarda çatıyı yaptırıyo inşaat malzemesi falan çıkartılıyo arabayı öne çek iniyom çekiyom sora kaynım gelio onun yerine park ettiğim için gel arabayı çek dio geri alıyom sora tekrar inşaat malzemesi çekceklermiş hadiiiiiiii bi daha valla cin cin oldum yaaaaaaaaaa inip şimdi üstlerine sürecem we hepsinden kurtulazaaaammm aaaaaaaaaaaaaa Çok üzgünüm çoook

töbe töbee senin yatman lazım bu ne beee ne kaldırıp duruyolar senii kaynın koysun oraya o çeksin gerekince bi günden nolcakmış yaw hay yarebbbbiimm

yaa yassahhh emme adamın eve giresi kalmadı nerdeyse beaa benn öle bakımsız çıkmayı sewmem kocişimeeee

öle olacak tabi kıs akşama kadar pjamayla bile gezdiğim oluyor ama kociş geleceği zaman değiştirip öle çıkıyorum karşısına

QUOTE=cerin;7288584]aaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyy gıcık oldum yaaaa sabahtan beri kaynanam gelio yukarda çatıyı yaptırıyo inşaat malzemesi falan çıkartılıyo arabayı öne çek iniyom çekiyom sora kaynım gelio onun yerine park ettiğim için gel arabayı çek dio geri alıyom sora tekrar inşaat malzemesi çekceklermiş hadiiiiiiii bi daha valla cin cin oldum yaaaaaaaaaa inip şimdi üstlerine sürecem we hepsinden kurtulazaaaammm aaaaaaaaaaaaaa Çok üzgünüm çoook [/QUOTE]

:sm_cool: delikafadulden

dur kıslar aklıma birşey daha geldi ihtiyaç listenize yazarsınız.hani ecz.de satılan yatak koruyucu örtü varya onlar bebişin altını değiştirirken çok iyi oluyor.altına seriyorum kirlense bile kaldırıp atıyorsun çok rahat oluyor.hatta ben son ayımda yatağa bile sermiştim suyum falan gelirse yatak ıslanmasın diye

ayy koiş aradı akşam dışarı çıkalım yemeğe,sahilde dolaşırız hem biraz dedi :) yaşasıın yemekte yoktu :)

ohhh ne güsel.kıslar ben 1-2 gün girmezsem merak etmeyin bu akşsam annemlere gideceğim pazartesi akşam dönerim orada da girmeye fırsatım olmuyor çeneden.şimdiden haberiniz olsun

ayy koiş aradı akşam dışarı çıkalım yemeğe,sahilde dolaşırız hem biraz dedi :) yaşasıın yemekte yoktu :)

oohhh ne kaaa güzelll kaydirigubbakcemile2 bende haftaya burda bi yer oraya ditcemmm gölün yukarsında yeşillikler içinde bi yer yemek yemek için ama orjinal biras hamaklar falan var otantik bi yerrr yatcam sallancammm hamak keyfüne bayılırınnnnnnn alkisalkisalkis

ayy ewt bende cok sevindim yav.ben marmariste yaşıyorum cnm :)burda heryer göl,deniz su zaten yaa başka secenek yok :)

hımmm mantıklııı canım onu eczaneden yatak koruyucu die mi isticesss

kızlar cerin kaçarrr kocişim gelcekkkkkkk hadi öptüm canlarrrrrrrrrrr yaa itekkk enesimi öpppppppp benim içinnnnn byy byyyyyyy

ben öle bişey gördüm sanki bugün toyikide hımm alalım eczaneden
bi de hamile yastığı vardı bööle göbüşün altına koyuyon ince bişey 20 liraymışş normal yastık neyimize yetmiyo dedim almadım alkisalkisalkis
kociş geldi biz de çıkıyoz yemeğeee hihoyyyt
öptüm hepiniziii

güle güle cnm.ben zatn yatamıyom 2.yastık olmadan.almazsam dönüyom yüz üstü pestil etcem oğluşumu :)

kızlar jinevizyon diye bir site var bebeklerin doğumunu felan çekiyorlarmış
bi baksanıza ayy görünce çok duygulandım

bakmayin kiz öyle dogum sitelerine korkarsiniz..ben cok merka ediyorum ama bakmicam

yapma tabi kendileri temizlesin helde senin kalcak yerin varsa napcan heeçç elleme bile
kalacak olan gelip temizler
kendileri yapcaklar zaten alicam bavulumu gitcem anama ohh serilcem yaticamhihoyyyt

kızlar siz odayı kaçıncı ayda almayı düşünüyorsunuz.
canim izinden döneyim agustos basi falan alicam odasini ...gecen gittik baktik deli olduk esimle harika seyler var...bide ayriyetten ilk baslarda yanimda yatmasi icin tekerlekli sepeti var eltimin onu alicam bide ötrü setlerini alicam onlarin türkiyeden genel hatlariyla odai kurulmus olucak:lepi:
kızlar cerin kaçarrr kocişim gelcekkkkkkk hadi öptüm canlarrrrrrrrrrr yaa itekkk enesimi öpppppppp benim içinnnnn byy byyyyyyy
sen nasil oldun canim gecti mi kananamalarin iyimisin accik

kartanem kizinin elbisesi cok güzel güzel günlerde giysin insallah...

kizlar chicco nun biberon muhabbeti dönmüs okudum size tavsiyem philips in özel ürettigi AVENT diye bir marka var cok kullanisli set..emzikleri biberonlari herseyi komple set... ben 70€ ya biberon setini gördüm azcik pahali ama onu alicam doktorlarda onu tavsiye diyolar saglik acisindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…