- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
stikırs koymaya çalışıyorum
ya deniorum ama koyamadım foruma.. hata verio. format uymuo dio
Takip Çizelgeleri Hakkında - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
canim bu linkte hangi formatlar gecerli detayli bilgi veriyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
stikırs koymaya çalışıyorum
ya deniorum ama koyamadım foruma.. hata verio. format uymuo dio
ticker ne ?fisfisfisfisfisfisselam ben ekim annesiyim.şu ticker işini beceremedim.lütfen bana anlatırmısınız.oğlum 5 ekim doğumlu.şimdiden teşekkürler
yikaninca benden hep daha fazla gelir bugün 3.gün bakalim kacgün böyle yogun gelicek
adet olunca inersin rahatlarsin azcik benimde karnim cok sisti simdi indi
bende kendimden cok sıkıldım sac bas bibirine girdi hergün ayni seyleri yapmaktan daral geldi.boshayallersmile.kis bebegi dogurunca böyle oluyomus malesef bidaha hamile kalirsam insallah yaz annesi olurum
yarim litre kaynamis suya 1 yemek kasigi tuz atin demisti bana doktor ilk sefrinde öyle yaptim ama öyle cok ki bebek onu ömrü boyu damlatsakta bitiremez onun icin ben daha sonrasinda damlalik var bende ona yaptim tuzunuda kendim ayarladim..burnuma damlattim baktim ki yakmiyo benim burnumu aciyo ssonra nisa ya damlattim onunkinide acti ondan beridir öyle yapiyorum..ayy inş. yaa dogumdan sonra bile bu kadar degildi sanki sisiyo yaa inş. adet olacagım için sismiştir normalde öyle olurdu cünkü
elifcim bebeklerin burnu tıkalı olunca 1 litre suya 1 corba kasıgı su koyup bebegin burnuna damlatıyorduk dimi peki bu suyu kavonozda bekletip arada tıkanınca kullansak zararı olur mu acaba
yarim litre kaynamis suya 1 yemek kasigi tuz atin demisti bana doktor ilk sefrinde öyle yaptim ama öyle cok ki bebek onu ömrü boyu damlatsakta bitiremez onun icin ben daha sonrasinda damlalik var bende ona yaptim tuzunuda kendim ayarladim..burnuma damlattim baktim ki yakmiyo benim burnumu aciyo ssonra nisa ya damlattim onunkinide acti ondan beridir öyle yapiyorum..
suyu bekletsen bisey olmaz
![]()
bak benim sisem ayni bundan kendim yapiyorum icine tuzlu suyu
banada doktor tonimer diye bi damla vermişti onlardan bi tanesini bosaltıp onun içine cekiyorum suyu oyle damlatıyorum
sen ek bişiler veriyomuydun
ben dün 4 kasık elma suyu verdim
bugunde ıhlamur verdim
banada doktor tonimer diye bi damla vermişti onlardan bi tanesini bosaltıp onun içine cekiyorum suyu oyle damlatıyorum
bugunde ıhlamur verdim
hepiniz hayırlısı ile büyütün inş ben 2008 kasım annesiyim adet olunca başka der başlıyo korunma bu arada sizde çok kilo aldınızmı dogumdan sonra
gunaydın kızlar...dun gece oglum cok agladı uyuttum hemen gerı uyandı uykusu gozunden akıyırdu oysakı...gece 1 bucuktu uyudu...ben stresten agladım eşim yardımcı oldu ama zor sakinleştım...bugun dr we saglık ocagı kontrollerıne gıttık gece öksurdu yıne oglum korktumm...muaynede sorun yok sadece gazı sancısı war hala dedı dr.bıde pipisınde darlık sünnet olsun dedi....kılosu boyu gayet ıyı yazmıcam yanlış anlamayın:kedi:1 saat uyudu arabada şimdı uyandı emıyo..daha ne kadar uyumalı fıkrı olan warmı ne olur yardım edın ya.kımı cok uyuyo dıyo kımı ıyı dıyo kımı hıc uyumuyo dıyo..çunku gunu gunune uymuyo ya:bbo:
canım bebeğin doğumundaki saçlar köksüzdür hepsi dökülecek onların kalıcı saçlar çıkacak.kızlar bebeğinizin saçları dökülüyor mu benim bebeğim nerdeyse kel kalacak
bende veriyom 2 gündür 1 haftadan bişey olmaz herhalanaaaa, basladin mi elma suyu vermeye?
bende basliycam ya ama su 4. ay bi dolsun diyorum.
bugunde ıhlamur verdim
dün armut verdim bende. üzümde verilibilir değil miCADIARZU
evet verdim bakalım ne tepki vericek diye suratını cok fazla büzdü :))anaaaa, basladin mi elma suyu vermeye?
bende basliycam ya ama su 4. ay bi dolsun diyorum.
ne biliyim kendim içiyordum birazda ona verdimbu arada ihlamur, rezene, kimyon gibi bitki caylari ben uzun zamandir veriyorum.
yalniz ihlamur bogazinda gicik yapabilir dedi annem, hani tozu bizede yapar ya.
bende rezene veriyorum, bide dun aksam ilk defa kimyon demleyip verdim.
bebeğin yaşını gösteren çizelgeden bahsediyorum.
evet verdim bakalım ne tepki vericek diye suratını cok fazla büzdü :))
bizimki nar suyu seviyo yada portakal ekşi seyler hosuna gidiyo
ne biliyim kendim içiyordum birazda ona verdim
kimyonumu demliyosun gazı için mi ben hiç duymamıstım
sıkıntımız olursa vereyim bende