2009 Kasm Anneleri

:roflol: :roflol: kız bi siftah bari yapınnn geciktirdikçe zorlaşıyooo
siftah yaptik kiz. o kadar da degil.:kedi:

hahahhahaha beni anlattın sankiiiiiiiii .. birde bende 3 erkek birde beni düşüneyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

dusundum valla. 2 oglu olanlari dusundum, Allah kolaylik versin dedim.kaydirigubbakcemile3
sonra da en azindan kizimin coraplari karismiycak dedim.kaydirigubbakcemile3

selam cıcommm halamı son 4 gün:teytey::teytey:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 he valla unutmuşum hala son 4 gün kızım 4 ay olacak neredeyse..
abovvvv ): adam ne etsin bacımmmm
kız romantiksin de haaaaa

ayy çok mutlu oldum güzel miyim essahtan:)))
selam şekerciim

zemuszemuszemuszemus evet şeker

valla ben oldu madet ama nası oluyo bu adet yavvvv bir hafta oldu 7. gün hala geliyor töbe töbeee herif de yalan söylüyorum sanıyyyy
sustum tamam bacummmm hepimiz aynıyız ayollll
he ben de sinir oluyom toza benm oğlan kuru kuru öksürüyo tozdanmış her gün toz alıyorum neden yav bitmiy bu tozlar deliricem yakındaaaaaaaaa

ayy ben onu düşünemedim bacım ne bilem fena kokuyodur deyüüü :roflol:

:
petekler yanıyo ya hawayı kurutuyo toz oluyo işte canım.

evde alsin mi eli degmisken?delikafadulden
heee yaza alıcak zattınnn...sözü warı taaadugun olmadan alıcaaktıı gec bıle kaldı:umursamaz:

abovvvv ): adam ne etsin bacımmmm
kız romantiksin de haaaaa
sagol bajjjııımmmmmm

anaaam kıpraşıyooo kalkıcak valla ben kaçıcam geneee
bende kactım uyandı tepıne tepne dusuyodu yakaladım emişiyos uyumaz daha:sm_cool:

beratefe ne haber yaaa seni burada görmek güxel yoksun uzun zamandır yoksa benmi denk gelemedim sana bende çok sık giremiyorum çünkü...

kızlar bir şey sorcam ya umarım hepinizden cvp alabilirim bu defa çogu zaman sorularım cvpsız kalıyor...

ben mama sandalyesi alacam ama porttif olanlar var sandalyeye baglıyorsun birde normal sandalye gibi olanlar sizce hangisini almam lazım.biraz fiyat olarak makul olsun istiyorum..

ben mama sandalyesi alacam ama porttif olanlar var sandalyeye baglıyorsun birde normal sandalye gibi olanlar sizce hangisini almam lazım.biraz fiyat olarak makul olsun istiyorum..

portatif olani her yere baglayabilecegin icin hem pratik hemde yer kaplamiyo.
sandalye gibi olanlar baya yer kapliyo.
bizim oglusdan kalan sandalye var. ama simdi olsa portatif alirdim.

Back
X