2009 Kasm Anneleri

biliyorum cnm bilmem mi
cnm benm annem de bazen benden bahserken ablası diyor bizi çok toy gördüklerinden herhalde. yoksa kendi annem yani
cnm Allah hepimize sabır versin ne diyyiim

günaydın cnm uykusuz ama mutluuuu sen nasılsınnnn

ii canım bende gec yatmıstım erkenden uyandı pıtırcıgım :) doktorumu seyrediyorum bugun yemek harici bi iş yapmıcam yatıcam bütün gün inş. ne zanan baslıyosun okula

gunaydinlar...

benim kiz 3 gundur sabah 6'da uyanmaya basladi. o saatte burnu tikaniyo, zor nefes aliyo gibi oluyo. uyuyamiyo herhalde.:sinifsinif:

kalkip kalkip emzik veriyorum, 8'e kadar falan idare ediyoruz. sonrada gune basliyoruz. bunada sukur.

kızlaarr günaydınlaarrr.... bayaadır yoktum ama bugün sizi özlediimi hatırladım girip bi bakim dedim. sohbetinize dalmışım arkamda bebeğim hıçkırıklar tuttu.. :P süpersiniz valla hepinizi sevioruumm ;)

wannam helal olsun sana.gız aynı düşünüyoz yoksam bendemi ingilize kayım kaydirigubbakcemile3
ben misafire değil eşime sölüm ya o yüzden sorun yaşıyoz
ee gelen misafirlerin hepsi eşimin akrabası o halletsin artıksempatiksalakcinni
yarın akşama bizde misafirliğe gidecek ama kocişe dedim
9.00 gibi beni eve bırakırsın diye
kızımın yatma saati çünkü
okiş dedikaydirigubbakcemile2kendisi kaldığı yerden devam edecek:kahve:

var var, sende hafiften ingiliz kani var.kaydirigubbakcemile3
hep diyorum seni kendime cok benzetiyorum diye. bide yakin olsak nolur kimbilir.
aksam kizi uyuttum, gidip oglusa bakim dedim. parkeye bi bastim caturtttt diye bi ses. kiz derin bir nefes alip tepki verdi ama uyanmadi Allah'tan. yine seb geldin aklima kendi kendime guldum.kaydirigubbakcemile3

aferin, 9'da biraksin seni eve, kendi naparsa yapsin.zemuszemus

ne o kızlar sızdınız mı biyerlerde? ses seda kesildi de birden :P bizde durum sakin sayılır. ben perde yıkadım sabah sabah tepelerde onu asarkene oğlum da napıo bu eli böle die bana bakıo :D

offf benimde pazar günü misafirim war:sinifsinif:
ne kadar düşüncesiz insanlar war yaa:umursamaz:
bebekli karıyım ben pazar pazar misafirliğe mi gelinir:umursamaz:
hemde birinde bi tane birinde iki tane çocukk ohaoldumsmile

cerenimooo needin bacım sempatiksalakcinni

ayy ne denir ki bacım sölicek söz bulamıyorummm
insanlarda anlayış denen bişi kalmamışşş alsanaalsanasmile
ne yüzsüzler var dimi gııı sempatiksalakcinni
yapma bişey gelsin kendileri hazırlasın zıkkım yesinler :roflol::roflol::roflol:
evide temizleme nasılsa 3 bebe geliyi evin içine zıççaklar zatinn :roflol::roflol:

günaydin millet naparsiniz

ben sonunda adet oldum:sm_cool:
10 gün igrenc kanama oldu önden sonunda önceki gün bir cözüldü aman allahimohaoldumsmile
sanki lohusayim hatta dogum yaptigimda bile böyle kan gelmemisti benden
gece carsafi bile batirmisim:kedi:
durmadan kalktim degistim sözde ama yetmemis:1no2:
bakalim kaqc gün böyle gidicek dogumdan kalma lohusa pedlerim vardi onlari kullaniyorum banamisin demiyo rezillik diz boyu:roflol:

günaydin millet naparsiniz

ben sonunda adet oldum:sm_cool:
10 gün igrenc kanama oldu önden sonunda önceki gün bir cözüldü aman allahimohaoldumsmile
sanki lohusayim hatta dogum yaptigimda bile böyle kan gelmemisti benden
gece carsafi bile batirmisim:kedi:
durmadan kalktim degistim sözde ama yetmemis:1no2:
bakalim kaqc gün böyle gidicek dogumdan kalma lohusa pedlerim vardi onlari kullaniyorum banamisin demiyo rezillik diz boyu:roflol:

gunaydın canımmm
ayy bizde boyle cokmu olucaz acaba
arzuda boyle cok oldum demişti

gunaydın canımmm
ayy bizde boyle cokmu olucaz acaba
arzuda boyle cok oldum demişti

herkes böyle cok oluyo galiba sekercikte yazmis cok oldum diye normal bisey demek ki

sana ates basiyo mu terlemen falan var mi??
ben adetim tam gelene kadar geberiodum menapozlu karilar gibi taslara basmak istiyodumkaydirigubbakcemile3ter icinde kaliyodum geceleri cok sükür gecti simdihihoyyyt adet olmak ne büyük bir nimetmis yarabbimkaydirigubbakcemile3

herkes böyle cok oluyo galiba sekercikte yazmis cok oldum diye normal bisey demek ki

ben adetim tam gelene kadar geberiodum menapozlu karilar gibi taslara basmak istiyodumkaydirigubbakcemile3ter icinde kaliyodum geceleri cok sükür gecti simdihihoyyyt adet olmak ne büyük bir nimetmis yarabbimkaydirigubbakcemile3

bende 4 kasımda doğum yapmıştım benimde adetim yeni oldu 3 gün boyunca aşırı kanama oldu dün dayanamadım banyo yaptım biraz azaldı gibi bende adet olmadan önce ayaklarım yanıyordu sürekli demekki onun alametiymiş

gece terliyorum ama ates basmıyo canım
olmayı cok istiyorum yaa vucudum cok sismiş gibi hissediyorum sanki olsam rahatlıcam
evde oturmaktan vucudum saldı kilo vermek deil sıkılasmak istiyorum oda evde ne mümkün yaaa kendimden cok sıkıldım

bende 4 kasımda doğum yapmıştım benimde adetim yeni oldu 3 gün boyunca aşırı kanama oldu dün dayanamadım banyo yaptım biraz azaldı gibi bende adet olmadan önce ayaklarım yanıyordu sürekli demekki onun alametiymiş

yikaninca benden hep daha fazla gelir bugün 3.gün bakalim kacgün böyle yogun gelicek

gece terliyorum ama ates basmıyo canım
olmayı cok istiyorum yaa vucudum cok sismiş gibi hissediyorum sanki olsam rahatlıcam
evde oturmaktan vucudum saldı kilo vermek deil sıkılasmak istiyorum oda evde ne mümkün yaaa kendimden cok sıkıldım

adet olunca inersin rahatlarsin azcik benimde karnim cok sisti simdi indi
bende kendimden cok sıkıldım sac bas bibirine girdi hergün ayni seyleri yapmaktan daral geldi.boshayallersmile.kis bebegi dogurunca böyle oluyomus malesef bidaha hamile kalirsam insallah yaz annesi olurum

Back
X