2009 Kasm Anneleri

nar suyu falanda besleyici aslinda ama genelde elmayla baslayin diyolar ya, nar icin ne diyolar bilmiyorum. portakaldanda birsey olmaz ya, sonucta vitamin.

tane kimyon canim. sanirim sekercik soylemisti veriyorum diye gaz icin. bende aksam verdim. bir surede aksamlari kimyon vereyim bakalim nolucak?

bide Naz'in burnu sabaha karsi tikaniyo. tuzlu su aksamdan damlatsam sabaha kadar etki yaparmi ki? yada sabah tikaninca mi damlatmak lazim acaba? o zamanda uykusu acilir iyice.mafoldumben
cok az veriyorum canım bişicik olmaz
tane kimyon aklımda bulunsun
bilmiyorumki ama tıkanınca damlatmak gereklidir herhalde
dediğin gibi kesin uyanır ama o tıkanıklık zaten uyandırıyo bebekleri
malesef şiştim dogumdan 60 kğ çıktım şimdi 74 kğ emzirirken çok kğ alınıyo aman dikkat ona süt olsun derken size et olmasın
haklısın ben herseyi yiyorum ama kilom aynı 4 aydır
vücudum saldı spor yapamamaktan szeryan oldugu için yapamadım
yavas yavas baslasam ii olacak en azından popo ve bacaklar için
off kizim emmeyi birakicak galiba dünden beri emmemek icin benimle savasiyo meme agzinda agliyo iki cekiyo etrafa bakiyo.ben kafasi bastiriyorum azcik agzini cekemesin diye buseferde zirliyo
benimkide inat ediyo oyle olunca ayaga kalkıp emziriyorum gezerken alıyo memeyi
bitki caylarini 1 haftaliktan beri veriyorum ben
ek gidaya gecmek icin 4 ayin dolmasini beklicem
ama arada cikolata yalatiyorum dünde corba damlattim agzina
cikolata hiç denemedim
bikac kezde rezene vermiştim

herkez aman ye sütün gelsin bebek iyi beslensin dedi bende yedim AMA şimdi çok pişmanım ve hala emiyo o emiyo ben acıkıyorum kendimi durduramıyorum zayıflama hapı denemek istiyorum ama güvenemiyorum

emzirirken deneme.
dun eczaci bana burun spreyi bile vermedi emziriyorum diye.

günaydın kızlar nasılsınız
bende işe geldim biraz geçmişi okuyayım dedim e yazmadanda edemedim. az önce doktorumuzla konuştum pazartesi kontrole götürücem oğluşumu rota aşısının 2. dozunu alıcak hemde aylık kontrolü bakalım tosim ne kadar olmuş bana göre bu ay hiç kilo almadı gibi ama bakıcaz artık.
bu arada zor günler başlıyo kızlar bu pazartesi oğlumu kayınvalidemlere bırakıcam dedeyle bakıcaklar çok sinirlerim bozuluyo akşam kandil sebebi ile uğradık evden nasıl çıkıcağımı şaşırdım kapıyı zor buldurdum zaten oğlumu sabatan beri görmemişim bana dokundurtmadılar bile akşam bütün gece dua ettim allahım ne olur duy sesimi diye :Saruboceq:

sizink,ler de ayrı cins haaa :olmaz:
benim kaynana hasta onlar bakamayız dedi çekildi kenara hiç kayınpeder falan teşebbüs etmedi yaani ki benim annem de çalışıyo bakması zor olduğu halde annen baksın dediler akannehir senin annen bakabilecekken ne bu ısrar ne bu inat yaa

arkadaslar merhaba size bişi sorcam bebeklerinize oyun halası aldınız mı??
ben almadım
herkez aman ye sütün gelsin bebek iyi beslensin dedi bende yedim AMA şimdi çok pişmanım ve hala emiyo o emiyo ben acıkıyorum kendimi durduramıyorum zayıflama hapı denemek istiyorum ama güvenemiyorum

hap mı sakın haa hiçbir hapı agzına koyma Allah korusun canım benim arkadasım içti zayıfladı ama kalp ritmi bozuldu kendine gelemedi kız biraz bogazını tutacaksın birazda spor yapacaksın bol su içeceksin yaz geliyo yürüyüş süper kilo verdiriri bebegini atarsın arabasına gezersiniz

men men men men men men men men men geldiiiiiiiiiiiimhihoyyyt
kızımı uyuttum geldim nasıl oldu bende bilmiyomkaydirigubbakcemile3
ne örüyonuz bakem dün herkes tesbih çekti galba kismecikler yoktu
bu akşam bizde misafirliğe gidecez ama ben 9.30 da dönecem eşim kaldığı yerden devam edecek öle anlaştıkkaydirigubbakcemile3

ben almadım

hap mı sakın haa hiçbir hapı agzına koyma Allah korusun canım benim arkadasım içti zayıfladı ama kalp ritmi bozuldu kendine gelemedi kız biraz bogazını tutacaksın birazda spor yapacaksın bol su içeceksin yaz geliyo yürüyüş süper kilo verdiriri bebegini atarsın arabasına gezersiniz

ama yemezsem bayılacak gibi oluyorum

pts alıcam 4 gün kardayım :lepi: cts pazar da kaynamıcakk
bakalım 20 günlük alırım inş. pts 10. gün kontrole gitmeyi unutmazsam tabi sempatiksalakcinni

sevindim, hadi gozun aydin.

varsa lütfen söyle geceleri bile yapışık duruyo ve bişey yemiyo

canim 2008 annelerine sorsan. onlarin bebeleri seninkiyle ayni, yeni yasamislardir bu olayi. daha yardimci olabilirler bence.

canim, benim oglum 4 aylikken kendi birakti.
simdi kiz ne yapar bilemiyorum ama akli cok ermeden keserim herhalde, hemde ise geri donmeden.

ben 1 yaşına kadar verecem tabi bırakmazsa
ama devam ederse 2 yaşına kadar verrim herhalkaydirigubbakcemile2
ama her ay bu ayıda atlattım diye seviniyom bakalım 4.ay nasıl geçecekkafamçokkarıştı

pişt napıonuuuss fıstıklaar
hosgeldin canım
meraloskop rumuzlu arkadasın bebegini gordun mu canım avatarındaki resim aynı beraya benziyo ikiz gibi yada ben cok benzettim :))
men men men men men men men men men geldiiiiiiiiiiiimhihoyyyt
kızımı uyuttum geldim nasıl oldu bende bilmiyomkaydirigubbakcemile3
ne örüyonuz bakem dün herkes tesbih çekti galba kismecikler yoktu
bu akşam bizde misafirliğe gidecez ama ben 9.30 da dönecem eşim kaldığı yerden devam edecek öle anlaştıkkaydirigubbakcemile3

hosgeldin canımmm
cok gezenti gordum seni bu aralar :))

Back
X